Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogy pácoljátok a vadhúst, hogy készítitek?(pl.:őzhús) fórum

Hogy pácoljátok a vadhúst, hogy készítitek?(pl.:őzhús) (tudásbázis kérdés)


9. mimmo33 (válaszként erre: 2. - Csgal)
2009. márc. 4. 14:04

Szintén:)

Én is így pácolok.Ha az idő engedi, akkor legalább egy hértig áll a pácban a hús!

8. survivor3 (válaszként erre: 2. - Csgal)
2009. febr. 4. 14:23
Profi
7. csgal (válaszként erre: 6. - Cirmesitompika)
2009. febr. 4. 14:18
Az biztos nem rontja el. :-))
6. cirmesitompika (válaszként erre: 2. - Csgal)
2009. febr. 4. 13:06
Nekem is ez a módja, de zellergumót is teszek bele.
5. csgal (válaszként erre: 3. - Javoriildiko)
2009. febr. 4. 10:36
Mi pörköltnek mindig vörösboros pácot használunk, felforralom és úgy öntöm a húsra, sütni bármelyik jó, akkor nem forralom, hanem csak úgy. Nagyon fini.
4. 53a220fca3 (válaszként erre: 1. - Javoriildiko)
2009. febr. 4. 10:33
A feltöltött receptjeim között, biztosan találsz kedvedre való pácot, és elkészítést is.
2009. febr. 4. 10:33

Köszi.

Sütni vagy pörköltnek szeretném

2009. febr. 4. 10:31
Kb. 3 nappal a konkrét készítés előtt kezdem, egy napig hideg vízben áztatom, hogy kiázzon a vér, utána bele a pácba, ami pl. fehérbor, víz, borókabogyó, szegfűszeg, bors, fokhagyma, vöröshagyma, babérlevél, vagy ugyanez vörösborral, hozzá még répa, fehérrépa. De van ecetes pác is, az se rossz, attól függ, mit akarsz belőle készíteni. (vadászfeleség vagyok :-)))
2009. febr. 4. 10:25
Ti hogy pácoljátok a vadhust, hogy készítitek?(pl.:Őzhus)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook