Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan felejtsem el a futáromat? fórum

Hogyan felejtsem el a futáromat? (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Hogyan felejtsem el a futáromat?

1 2
48. inf3rno (válaszként erre: 19. - F7040a3a1e)
2016. jún. 30. 20:08
Én 10 éve szeretem, de remény már régen nincs... Nem hiszem, hogy el lehet felejteni, én legalábbis nem tudom. Egyszerűen meg kell próbálni továbblépni, és élni az életed, ahogy ő is teszi.
47. f7040a3a1e (válaszként erre: 46. - 70c3bf16d8)
2011. márc. 11. 18:19

Köszönöm!

Most döntésre jutottam és lehet hogy amikor a cikket írtam az volt a kérdésem, hogyan felejthetném el, de gondolkodtam cseppet... tényleg el akarom én felejteni? Azt hiszem csak magam csapnám be azzal hogy igen. Elkezdtem naplót írni itt hoxán, örülök, hogy már páran kedvencnek is felvettétek, hogy velem együtt izgultok, hogy alakul ez a szappanopera :)

2011. márc. 11. 10:30
Kedves szeszi2, ha egy férfi így cselekszik és egy 16 éves serdülő félben lévő lányra van szüksége az elgondolkodtató. Az első igazi szerelmet elfelejteni nem lehet, csak elraktározni a szíved mélyére, ott féltve őrzött kincsként kezeled egy életen át.Van még olyan férfi, aki benned az embert, társat, barátot, szeretőt megtalálja. Képes leszel viszonozni érzéseit.Az nagyon fontos, Te legyél az egyetlen a társadnak!
2011. márc. 10. 15:45

Elkezdtem naplót írni, akit érdekel nézze meg:


[link]

44. f7040a3a1e (válaszként erre: 43. - Namama)
2011. márc. 9. 10:05

Mintha csak mamám testvérét hallanám, ő is ugyanígy gondolkodik :)


Ha tehetném, vele is lennék, de mióta együtt van a 16 éves lánnyal, azóta senkivel sem foglalkozik. A világ megszűnt számára, csak az a lány van.

Elvileg szeretne komoly kapcsolatot, de nem bánom éljen csak szabadon, ha az érzéseim nem változnak és történik vele valami, nagyon jól tudja hol talál...


Amúgy ma csomagom érkezik, az áruházba nem volt feltüntetve a szállító, ezt nem szeretem mert így nem lehet elkerülni az elkerülhetetlent, na mindegy... Kíváncsi leszek, ki szállít...

43. namama
2011. márc. 9. 08:49
Hali! Sok jó ötletet kaptál szeszi2,de Te igazából nem vártad az empáthiát senkitől.Véleményem szerint inkább szeretted volna ha megerősítenek abban,hogy a szerelemben nincsenek okosan viselkedő felek,nincsenek észérvek,-csak a szerelem van!!Miért fosztod meg magad ettől a csodálatos dologtól? Miért akarod lekötni,csakis a magadénak tudni ilyen rövid idő után?? Ha úgy érzed szükséged van a közelségére,a szerelmére- engedd közel magadhoz,engedd,hogy szerethessen! Elégedj meg avval amit nyújthat!Majd meglátod később amikor jobban megismered és a hibáit is megtapasztalod, és felejteni kell!-könnyebben fog menni,de addig örülj minden percnek amit veled tölt,élvezd a szerelem mámorító érzéseit.csak védd magad egy nem kívánt terhességtől,mely mindet tönkre tehet,/ a további éledet is!/
2011. márc. 9. 03:58

Tudom mit érzel.

Mondanám felejtsd el,de úgy sem tudod egyhamar.

Fiatal vagy,előtted az élet,előre nézz,nem érdemel meg téged a futár!

41. kozmami (válaszként erre: 26. - @IviBaba@)
2011. márc. 9. 02:49

Ez beállítottság kérdése szerintem! Én mindig úgy tudtam felejteni, hogy kerestem mást! Nem másokat...

De másnak nem javaslom, mert ezt az illető személynek kell tudnia, hogy nem ront e a helyzetén.

2011. márc. 7. 22:34

mutatok nektek valamit


[link]


[link]


ezeket én csináltam, ezzel letudom foglalni a gondolataimat, bár róla szól, de mindig felvidít ha ilyenen dolgozok

2011. márc. 7. 20:06
egyszer volt hogy haverom szakított a nőjével nekem is akkor lett vége egy kapcsolatomnak, és akkor egye a fene, belementünk a felejtős játszmába, aminek nem lett jó vége, mert beleszerettem, annyira szenvedés volt mert tudtam, hogy csak szex és más semmi a dolog.... na akkor jött a futár
38. Ailen Zia (válaszként erre: 26. - @IviBaba@)
2011. márc. 7. 19:33

"...oltári nagy butaság más férfiakkal csak azért összeszűrni a levet,hogy elfelejtsd.....nem fog segíteni."


Ezzel teljesen egyet értek!

Mégis engem állandóan ilyen tanácsokkal látnak el - teszem hozzá, olyan ismerősöm mondja ezt főleg, aki férfi és akinek tetszek ráadásul, pedig állítólag csak barátok vagyunk. Hogy ő segít rajtam, ahogy én gondolom, ő úgy csinál. Képzelem mire gondolt ő, nagy sajnálatára nem is jön be, de ha bejönne is mindegy lenne.


Isten ments pótlék, "felejtős" kapcsolatba bele menni.


Le kell kötnie magát az embernek. Én is sokat gondolok Rá és szeretem még mindig, de közben annyi mindent tervezek, csinálok és így jobb :) Nem rágódok egész nap azon, hogy ebből semmi nem lesz... Ezt már amúgy is tudjuk.

37. f7040a3a1e (válaszként erre: 36. - Simon_viki1986)
2011. márc. 7. 17:51
Gratula és örülök hogy vannak még rendes futárok :)
2011. márc. 7. 17:44
A futárok mindig kedvesek,muszály,hogy azok legyenek.Igen,nekem is van egy "futárom",de mi egymáséi lettünk!:)
35. f7040a3a1e (válaszként erre: 25. - Ardélia)
2011. márc. 7. 12:57

Van benne valami, mert tényleg úgy éreztem, mintha egy filmbe csöppentem volna, s talán ebbe lettem szerelmes nem tudhatom.


De talán most ő fog koppanni, mert egy 16 éves lány talán még nem gondolkodik olyan komoly kapcsolatról, amit ő szeretne. Mert állíátása szerint ő most komolyat akar, s családot alapítani,(28 éves amúgy) nem hiszem hogy a kicsi lány is családon gondolkodik.

34. f7040a3a1e (válaszként erre: 26. - @IviBaba@)
2011. márc. 7. 12:54
Igen erre is gondoltam már, és bár próbáltam csak azért ismerkedni, feleslegesnek bizonyult
33. f7040a3a1e (válaszként erre: 27. - Simple)
2011. márc. 7. 10:10
hibát mindenki ejthet :P
32. f7040a3a1e (válaszként erre: 30. - Kisbaris)
2011. márc. 7. 10:10

Örülök, hogy sikerült megtalálnod az igazit.


Én is próbálkoztam ilyen oldalakkal, s össze is jöttem egy sráccal, de még ahhoz is gyenge voltam hogy megcsókoljam, s akkor bele gondoltam hogy le sem bírnék vele feküdni, hiába volt kedves, jóképű, és nagyon aranyos... képtelen voltam nem a másikra gondolni. Másfél hónapig húztam mellette, de szakítani meg képtelen vagyok, ezt tudni illik rólam. Ezért elértem hogy megutáljon és ő hagyjon el.

31. f7040a3a1e (válaszként erre: 28. - Lilla_73)
2011. márc. 7. 10:07

Igen ezt én is nagyon kívántam, hogy kerüljön egy olyan lány majd az útjába, aki csak szédíti és hitegeti majd.


De még így hogy ezeket leírtad, még így is eltudnám képzelni, hogy egyszer meg változik majd. Az se érdekel ha nem mellettem, csak legyen boldog.

2011. márc. 7. 10:05
Nekem is volt már "csalódásom". Szerencsére én nem voltam szerelmes, csak nagyon akartam bízni a kapcsolatban, hogy fejlődik és kiteljesedik egyszer. Én a csalódottságot nagyon nagy haraggal és dühvel éltem meg, onnantól kezdve nem reagáltam semmilyen megkeresésre. Az ellenem elkövetett árulást nem tudom tolerálni, nem érdemli meg, hogy még egy szót szóljak hozzá az életben. El is határoztam, hogy én igenis találok egy jóravaló, olyan srácot, amilyen valóban szeretnék. Regisztráltam társkereső oldalra és két hónappal később már randiztam egy pont ilyen fiúval, aki úgy tűnik, hogy a férjem lesz... hamarosan. Érdekes módon, eszembe jut még néha az előző "barátom", de ha látnám még az életben, biztos, hogy a szemébe nevetnék...
2011. márc. 7. 09:39

Fiatal vagy még nagyon. Szerelem, előfordul az ilyesmi. Ki lehet heverni. Elmesélek neked valamit. 17 éves voltam, amikor egyszer csak berobbant az életembe egy fekete hajú, kék szemű férfi. Ha lehunyom a szemem, és magam elé képzelem az első pillanatokat, akkor úgy látom a pillantását a visszapillantó tükörben, mintha tegnap történt volna, holott már majdnem 7 éve. Összekeveredtünk, hol ő mondott nemet, hol én. Kergettük egymást, de csak a szexet akarta, mint ez később kiderült. Olyan volt a viszonyunk, hogy pillanatok alatt megbolondítottuk a másikat. Majdnem 3 évig tartott ez az áldatlan állapot. Mi lett a vége? Egyszer besokalltam, és elzavartam. Egyszer még megkeresett, mert az elzavarás visszatérő momentuma volt a viszonyunknak, de akkor kitartottam a nem mellett. Azóta sem tudom, mi van vele. Jó emlékezni azokra a pillanatokra, amiket együtt töltöttünk. Melyik nő ne gondolna szeretettel egy olyan eseményre, amikor a férfi az ölébe kapja, és átviszi a vizes füvön, mert mezítláb papucsban van? De csak egy szép emlék már. Majd el fogod te is felejteni a szerelmet, és csak a szép pillanatokra emlékezni.

Szóval idő, és ne fuss utána, felesleges.

2011. márc. 7. 09:37

Tényleg szinte filmszerű a történeted. És szépen is fogalmaztad meg. Nem vagyok egy Romana-olvasó, de ez még ott is megállná a helyét. :-)

Én a te helyedben abba gondoltam bele, hogy mégis elvenne, jönne a baba. Ő továbbra is járná az országot és ki tudja hány kapcsolata lenne mellettem. A gyerek felnőne. És habár azt vártam, hogy majd együtt öregedjünk meg, mire eljutnánk oda meggyűlölném. És a fejemet verném a falba, hogy egy ilyen nőcsábásszal álltam össze fiatalon. Akinek minden városban volt egy olyan "kedvese" mint én. Szóval egy voltam neki a sok közül. Véletlenül sem a nagy ő. Az ilyen férfinak azt kívánom, hogy egy hozzá hasonló nőbe szerelmesedjen bele. Aki utána csak (ki)használja, hitegeti.

Ez az én verzióm.

27. simple
2011. márc. 7. 08:40
"elég sok anyagi problémáim voltak." :-))))))))
2011. márc. 7. 08:06

NEm is értem milyen kérdés ez? :)) Az idő mindent megold, de oltári nagy butaság más férfiakkal csak azért összeszűrni a levet,hogy elfelejtsd.....nem fog segíteni.

Minél inkább erre koncentrálsz annál inkább elérhetetlen lesz az hogy elfelejtsd.

Inkább összpontosíts a tanulásra, munkádra, a céljaidra. Amit érzel inkább kémia. Ha bebeszéled akkor ő a nagyŐ :)

2011. márc. 7. 04:14
Szerintem Te magaba a varazslatos filmszeru elmeny miatt szerettel bele,tudod amikor a romantise filmekben megjelenik az ismeretlen ferfi akivel mindig "veletlenul" talalkozik fohosnonk,utana osszemelegedtek,es a fohosno beleszerelmesedik,a baj az hogy az ilyen esetek tobbsegeben csak a filmekben van,de altalaban happy end-del vegzodnek.Ha masokat is szedit konnyu azt mondani hogy hagyjad,de sajnos igy tunik esszerunek,a baratsagat meg inkabb ajanlgassa a 16 eves bigejenek.gonosz nocsabasz futar pfhujj.
2011. márc. 6. 22:37
nekem is 4 éves kapcsolatom volt..:D Talán azért nyugodtál meg mert ismered jól a srácot, eleget voltál már vele.. Nekem is volt ilyen táv szerelmem, de ahogy múlt az idő, mással kezdtem lefoglalni mindíg magam és aztán megismertem másokat, és elfelejtődött a régi szerelem, DE ugyanakkor évek múltán láttam az illetőt egyet dobbant a szívem, majd mosolyogva továbbáltam. :)
23. f7040a3a1e (válaszként erre: 21. - Arianne113)
2011. márc. 6. 22:32

70 kilóméter van köztünk, a felejtés mégsem megy :-( majd egyszer talán...


a vicces, a srác akivel 4 és fél évig voltam együtt, a szembeszomszédom, és bár ő hagyott el, 3 hét alatt megnyugodtam s túl tettem magam...

22. f7040a3a1e (válaszként erre: 20. - Mancs97)
2011. márc. 6. 22:30

Jó tudni hogy nem csak én vagyok ez az örök reménytelen szerelmes tipus.

Hosszú az a két év, de magamról is eltudom képzelni.


Egy apró titok: könyveket szoktam írni, és kettő olyan kötetem van már, ami a mi történetünkkel kezdődik aztán a folytatást ugye a fantáziámra bíztam. Egyikben egymásra találtak, azt írtam először... a másik tragikus, halál esettel végződik, amikor már a srác a lánnyal akarna lenni.


Lehet túl őrült szerelmes vagyok, de ezekben a könyvekben, az írásukben megtalálom azt a kis örömöt, ami amikor a hiányát érzem, felvidít.

2011. márc. 6. 22:30
rossz úgy szeretni valakit hogy tudod hogy sosem lehet a tiéd viszont ilyen esetbe a távolság a legjobb dolog, mert egy idő után halványulnak az emlékek és tovább tudsz lépni.
2011. márc. 6. 22:14
Én két éve szeretek valakit, több mint egy éve nem láttam, karácsony előtt írt utoljára levelet, már nem is nagyon reménykedem, közös jövőről szó sem lehetett, mégis hiányzik. De már nem annyira fáj, és az élet sodort utamba annyi embert, eseményt, hogy ne gondoljak a hiányára, csak néha-néha. Talán nálad is így lesz.
19. f7040a3a1e (válaszként erre: 18. - Ailen Zia)
2011. márc. 6. 20:29
Akkor lassan utol is érlek, én 10 hónapja szeretem :-(
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook