Hogyan kell értelmezni? A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk... ez vallomás, vagy csak kijelentés? (beszélgetés)
Ez a pszichopata:
A pszichopata kevés érzelmet mutat önmagán kívül bárki iránt. Erős hajlamot mutat a hazudozásra. Vakmerő, kalandvágyó, és tehetséges szélhámos, aki könnyedén manipulál másokat, és nem érez bűntudatot, ha fájdalmat, szenvedést okoz másoknak.
Az antiszociális személyiségű emberek kevés felelősségérzettel, fogyatékos erkölcsi érzékkel rendelkeznek, így nem törődnek másokkal. Viselkedésüket elsősorban szükségleteik irányítják, lelkiismeretük hiányzik. A pszichopata kevés érzelmet mutat önmagán kívül bárki iránt, nem érez bűntudatot, ha fájdalmat, szenvedést okoz másoknak.
Erős hajlamot mutat a hazudozásra, vakmerő izgalmakat, kalandokat keres, veszélyérzete és büntetéstől való félelme csekély. Mivel könnyedén manipulál másokat, "tehetséges" szélhámos: akár házasságszédelgőként, akár üzleti ügyekben képes "nagyszabású manőverekre". Ügyesen kelti a hatékonyság és őszinteség munkainterjúkon, ám a megszerzett állás megtartására azonban már többnyire képtelen.
Az antiszociális személyiségre jellemző a rendkívül gyenge frusztrációs tolerancia, ami azt jelenti, hogy az egyén képtelen örömszerző tevékenységét elhalasztani - a "normális" személyiség vágyainak kielégítését már igen korán megtanulja későbbre halasztani.
Nyugtalansága, kalandkeresése, impulzivitása miatt gyakran eladósodik, elhagyja családját, bűnügyekbe keveredik - korábban a pszichopátia fogalmát szorosan összekapcsolták a bűnözéssel. Ha lebukik, megbánása nagyon meggyőzőnek tűnik, gyakran kap új esélyt, azonban amit mond, egyszerűen nincs összefüggésben érzéseivel, cselekedeteivel.
Az antiszociális személyiség további jellemzői:
• simulékonyság, felületes kedvesség, báj,
• egocentrikus, nagyzásos önértékelés, szeretetképtelenség,
• hajlam az unalomra,
• kóros hazudozás, csalás,
• becsület, szégyenérzet és empátia hiánya,
• érzelmek szegényessége, emocionális mélység hiánya, másokkal való törődésre való képtelenség,
• "parazita" életstílus,
• promiszkuitás (gyakori partnerváltás) a szexuális kapcsolatokban,
• jó intellektus,
• több házasság, zavaros családi élet,
• reális, hosszú távú tervek hiánya.
Tudok olyan családról akik ugyan együtt vannak(már idősek) de a nő orba-szájba csalta a férjét, és hol elköltözött hol maradt a családjával.
A gyerekeiből meg emberi nullák lettek, minden kötödésre képtelenek, akik a családot egy rakás szemétnek tartják és gyűlölik az apjukat. Holott az egyetlen pasas abba a családba aki emberileg ér valamit.
Azok a nők akik vele kezdenek meg is érdemlik.
Az ilyen embernek sosem tudod megmutatni mi az, hogy család, mi az hogy kötődés, mi az összetartozás. Ez nem az ő hibája, hanem a szüleié. Ezt útólag senkibe nem lehet "belenevelni" és az ilyen akár hány gyereke és papiron családja is lesz az élete folyamán semmit nem fog neki jelenteni (egyáltalán nem is érti, hogy mi az hogy család), akár nő, akár férfiről van szó.
Erre gondoltál?
"Jó esetben hallomásból, rosszabb esetben testközelből, de mindenki ismeri azt a férfitípust, akit neveznek nőcsábásznak, szoknyapecérnek és mocskos gazembernek – mi most a kapcsolatszédelgőt választottuk a gazdag terminológiából. Arról a fajtáról van szó, aki nagy lelkesen kapcsolatba bonyolódik, majd amikor kezdene komolyra fordulni, pánikszerűen elmenekül, hogy rövid időn belül újabb nőt hódítson meg és hagyjon el, majd a végtelenségig ismételje ezt a forgatókönyvet. A végeredmény – élethossztól függően - számos megtört szívű nő, akik bosszúszomjasan gondolnak rá, és szívük szerint nyilvánosan megköveznék vagy még annál is cifrább dolgokat művelnének vele - a vérmesebbek meg is teszik-, de leginkább nem értik, hogy miért bántak el velük ilyen csúful. Mert magyarázat az nincs, legalábbis látszólag."
Erre egy mondatban lehet válaszolni:
Éretlen személyiség, akinél súlyos konfliktusok történtek gyerekkorában a szülőknél. Nincs stabilitása, nincs kialakult érzelemvilága, és kötődési képessége.
Felesleges ezért kövezni, hiszen 3 találkozás alkalmával simán kiszűrhető.
"idézet bajnoka "
Ez nagyon tetszett:DD
Idővel majd könnyebb lesz. Most én is átmegyek közhelyszótárba, de tényleg itt csak az idő segít!
Meg majd egy új fiú! Miután csinos és fiatal csaj vagy, nem hinném, hogy sokáig kellene várni egy új hódolóra! És ha kicsit is fog érdekelni az új fiú, szép lassan ez az idézet bajnoka a feledés homályába merül.
Megnéztem profilod, abban az a mottód, hogy álomvilágban élsz, és nem akarsz felébredni.
Pedig sajnos muszáj. Egyszerűbb belemenekülni egy álomvilágba és most azon sakkozni, hogy biztos engem szeret, ez valami tévedés, meg a csaj egy nagy k-rva akinek a legtöbb pasi úgysem tud ellenállni, de majd rájön hogy engem szeret, mert én nagyon szeretem őt.
Sztem a legtöbben ezen átestünk vagy átesünk.
Nagyon rossz a viszonzatlan szerelem. De vhogy úgy fogdd fel, hogy ez is tapasztalat volt, amitől nem hogy szegényebb de gazdagabb lettél.
Most picit gyászold meg ezt a kapcsolatot, tedd el a lelkedben egy dobozba, és rakd el.
De ha egy tanácsom lehet, ne nézegesd a közösségi oldalakon, h mit művel. Mi nők szeretünk mazochisták lenni, de ennek semmi haszna, csak gyilkoljuk magunkat. Továbbá ha írt szerelmes smseket, én javaslom hogy azokat töröld ki.
Na bocsi hogy itt adom a tanácsokat.
Csak nem szeretem, mikor egy nő magát hibáztatja akkor is, amikor nem kellene, és nem szabad önmagadat lekicsínyleni.
olvastam egy cikket: googleban találtam: kapcsolatszédelgők
mintha róla szólna :S
:)))) gondoltam,hogy nekem szólt :)
őszintén örülök Sagal,hogy nem volt ilyen problémád! irigyellek. de ne érts félre kérlek, nem negatív értelemben!
További ajánlott fórumok:
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Internetes ismerkedési lehetőségek...?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Hogy reagálnátok erre a nem hétköznapi kijelentésre ?
- Mit tennél ha az anyósod kijelentené, hogy neki köszönheted hogy van gyermeked...
- Jogi útra terelem - ezt mondta... Van rá lehetősége?