Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hogy tűnhet el a pénisze? fórum

Hogy tűnhet el a pénisze? (beszélgetés)

1 2
3. 80ASIQ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. okt. 6. 17:43
Ez az úgynevezett vérf@sz. Amikor megdagad, akkor eredeti méretének többszöröse lesz. Fogalmam sincs, hogy ez mennyire gyakori. Ennek ellentéte a húsf@sz, ami lankadtan is akár használható is lenne, persze mereven keményebb. Feltételezem, vannak átmenetek a két féle véglet között. Ha neked jó a 8-10 cm, akkor semmi hiba. Nem vagyok nő, nem tudom megítélni.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. okt. 6. 17:40
Minden rosszindulat nélkül...nem értem a kérdést.
2022. okt. 6. 17:33
Kicsit fura kérdés tudom, a rosszindulatú hozzászólásokra nincs szükségem. Meg ismerkedtem valakivel, minden jól alakul, kicsi méretekkel rendelkezik, 8-10cm.Ami hihetetlen számomra, hogy nyugalmi állapotban nem látszik. Van egy kis feleslege, de nem zavaró, talán emiatt van, de nyugalmi állapotban nincs ott semmi inkább befelé fordul. Sosem láttam ilyet, és nem ez alapján ítélem meg, elfogladom, szeretem. Próbáltam neten rákeresni, de nem találtam. Nagyon ritka ez? Vagy kis mérettel rendelkezőknél előfordul gyakran?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook