Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogy tudok egész csirkét nagyon gyorsan kiolvasztani? fórum

Hogy tudok egész csirkét nagyon gyorsan kiolvasztani? (tudásbázis kérdés)


2009. máj. 29. 12:41
Hideg vízbe vagy nem tul forró vízet cserélgesd rajta. Mikróba nem jó egyszer próbáltam olvasztó programon. Megsült az alja. Mindig vízben olvaszton a húsokat. A darált húst is jól lekötöm az nylonba és vízbe teszem.
7. Marjann (válaszként erre: 6. - Anita.81)
2009. máj. 29. 10:44

Köszi, lehet, hogy megpróbálom.

Bár lehet okosabb venni friss húst és gyorsan kirántani (igaz ha sütőben sütöm az is egy óra)

2009. máj. 29. 10:40
Ha nem forró vízbe teszed, akkor nem fehéredik meg a hús. Konkrét időt nem tudok mondani, kb. 15-30 perc. Cserélgesd a vizet, hogy végig jó meleg legyen.
5. Marjann (válaszként erre: 4. - Anita.81)
2009. máj. 29. 10:36

Mennyi idő alatt olvad fel kb?


Mikróval az a bajom, hogy sokszor elkezdett már kívülről fehéredni a hús, a belseje meg még fagyott volt. Holott az kisebb, szelet hús, hal volt.

2009. máj. 29. 10:33
Én meleg vízbe szoktam áztatni, szerintem gyorsabb, mint a mikro.
2009. máj. 29. 10:26
Mikróban olvasztóprogrammal. Talán meg lesz annyi idő alatt
2009. máj. 29. 10:23

Most derült ki, hogy este elutazunk. Van a mélyhűtőben egy egész csirkém, azt szeretném megcsinálni, de 2-3 óránál több nem lesz arra, hogy felolvasszam és elkészítsem.

Tudtok tippeket?

2009. máj. 29. 10:23
Hogy tudok egész csirkét nagyon gyorsan kiolvasztani?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook