Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan kell a torta egész tetejét bevonni marcipánnal? fórum

Hogyan kell a torta egész tetejét bevonni marcipánnal? (tudásbázis kérdés)


2008. máj. 27. 21:29

Bár az előttem szólók elég régen jártak itt, azért ha valakit érdekel, elárulok pár titkot segítségképpen.

A készen vásárolt marcipán alá szitálj porcukrot és azon nyújtsd ki, így nem ragad oda a gyúródeszkához. A tortát kívül is kend be a krémtöltelékkel és erre helyezd rá a kinyújtott marcipánt. Így nem fog rajta csúszkálni szeleteléskor. Saját tapasztalat.. :D

7. 'szti (válaszként erre: 6. - Noricsi)
2006. nov. 9. 12:19

azonnal díszítheted, nem kell állni hagyni, vagy hűteni

ha kész masszát veszel (ezt javaslom) ne jéghidegen nyújtsad, kézmelegen könnyebb

sok sikert!

2006. nov. 9. 08:36

Nem úgy gondoltam..:)

Amint rárakom már diszithetem is ?Nem kell a hütöben pihentetni?

Kezdö vagyok...de gondolom ez már feltünt...

5. 'szti (válaszként erre: 3. - Noricsi)
2006. nov. 8. 10:27
száradni??? páncélt akarsz? a marcipán nem folyós, nem kell kiszárítani
4. 'szti (válaszként erre: 3. - Noricsi)
2006. nov. 8. 10:26
próbáld folpack között
2006. nov. 8. 10:12

Hát márvány asztal az nincs:)

ès mennyi ideig kell száradni hagyni?

Ez lesz az elsö ilyen tortám:)

2006. nov. 8. 09:57

szia

fogod a kész marcipánt, és kinyujtod mint a tésztát (a legjobb márvány asztal lenne :)

és kész tortát beburkolod vele!

Nem olyan bonyolult! (ja és marcipánt lehet készen venni, akár szineset is!)

2006. nov. 8. 08:24
Hogyan kell a torta egész tetejét bevonni marcipánnal?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook