Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan jó felolvasztani a csokoládét? fórum

Hogyan jó felolvasztani a csokoládét? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
2007. máj. 1. 18:31
Igen, én is így szoktam tilva:)))és jó!
2007. ápr. 29. 19:42
FELEJTSÉTEK MÁR EL A CSOKOBA TENNI VAJAT, TEJET ,VIZET ,MARGARINT.MÁR PÁRSZOR LEÍRTAM 10 DKG BEVONÓCSOKIBA 4 AZAZ NÉGY EVŐKANÁL ÉTOLAJ VÍZGŐZ FELETT FELOLVASZTANI EZ BÁRMILYEN SÜTIRE MEGFELELŐ!!!!!!!!
2007. ápr. 29. 18:10
Egy kis vajjal(anyósom, konyhatündér)
33. mylene
2007. ápr. 2. 17:21
Sziasztok! Vízgőz fölött, olajjal!
2007. márc. 30. 13:17
Sziasztok! Én cukrász vagyok és a csokit vízgőz fölött olajjal kell felolvasztani.Ha víz kerül a csokiba attól besűrűsödik.
2007. márc. 28. 07:09
A legjobban vajjal együtt lehet felolvasztani a csokit vagy esetleg egy kevés étolajjal.
30. f72d419d5f (válaszként erre: 29. - Doboska.b)
2007. márc. 26. 20:54
Isten őrizz a tortabevonóba vizet és vajat tenni.OLAJAT kell beletenni 10 dkg csokihoz 4 evőkanállal
2007. márc. 26. 20:31
Én pont ma olvasztottam egy kis vízzel és vajjal! Bár az tortabevonó volt! /bocs/
28. dobos
2007. márc. 25. 11:42
Bocs a h.hibáért./különben/
27. dobos
2007. márc. 25. 11:40
Csak gőz felett,külömben leég.
2007. márc. 21. 17:38
Gőz felett!
25. Liza28
2007. márc. 21. 17:26
én is a vízgőzre esküdöm.én úgy szoktam
2007. márc. 11. 18:38

Olvasom a hozzászólásokat több helyen tejet írtok ,ha süteményre akarod kenni akkor ez nem jó és a margarin sem

Vízgőz felett egy tábla 10 dkg-os bevonócsokihoz 4 evőkanál étolajat kell tenni ,jól elkeverni

2007. márc. 4. 13:43
Glazurnak valo csokit vizgoz folott es 3 kanal olajat hozza adni.
2007. márc. 3. 19:29
Melegvíz felett! Akkor nem ég le és nem ragad és tovább tart folyékonyan
2007. márc. 3. 07:32
:)))Lassan olvad a nyelvemen az a legjobb:))
20. DODICA (válaszként erre: 18. - Tamy)
2007. márc. 2. 19:59

:))))))

Én eddig jól megvoltam a mikrós olvasztással, de a múltkor a BOCI tejcsoki nekem is szénné égett, pedig mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Ki látott már ilyen csokit?:)

19. vmbhc
2007. márc. 2. 18:58
A csokoládé 32 fokon olvad a legjobban. Egy kevés (kb. 0,5-1 dl)langyos tejben vagy tejszínben, a darabokra tört csokoládé - kevergetés mellett - szépen felolvad.
18. Tamy (válaszként erre: 16. - Anita72)
2007. febr. 3. 21:28
odasült
17. leona78 (válaszként erre: 6. - DODICA)
2007. jan. 23. 00:59
En is igy szoktam,mikroba,ez valt be.
2007. jan. 22. 13:42
Mikróban. Összetöröm a csokit és többször kiveszem és megkeverem, esetleg egy pici étolajat teszek bele. Vigyázat, nehogy odasüljön!
2007. jan. 21. 22:25
Én is vajjal szoktam gőz fölött,de mindig gondom van a süti szeletelésnél,mert töredezik.
14. cxcxc
2007. jan. 21. 22:18
Gőz felett pici tejjel!!
13. monee1
2006. dec. 25. 17:09
Eddig mindíg gőz fölött, most mikróban olvasztási programon,kicsi margarinnal.
2006. dec. 14. 17:56
Göz fölött.
2006. dec. 13. 17:21
Én még csak gőz fölött csináltam.
10. dogiz
2006. dec. 13. 16:22

Régebben sok csokit olvasztottam, ünnepek környékén formába öntöttem, csomagoltam. (főleg húsvétkor)

Szerintem gőz fölött és ha csokivajat tudsz valahot venni az a legjobb bele.

2006. dec. 13. 15:30

Én már sok-sok módszerrel befürödtem. Mikróval is, lábassal is.

Marad a jó öreg, minden szakácskönyv által ajánlott ötlet, a gözfölötti olvasztás.

2006. szept. 28. 20:05
Én is vajjal mikróban kis fokozaton szoktam olvasztani.
7. eee466847e (válaszként erre: 5. - Dee)
2006. szept. 21. 10:12
Én is így szoktam, nekem ez vált be. Kis vajat én is teszek bele, vagy tejszínt.
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook