Hogyan fogyjak a szülés után "megmaradt" hasamból? (beszélgetés)
Szia babapocok22!
Akkor hasonló paraméterekkel indultunk és szültünk,az én kislányom is 10 hónapos lesz 27-én, de sajna én nem dicsekedhetem ekkora súlyvesztéssel mint Te!:(( Az ilyen övekben nem nagyon hiszeek...
de 300 ft-ot megér, hol vetted?
Én is azt hiszem el amit látok!
De ezt tapasztaltam!És én csak a krémet használtam!
De a lézerre és a plasztikára is sok példát láttam!
Ezt én is garantálom!
Amúgy nem sok köze van hogy mennyi a stria!
A bőr állaga jobban közre játszik,pl ha lóg vagy akkor feszesíteni is kell előtte!
Amúgy a szalonban ahol dolgozom használt a masször csaj egy bizonyos krémet is!
Az is eltüntette,rengetegen járnak hozzá!
Még a nagyon régieket is!
Szia mzsu1!
Én 58 kg voltam terhesség előtt. 27 kg-ot híztam terhesség alatt. Mikor megszületett a pici én is nagyon el voltam keseredve. Mikor 6 hónapos lett a kisfiam elkezdtem diétázni és egy kicsit mozogni. Most 60,5 kg vagyok, de a hasam még mindig lóg egy kicsit, de már sokkal jobb, mint volt. Ha szénhidrátszegényen étkezel akkor az a hasadra fog irányulni (laposabb lesz) és nem árt csak egy fél órát felülésekkel tölteni, meglátod segíteni fog. Mivel nekem sincs sok időm mozogni (a pici 10 hónapos és egész nap le kell kötni, ha alszik, akkor meg a házimunkát végzem), ezért vettem 300 ft-ért egy hasizom-erősítő övet. Ezt felteheted napi fél órára a problémás területre, olyan mintha felüléseket végeznél még izomlázad is lesz tőle és szépen fokozatosan visszahúzza a hasat és eközben bármit lehet csinálni.
Az a lényeg, hogy ne keseredj el. Ha minden nap teszel érte egy picit, idővel visszanyered az alakod.
Attól függ, hogy mennyi a stria.
De az is egy vagyonba kerül, garantálom. Mármint a lézeres eljárás.
Én meg tudom hogyha el szeretnéd tüntetni akkor,nyoma sem marad!
Van rá már lézer is,az is szépen eltünteti!:)
Köszi a sok jó tanácsot, ezt a has burninget kipróbálom! A szeméremcsontig lógott és most kockás?:OO (Ez az állam leesve!) Hát van remény, nem csak a plasztika(amire egyébként sincs pémzem!)
Külön köszönet Barbikának, kipróbálom az almaecetes kapszulát is!
Én is 83 kilóval mentem be szülni de nekem rengeteg víz volt.
szülés után 4 nappal már 67 voltam :O
Kicsi hasam azért maradt,kitartással,és minimális eddzéssel is szép eredményeket lehet elérni,csak nem néhány nap alatt kell csodát várni!
És semmiképp ne sanyargasd magad!
Biztosan hamarosan régi pompádban fogsz tündökölni!
Kitartás és sok sok türelem!:)))
Sziasztok,
RR. tornái szerintem nagyon jók, hamar látni fogod az eredményt, ha heti min. 3* megcsinálod és odafigylesz az étkezésre is. Mert e nélkül nem megy.
Én mondjuk csak a második 20 percet csinálom heti 3-4*. A hangja egy idő után igen idegesítő, de vagy fejből csinálom, vagy lehalkítom és más zene szól.
Mindent bele!
Hasam nekem is csúnya ( 2 gyerek után ) - most készülök plasztikára..... Sajnos a kinyúlt, szétrepedt bőrt mással már nem lehet helyrehozni.
Szia!
Én 58-ról indultam az első gyerenél, majd 3,5 év alatt két lurkó anyukája lettem. Mindkét alkalommal 30 kg körül szedtem magamra, pedig nem mondhatnám, hogy zabáltam volna, rengeteg víz is volt, akkorák voltak a lábaim, hogy csak a klumpa ment fel.
Én is mozgok, futok a kölykök után,+ napi 20 perc szobabicikli. Ennyire telik tőlem, a háztartás mellett.
További ajánlott fórumok:
- Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt?
- Karácsonyról megmaradt vagy megunt ünnepi ételek átalakítása, felhasználása
- Mire használható fel a rengeteg megmaradt csokitojás?
- Az éjjel megmaradt tápszert reggel (7-8 óra elteltével) még oda lehet adni a babának?
- Mit készitsek a megmaradt sonkából? Mire használhatom fel?
- Mától drágulnak a BKV jegyek, bérletek! Most mit csináljak a gyűjtőjegyeimmel, amik megmaradtak, el kell dobnom őket?