Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Hogyan készítsek CH csökkentett lisztből zsemlét? fórum

Hogyan készítsek CH csökkentett lisztből zsemlét? (tudásbázis kérdés)


2013. jún. 19. 16:44
Köszi, hogy megírtad! Érdeklődéssel figyelem.
2013. jún. 19. 15:07

Ha valaki idetévedne, ezért leírom a tapasztalatomat.

Megcsináltam MM+BL55 keverékéből.Ehetetlen lett, kívül égett, belül nyers. Most vettem DW lisztkeveréket és sütőenzimet.Majd azzal próbálkozom.

2013. máj. 16. 19:47
A szóközt vegyétek ki! a "_ kenyerekhez" legyen szóköz nélkül, a vonal és a k között.
2013. máj. 16. 19:45

Ezt találtam, nézzétek csak, hátha segít:


[link]

2013. máj. 16. 19:34
Nem könnyű a liszttel bánni,az igaz.
2013. máj. 16. 18:51
Én úgy tudom, a liszt sütési tulajdonsága a sikér-tartalmon múlik, az pedig fehérje.
2013. máj. 16. 18:44
Hat ez engem is erdekelne :) Vagy a hogyan keszitsek Norbi lisztbol barmit ugy, hogy ne maradjon nyers a belseje mire szenne eg a szele.
2013. máj. 16. 18:23
Konkrétan Norbi lisztem van.Szeretnék a tésztájába túrót is tenni.Nincs kenyér sütőgépem.
2013. máj. 16. 18:20
Hogyan készítsek CH csökkentett lisztből zsemlét?

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook