Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogy marad jó a sajt? fórum

Hogy marad jó a sajt? (tudásbázis kérdés)


2012. júl. 27. 17:16
De régi fórum anyám :)
13. virus2008 (válaszként erre: 1. - Cirmesitompika)
2012. júl. 27. 17:16

Én fagyasztom pl trapistát,megveszek egy nagyot, és feldarabolom, mindig annyit veszek ki amennyire szükségem van.


Amúgy folpackba, vagy alufóliába tartom a hűtőben.

2012. júl. 27. 14:03
en zsirpapirba teszem es persze a melyben adagonkent.
2008. okt. 21. 10:43
Jó minőségűt kell venni, annak semmi baja nem lesz. Ki sem szárad és meg sem penészedik. Lehet, hogy picit drágább, de szerintem megéri.
2008. jún. 24. 12:50
le kell fagyasztani. Nekem mindig van a fagyóban és ha kell előveszem és vágok belőle egy kicsit. Melegszendvicsbe, rakott ételek tetejére nagyon jó.
9. 4ab67f870d (válaszként erre: 7. - Emagdi)
2008. ápr. 20. 13:27
Hú, de egy srófra jár az agyunk:-)) Lelőtted a tanácsomat:-))
2008. ápr. 20. 12:54
Köszi nektek.
2008. ápr. 20. 12:47
gyorsan meg kell enni, és akkor nincs ilyen gond:)
2008. ápr. 20. 11:17
alufóliába semmikép sem jó csomagolni , de folpackba és zacsiba sokáig eláll
2008. ápr. 20. 10:55
én folpackba, egy hét után sem szárad ki
2008. ápr. 20. 10:20
Nem baj ha kiszárad, használat előtt egy időre tejbe kell áztatni, és olyan mintha friss lenne.
2008. ápr. 20. 09:43
én nylon zacsiba szoktam tenni és amennyire lehet légmentesen becsomózom
2008. ápr. 20. 09:41
Mibe jó csomagolni a megmaradt trappista sajtot, hogy a hűtőbe friss maradjon? Alufólia, folpack, sima nylon?
2008. ápr. 20. 09:39
Hogy marad jó a sajt?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook