Hogy tudom a süteményt úgy tárolni, hogy ne keményedjen meg? (beszélgetős fórum)
11. Tücke
2010. okt. 9. 19:38
szóval nem pukulnak hanem puhulnak
10. Tücke (válaszként erre: 9. - 1a9f281d5b)
2010. okt. 9. 19:38
jól van én nem figyeltem hogy zabpelyhes... nahh igen ha a levegőt kap a legtöbb keksz, gabonapehely meg ropi meg ilyenek mind megszívják magukat és totál felpukulnak
9. 1a9f281d5b (válaszként erre: 4. - Hobnobs)
2010. okt. 9. 17:14
Pont emiatt. A zabpelyhes kekszek a lezárt edényben való tárolástól megkeményednek. Pont fordítva működnek, mint a mézeskalács.
8. vaczila
2010. okt. 9. 16:12
Én a zabpehelytallért és hasonlókat lefagyasztom. Amikor megkívánom néhányat kiveszek belőle, 1 perc alacsony hőfokon a mikróban és olyan mintha frissen sült volna ki. Ezt a legtöbb sütivel meg lehet csinálni, még a krémesekkel is.
7. Tücke
2010. okt. 9. 12:53
sztem is a fém a legjobb... a műanyag is jó feltéve ha jól zárható én a műanyagba szoktam tenni egy konyharuhát és úgy bele a sütit a tetejét meg lefolpakkozom ....
6. Ametiszt19
2010. okt. 9. 12:37
Szerintem is a fém sütis doboz a legjobb!
5. kisnejulcsi
2010. okt. 8. 23:29
Fém sütis-dobozba :)
4. hobnobs
2010. okt. 8. 22:51
pl zabpehely tallér. hiába tettem bele műanyag edénybe, kemény lett hamar :(
3. c95c921ae7
2010. okt. 8. 22:51
Vagy lefeded folpackkal.
2. moncsicsi83
2010. okt. 8. 22:49
Attól függ mi. Hermetikusan záródó doboz. Ha mézeskalács, akkor almaszeletek mellé...
1. hobnobs
2010. okt. 8. 22:47
köszi
További ajánlott fórumok:
- Mit szoktatok sütni karácsonyra? Hányféle süteményt csináltok?
- Milyen süteményt készítsek Húsvétra sütő nélkül?
- Létezik olyan nem beépíthető, a munkalapra elhelyezhető sütő, amivel süteményt is meg lehet sütni normálisan, nemcsak pizzát, meg húsokat?
- Hogyan kell elkészíteni a színes, réteges zselatinos süteményt?
- Miben tároljam a mézeskalácsot, hogy ne keményedjen meg?
- Palette hajfesték, felbontottam színpróbára, de az színelőhívó emulzió tasakos... Meddig tudom így tárolni? Visszazárni nem lehet