Hogy pácoljátok a vadhúst, hogy készítitek?(pl.:őzhús) (tudásbázis kérdés)
9. mimmo33 (válaszként erre: 2. - Csgal)
2009. márc. 4. 14:04
Szintén:)
Én is így pácolok.Ha az idő engedi, akkor legalább egy hértig áll a pácban a hús!
8. survivor3 (válaszként erre: 2. - Csgal)
2009. febr. 4. 14:23
Profi
7. csgal (válaszként erre: 6. - Cirmesitompika)
2009. febr. 4. 14:18
Az biztos nem rontja el. :-))
6. cirmesitompika (válaszként erre: 2. - Csgal)
2009. febr. 4. 13:06
Nekem is ez a módja, de zellergumót is teszek bele.
5. csgal (válaszként erre: 3. - Javoriildiko)
2009. febr. 4. 10:36
Mi pörköltnek mindig vörösboros pácot használunk, felforralom és úgy öntöm a húsra, sütni bármelyik jó, akkor nem forralom, hanem csak úgy. Nagyon fini.
4. 53a220fca3 (válaszként erre: 1. - Javoriildiko)
2009. febr. 4. 10:33
A feltöltött receptjeim között, biztosan találsz kedvedre való pácot, és elkészítést is.
3. javoriildiko
2009. febr. 4. 10:33
Köszi.
Sütni vagy pörköltnek szeretném
2. csgal
2009. febr. 4. 10:31
Kb. 3 nappal a konkrét készítés előtt kezdem, egy napig hideg vízben áztatom, hogy kiázzon a vér, utána bele a pácba, ami pl. fehérbor, víz, borókabogyó, szegfűszeg, bors, fokhagyma, vöröshagyma, babérlevél, vagy ugyanez vörösborral, hozzá még répa, fehérrépa. De van ecetes pác is, az se rossz, attól függ, mit akarsz belőle készíteni. (vadászfeleség vagyok :-)))
1. javoriildiko
2009. febr. 4. 10:25
Ti hogy pácoljátok a vadhust, hogy készítitek?(pl.:Őzhus)
További ajánlott fórumok:
- Hogy készítitek a töltött káposztát?
- Töltött káposztát hogyan készítitek?
- Ti mikor készítitek fel a lányaitokat a mensi kérdésre?
- Vegetáriánusok! Ti miket esztek, hogy készítitek el az ételeket, hogy ne legyen unalmas?
- Ti hogyan készítitek a csülkös krumplilevest? Recepteket várnék. :-)
- Hogy készítitek a petrezselymes újkrumplit?