Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan "kell" újrakezdeni egy kapcsolatot, teljesen, tiszta lappal? fórum

Hogyan "kell" újrakezdeni egy kapcsolatot, teljesen, tiszta lappal? (beszélgetős fórum)


1 2
2015. aug. 7. 20:21
Izgi ez a szexmentes verzió.
2015. aug. 7. 20:19
Szerintem sehogy sem működik ha már újra kell kezdeni...sorry
2015. aug. 7. 20:15

A párommal féle vagyunk együtt.Mióta összejöttünk,sülve-főve együtt vagyunk,általában otthon vagy náluk vagy nálam.Ami még rátesz egy lapáttal,hogy sajnos egy munkahelyen dolgozunk,nem tudjuk egymást elkerülni.Ellaposodott a kapcsolatunk,túl sokat voltunk együtt,és nem is nagyon mozdultunk ki.Fél év alatt 2x voltunk vacsorázni(nem kettesben,társasággal) és 3x moziba,valamint 1x kirándultunk.Ezen kívül semmilyen más programunk nem volt.

Fél év alatt sokat veszekedtünk,általában hülyeségeken,de voltak komolyabb gondok is.Vannak dolgok,amik zavarnak a páromban,el is mondtam neki,de részletesen sose beszéltünk át semmit,fél óra alatt beszéltünk.

Fel akarom hozni,hogy minden tabu nélkül,őszintén,hosszan beszélgessünk el magunkról,egymásról,hogy hol miket rontottunk el?

Bár vannak dolgok,amik kényes témák,pl. a családja,amibe,ha belemászok,sose ad igazat,nem veszi észre,hogy lehúzzák anyagilag (otthon lakik,nem keres rosszul,de félretenni sem tud).Nem akarom ezzel traktálni,sem a szülei ellen úszítani,mert én is segítem a családom,de én úgy segítem,ahogy nekem is belefér,mert később én is szeretnék elköltözni,kell félretennem,mert ki tudja mi lesz másnap,nem egyik napról a másikra élek,az embernek mindig jól jön egy kis megtakarítás.Ő pedig az utolsóját is odaadja,nem gondol a jövőjére,hogy ezzel a hozzáállással sajnos soha nem lesz semmije. (nem szeretném itt kifejteni a családi életét,a lényeg az,hogy nem élnek olyan szarul,hogy ennek így kelljen lennie).Muszáj magunkra is gondolni,főleg neki,akinek nem fognak a feneke alá egy saját lakást/házat tenni,akinek a testvéreivel is osztoznia kell a házon.. Ő ezen sajnos abszolút nem aggódik,mert hogy még csak 20 éves,hova aggódjon,majd lesz ami lesz,és nekem nem tetszik ez a hozzállása,mert ha komolyan tervez velem,akkor muszáj változtatni.


Bevallotta,hogy ő ott rontotta el,hogy mióta együtt vagyunk azt hitte,hogy ez örökké tartani fog,épp ezért sokmindent nem adott bele a kapcsolatba.Kész ő is ezeken változtatni,de úgy gondolom egy teljesen őszinte beszélgetésnek le kell mennie MINDEN problémával,olyannal is,amik felett az ember elsiklik..De félek,hogy abból csak vita fog születni.


Ő nagyon akarja az újrakezdést,én is,de a sok veszekedés,nézeteltérés,kiábrándultság miatt nem ugyanúgy szeretem,mint régen.Nem akarok nélküle lenni,tényleg szeretem,csak valami nem ugyanolyan és félek tőle,hogy feleslegesen áltatjuk magunkat,mert semmi se lesz jobb.


A jelenlegi helyzet az,hogy randizgatni fogunk,amik kimaradtak a kapcsolatunkból,kettesben eltöltött PROGRAMOK,több külön töltött idő (bár a munkahely ezt megnehezíti),én is találtam magamnak hobbit.

Addig nem mondjuk ki ,hogy együtt vagyunk,míg nincs változás,megbeszéltük,hogy addig együtt alvás,szex sem lesz.

Szeretném,ha valaki mesélne a saját vagy ismerőse újrakezdéséről,nekem sose volt ilyen,nem is tudom hogy zajlik...

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook