Hogy reagálnátok erre a nem hétköznapi kijelentésre ? (beszélgetés)
Dredd, elég érthetetlen volt a kérdésed, olvasva a válaszokat jöttem rá, mit szeretnél.
Válaszolva a kérdésedre, Ha gyereket szeretnék, akkor olyan párt választanék, aki szintén szeretne gyereket.
Ha olyannal hozna össze a sors, aki hallás, látássérült, netán testi fogyatékos, akkor attól az embertől szeretnék gyereket, mert valami megfogott benne, és úgy szeretem, úgy fogadom el amilyen, mert nem a délceg fekete hercegre vágyom, hanem arra aki valami olyan pluszt tud adni, amit más nem.
A szerelem, a szeretet nem úgy működik, hogy gyönyörű emberi egyedek habarodnak egymásba, hanem ÉRZŐ emberek, ennek meg semmi köze a bőr, haj, szem színhez és a termethez.
A fejedben tegyél rendet, mert nem a magasságoddal van a baj. Vannak törpe, és kisemberek is.és boldogan élnek, van akinek bombázó a férje, vagy felesége, de nekik mégis a kisember kell, mert olyan egyedi, miközben sztárok kardjukba dőlnek, mert boldogtalanok. Tehát nem az alkaton múlik, a jellemen is nagyon sok műlik.
Dredd, elég érthetetlen volt a kérdésed, olvasva a válaszokat jöttem rá, mit szeretnél.
Válaszolva a kérdésedre, Ha gyereket szeretnék, akkor olyan párt választanék, aki szintén szeretne gyereket.
Ha olyannal hozna össze a sors, aki hallás, látássérült, netán testi fogyatékos, akkor attól az embertől szeretnék gyereket, mert valami megfogott benne, és úgy szeretem, úgy fogadom el amilyen, mert nem a délceg fekete hercegre vágyom, hanem arra aki valami olyan pluszt tud adni, amit más nem.
A szerelem, a szeretet nem úgy működik, hogy gyönyörű emberi egyedek habarodnak egymásba, hanem ÉRZŐ emberek, ennek meg semmi köze a bőr, haj, szem színhez és a termethez.
A fejedben tegyél rendet, mert nem a magasságoddal van a baj. Vannak törpe, és kisemberek is.és boldogan élnek, van akinek bombázó a férje, vagy felesége, de nekik mégis a kisember kell, mert olyan egyedi, miközben sztárok kardjukba dőlnek, mert boldogtalanok. Tehát nem az alkaton múlik, a jellemen is nagyon sok műlik.
Medve anyám...
Drága kenyér...
.....
de tovább viheti, viszont nem hiszem, hogy olyan igénytelen lenne, hogy leállna törpével.
Apám is mondta nővéremnek, magashoz menjen mert akkor magas lesz a gyereke.
Most akkor felvetődik az a kérdés, hogy akkor én miért akarok gyereket ? nah látod ezért nem, hogy semmiképpen ne vigyék tovább az én selejt génjeimet.
Ezért gyűlölöm apámat, amiért ezt a lépést kell megtennem. Más területen jókat örökölne tőlem, de a többin nem, ami meghatározza az ember életét. Hiába vagyok jó egy területen, nem boldogít, mivel a másikban meg selejt lettem, és kihatással van a másikra.
Mert a lány tovább viheti a "törpe" géneket simán, az nem baj, ha a dédunoka lesz alacsonyabb?
Azt már nem látod, vagy mi?
hát nem is tudom...mert ahogy elnézem a csajt szerintem szeretne gyereket...Meg az az igazság, ha akar, akkor vagy el kell engednem, vagy ezt a lehetőséget felajánlom neki.
De korábbi fórumomban, már kérdeztem, hogy lehet-e befolyásolni a gyerek nemét...nem lehet. Én is utána olvastam, néztem, nem lehet befolyásolni. Ha lány lenne akkor nem lenne semmi gond.
tudok vigyázni, nekem nem lesz.
Te is válaszolhatnál a kérdésre ? ha te kerültél volna ilyen helyzetbe, mit csináltál volna ?
Ha szeretem, akkor tőle szeretnék gyereket.
Ha nem szeretem, kirúgom.
Ilyen eset esetleg akkor fordulhat elő, ha súlyos betegséggel küzd, illetve mégsem, mert akkor nem nehezítjük még gyerekkel is a helyzetet. Akkor ápolom.
További ajánlott fórumok:
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- Ti hogy reagálnátok le ezt a dolgot?
- Ti hogy reagálnátok erre?
- Milyen frappáns választ lehet adni erre a kijelentésre? Az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak csontokkal.
- Fiatal nőtársaim, hogyan reagálnátok erre?
- Ti mit reagálnátok erre?