Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan kerültem a pokolba fórum

Hogyan kerültem a pokolba (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan kerültem a pokolba

1 2 3
2012. febr. 24. 10:00
abszolut egyetértek minden leirt szóval, kutyából nem lesz szalonna. Lehet most egy darabig nem bánt, de hidd el ujra ütni fog, majd a gyereket is. Erős példa de tegnap este volt a hiradóban, hogy egy kedves apuka, aki halálra verte a gyerekét mert morcosan nézett rá -megjegyzem 5 évvel megúszta-, valahogy ő is igy kezdhette
2012. febr. 24. 09:59

Be kell jelenteni. Gyámhatóság, Ifjúságvédelem

De a legelső, hogy költözz el!!!!

18. Kimora
2012. febr. 24. 09:58
Családon belüli erőszak, könnyű testi sértés, kiskorú veszélyeztetése...jelentsd fel és kérj távoltartást. Ez azonnal megvan,ha magadért nem teszed tedd meg a kicsiért.
2012. febr. 24. 09:56
Irány az Anyavédelmi Központ! Már az első alkalommal, amikor kezet emelt rád, ott kellett volna hagyni! Pláne, hogy gyerek is van!
2012. febr. 24. 09:55
Amúgy meg "vétkesek közt cinkos, aki néma". Ha nem lépsz, akkor a gyerek kicsinálásában komoly szereped lesz neked is.
2012. febr. 24. 09:52

Én nem tudom megérteni, hogy hihet valaki olyan embernek, aki terhesen hatszor megütötte??? Hogy tudott még ott maradni, és többször újra visszamenni hozzá?

Ki akar ilyen életet a gyerekének? Ennél bármi jobb, BÁRMI.

2012. febr. 24. 09:50
Remélem, lesz erőd otthagyni ezt a barmot. Szedd össze magad, és gondolj a gyerekre! Nyúlcipő!
2012. febr. 24. 09:39
Ez így tényleg a pokol. Ne azt nézd, hogy más terhére lennél, hanem azt, hogy ez nem élet és nem jó példa a gyereknek sem. Akár fiú, akár lány, így szocializálódni neki is menetjegy a pokolba.
2012. febr. 24. 09:34
Hagyd ezt a kapcsolatot, halott! Kérd a szüleid segítségét a költözésnél, nehogy bántalmazzon! Ha bántani merne, jelentsd fel! Hidd el, nem hiányzik neked ez a terror, jobb lesz nélküle, fiatal vagy még, sokkal jobb életed is lehetne. Annyi esélyt kapott már a vadbarom párod, hogy meg sem érdemel sem téged, sem a picit ilyenek miatt.
2012. febr. 24. 09:28
Ahogy nézem, a cikk írója azóta nem lépett be, lehet, hogy egyelőre hiába írjuk neki tanácsokat... Azt sem tudja, hogy a cikke már aktív..., és ki tudja, azóta mi van vele...
10. Dina2
2012. febr. 24. 09:25
a gyerekedre gondolj, és tedd azt ami neki a legjobb!!! ne tedd tönkre az életét!!!
2012. febr. 24. 09:22
MOndjuk ki, egy vadállat!!
2012. febr. 24. 09:21

Azt írod nem akarsz még egy rossz döntést hozni.

Nem értem,hiszen minden reggel meghozod újra és újra,amikor nem menekültök el onnan.Mi lehet annál rosszabb ami most van?A gyerek tönkre fog menni az biztos.Nem hülye,csak kicsi ahogy mondani szokták.Nem kell a szemébe mondanod hogy szörnyen érzed magad,ideges vagy, az apja pedig erőszakos és idegbeteg.Pontosan érez mindent,és te hagyod hogy ez csak gyűljön benne..nem sok időd van hogy még rendes gyerekkora legyen a picinek :( rád meg lehet vár egy olyan ember aki tisztelne és szeretne titeket,de esélyed sem lesz rátalálni ha ott szenvedsz emelett az embernek nem nevezhető egyén mellett.

2012. febr. 24. 09:18
Az elottem szolok már mindent megírtak !!! Gyorsan véget kell vetned ennek a kapcsolatnak, és nem viszakozni !!! A saját és gyermeked érdekében !!!
2012. febr. 24. 09:16

...és akárhogy könyörög, ne higyjél neki, hisz számtalanszor bebizonyította, hogy nem változik meg!!

Állj a sarkadra, és ne fogadd vissza soha többé az életben!!

2012. febr. 24. 09:15

Már a második után, amikor újra kezdte, nem szabadott volna 3.-szor is vissza menned... Kutyából nem lesz szalonna, és ez bizony családon belüli terror, erőszakkal, verésekkel... Mit szeretnél, még ennyi idő után is képes vagy elhinni, hogy megváltozik??

Addig vársz, amíg halálra nem kínoz, vagy halálra nem ver?? - uram bocsá' a gyerekkel együtt??

Valahogy segítséget kell kérned, és végleg hazamenni a szüleidhez, és soha többé nem hinni neki, hogy megváltozik, mert nem fog!!!!

Rúgd ki egy életre!! És még fel is jelenteném családon belüli erőszakért, és küldjék szépen agresszió terápiára...

2012. febr. 24. 09:15
...de nagyon gyorsan, és végérvényesen!
3. Boldogság1 (válaszként erre: 1. - Nárcisz08)
2012. febr. 24. 09:14

Csatlakozok az előttem szólóhoz!!!

Ne tedd tönkre magad ilyen fiatalon,többet érdemelsz!!

2012. febr. 24. 09:11
Lépj ki ebből a kapcsolatból!
2012. febr. 24. 09:08
Azt hiszem soha nem tartottak valami sokra, talán mert én sem tartottam magam semmire. Aztán jött egy ember, valami apaféleként lépett az életembe, és elkezdtem lenni valaki. Mindig hitt bennem, nem is értettem miért. Talán mert olyat látott bennem, amit senki más. Igaza is lehetett volna, ha nem egy olyan embert választok páromnak, aki elérte, hogy az legyek, aki régen, sőt még annál is rosszabb.

Ugrás a teljes írásra: Hogyan kerültem a pokolba
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook