Hogy marad jó a sajt? (tudásbázis kérdés)
14. virus2008
2012. júl. 27. 17:16
De régi fórum anyám :)
13. virus2008 (válaszként erre: 1. - Cirmesitompika)
2012. júl. 27. 17:16
Én fagyasztom pl trapistát,megveszek egy nagyot, és feldarabolom, mindig annyit veszek ki amennyire szükségem van.
Amúgy folpackba, vagy alufóliába tartom a hűtőben.
12. d41005143d
2012. júl. 27. 14:03
en zsirpapirba teszem es persze a melyben adagonkent.
11. kisstoth
2008. okt. 21. 10:43
Jó minőségűt kell venni, annak semmi baja nem lesz. Ki sem szárad és meg sem penészedik. Lehet, hogy picit drágább, de szerintem megéri.
10. mmanoka
2008. jún. 24. 12:50
le kell fagyasztani. Nekem mindig van a fagyóban és ha kell előveszem és vágok belőle egy kicsit. Melegszendvicsbe, rakott ételek tetejére nagyon jó.
9. 4ab67f870d (válaszként erre: 7. - Emagdi)
2008. ápr. 20. 13:27
Hú, de egy srófra jár az agyunk:-)) Lelőtted a tanácsomat:-))
2008. ápr. 20. 12:54
Köszi nektek.
7. emagdi
2008. ápr. 20. 12:47
gyorsan meg kell enni, és akkor nincs ilyen gond:)
6. szanád
2008. ápr. 20. 11:17
alufóliába semmikép sem jó csomagolni , de folpackba és zacsiba sokáig eláll
5. semiramis
2008. ápr. 20. 10:55
én folpackba, egy hét után sem szárad ki
4. d0759ec0b9
2008. ápr. 20. 10:20
Nem baj ha kiszárad, használat előtt egy időre tejbe kell áztatni, és olyan mintha friss lenne.
3. 'szti
2008. ápr. 20. 09:43
én nylon zacsiba szoktam tenni és amennyire lehet légmentesen becsomózom
2008. ápr. 20. 09:41
Mibe jó csomagolni a megmaradt trappista sajtot, hogy a hűtőbe friss maradjon? Alufólia, folpack, sima nylon?
2008. ápr. 20. 09:39
Hogy marad jó a sajt?
További ajánlott fórumok:
- Nem lehet, hogy jobban jár az aki marad a magánnyugdíjpénztárban?
- Ha egy férfi, mivel nem oldható meg, hogy kettesben maradjatok, megcsókol úgy, hogy a felesége ugyanabban a teremben van...?
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Egyedül maradtál? Hogy éled meg?
- Hogyan kell tárolni a sajtos pogácsát, hogy napokig puha maradjon?
- Segítsetek! Olyan sajtos apró rudat szeretnék sütni ma, ami finom, puha és holnap is ilyen marad!