Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogy tudom a süteményt úgy tárolni, hogy ne keményedjen meg? fórum

Hogy tudom a süteményt úgy tárolni, hogy ne keményedjen meg? (beszélgetős fórum)


11. Tücke
2010. okt. 9. 19:38
szóval nem pukulnak hanem puhulnak
10. Tücke (válaszként erre: 9. - 1a9f281d5b)
2010. okt. 9. 19:38
jól van én nem figyeltem hogy zabpelyhes... nahh igen ha a levegőt kap a legtöbb keksz, gabonapehely meg ropi meg ilyenek mind megszívják magukat és totál felpukulnak
9. 1a9f281d5b (válaszként erre: 4. - Hobnobs)
2010. okt. 9. 17:14
Pont emiatt. A zabpelyhes kekszek a lezárt edényben való tárolástól megkeményednek. Pont fordítva működnek, mint a mézeskalács.
2010. okt. 9. 16:12
Én a zabpehelytallért és hasonlókat lefagyasztom. Amikor megkívánom néhányat kiveszek belőle, 1 perc alacsony hőfokon a mikróban és olyan mintha frissen sült volna ki. Ezt a legtöbb sütivel meg lehet csinálni, még a krémesekkel is.
2010. okt. 9. 12:53
sztem is a fém a legjobb... a műanyag is jó feltéve ha jól zárható én a műanyagba szoktam tenni egy konyharuhát és úgy bele a sütit a tetejét meg lefolpakkozom ....
2010. okt. 9. 12:37
Szerintem is a fém sütis doboz a legjobb!
2010. okt. 8. 23:29
Fém sütis-dobozba :)
2010. okt. 8. 22:51
pl zabpehely tallér. hiába tettem bele műanyag edénybe, kemény lett hamar :(
2010. okt. 8. 22:51
Vagy lefeded folpackkal.
2010. okt. 8. 22:49
Attól függ mi. Hermetikusan záródó doboz. Ha mézeskalács, akkor almaszeletek mellé...
2010. okt. 8. 22:47
köszi

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook