Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogy lehet nem szeretni az állatokat? fórum

Hogy lehet nem szeretni az állatokat? (beszélgetős fórum)


1 2
2020. aug. 28. 11:57
En azota nem szeretem miota itt nyafog egy az ablakom alatt. En meg ilyen hisztis, nyafogós dögöt az eletben nem lattam. Ketten vannak, de a masik hozza kepest egy angyal. Az vegigalussza az ejszakat, ez meg szenved egyfolytaban. Vmit b*szhatnanak mar neki, mert kikeszulok tole. 😒
54. tumbo2 (válaszként erre: 51. - Balkáni kobra)
2020. aug. 28. 11:51
én egy kutyával sem szeretnék játszani,hát még egy kutyaütővel.
53. andi6020 (válaszként erre: 50. - Channa*)
2020. aug. 28. 10:53

Nem is hisztizik.

Nagy divat lett ez, az "irigy vagy" után második lett a listán a hisztizés beszúrása.


Olyan furi vagy néha. Mindig csak neked lehet igazad. Te sem tudsz soha máshogy állni semmihez. Feszt hajtogatod a magad igazát mérföldes bejegyzéseken keresztül. Akkor miért is csodálkozol? Nem értem.

52. Andussz (válaszként erre: 50. - Channa*)
2020. aug. 28. 10:41
Jesszus! Szerintem hagyjuk inkább, mert háttal ülsz a moziban! :D Nem egyszer leírtam, hogy ők maguk mondják, hogy nem szeretik az állatokat legyen szó bàrmelyikről, és -bár ezt is leírtam- mondták hogy rànèznek egy kisállatra és nem vàlt ki belőlük semmilyen érzelmet .. azt, hogy más megsimogatja a kutyámat, azért foglaltam össze, mert egyik hozzászóló azt írta ez túlzott allat szeretet, én pedig írtam hogy nem túlzott, mert a környezetemben mindenki ilyen. De hagyjuk inkább, mert írhatok bármit, ha Te azt akarod látni a sorok között amit szeretnél.
51. Balkáni kobra (válaszként erre: 45. - Guruljka)
2020. aug. 27. 21:47
Mégiscsak egy juhász kutya, aki nem igazán szereti, ha a családtagjain kívül más játszani kíván vele.
50. Channa* (válaszként erre: 49. - Andussz)
2020. aug. 27. 21:39

Hát pedig az!


Most is itt hisztizel, hogy mindenki még az utolsó szinte ismeretlen kollégád is és az állatfuttatóban a teljesen ismeretlen is megsimogatja a TE kutyádat, bezzeg a szomszédod nem. És ezért ő nem is szereti az állatokat, sőt! köpködjük le és fröcsögjünk közösen rá, hogy milyen szívtelen és utálatos, mert a TE kutyádat nem simogatja meg! Bezzeg más, akik szeretik az állatokat azok igen. Mert az, ha valaki megsimogatja a TE kutyádat, már azt jelenti, hogy állatszerető.


Érzed ugye, hogy mennyire gáz vagy!


Én nem is túlzott állatszeretetnek nevezem ezt, hanem inkább egy beteges kapcsolatnak az állatodhoz.


Gyereked van? Nekem igen. És nagyon örülök neki, hogy nem akarta mindenki megsimogatni miközben sétáltattam vagy amikor meglátogattak minket;)


Mi lenne, ha te is inkább így állnál ehhez a témához?

49. Andussz (válaszként erre: 39. - Aszparagusz)
2020. aug. 27. 10:27
Nem gondolnàm, hogy túlzott állatszeretetem lenne. Nem vagyok állatmentő, eszem húst, nem harcolok az állatok jogaiért mint sokan màsok. Ha hiszitek, ha nem, azért furcsállom a szomszédomat, mert elég nagy ismerettségi körrel rendelkezünk, s ha bárki átjön látogatóba már megy is megsimogatni a kutyusom.. legyen szó kollégákról egy házi csapatépítőn, teljesen eltérő baráti társaságokról, családtagokról. S nem azért, mert èn ezt igénylem, egyszerűen ilyen állatbarátok mind. Továbbmegyek: szoktam vinni kutyafuttatoba vizsimet, s ott is, a kutya gazdik folyamatosan a másik kutyáját simogatjàk.. ezt csak azért írtam le, mert Te túlzott allatszeretetnek nevezted, pedig a környezetemben csak ilyen emberek vannak.
48. tumbo2 (válaszként erre: 43. - L.luiselotte)
2020. aug. 25. 15:44
egyáltalán nem.én is sózni szoktam a mezteleneket.egy éjjel,mikor ráléptem egy békára a szobában,még jó,hogy papucsban,hát így jártál.
47. tumbo2 (válaszként erre: 46. - Lydian)
2020. aug. 25. 15:40
könnyen
46. Lydian
2020. aug. 25. 15:27
Manapság az emberek behelyettesítették az ember-szeretetet, állat-szeretettel.Az embert szeretni, nehéz, míg az állatot szeretni könnyű!Ha csak nem vakvezető kutyáról van szó, nagyon sok esetben az állat egy SZERETET PÓTLÉKKÉNT funkcionál.Vannak kutyusok , akik olyan szülinapi tortát kapnak, ami egy éhínség gyötört Etiópiában 10 gyereknek is elég lenne ... A félig "ember-arcú" állat, normális embernek nem szimpatikus.Főleg azok a kutyák akiket (kennel helyett) panelban tartanak és egy egész lépcsőház agyára megy ugatásuk (!) Ne csodálkozzunk hát, hogy akadnak olyanok, akik tartózkodóan viselkednek az állatokkal.
45. Guruljka (válaszként erre: 44. - Balkáni kobra)
2020. aug. 19. 09:11

:D

Komondorosként mondhatom, a komondor nem vadállat.

Igaz, az én mostanim most még csak 11 hetes, és pamutguriga, puha a kis bundája.

2020. aug. 19. 09:06

Szeretem az állatokat, de azt vettem észre az utóbbi időben, hogy nagyon sok olyan kutya van, aki közönyösen veszi, ha idegenek simogatják őket. Nem ellenkeznek, de nem is igazán élvezik. Két simítás után otthagyják az embert. A gazdi pedig mondja, hogy ő ilyen kutya.


Legutóbb egy 4 hónapos komondor kutyát sétáltató férfival találkoztam. Mondtam neki, most még megsimogatom, mert pár hónap múlva feltehetőleg ez a kutya, már mint potenciális vacsorára úgy tekintene rám.

43. l.luiselotte (válaszként erre: 41. - Tumbo2)
2020. aug. 19. 09:01

de jó lelkű lettél Erzsike. Én a kopasz csigákat sózom és örülök ha olvadnak.

Aki ezért elítél, éljen egy fedél alatt velük !!! biztosan megtalálják a boldogságot.

42. Guruljka (válaszként erre: 38. - L.luiselotte)
2020. aug. 19. 08:58
Ez kedves volt, kösz. :D
41. tumbo2
2020. aug. 19. 08:30
mikor a lányom 5-6 éves volt,a barátnőjével vették ki az egereket a csapdából,mert én világgá futottam volna.akkor volt góré,a kis egereket nyugodtan csapkodták agyon. most meg nagy állatszerető,persze,nem az egereké.a békáktól mindig írtózott,mondom,nekem egy béka semmi,rásöpröm a lapátra,aztán kidobom.
40. tumbo2
2020. aug. 19. 08:25
én nem bántanám őket,bár most hazudok,mikor bejött három kisegér a szobába a szemétlapáttal agyoncsaptam őket,aztán fölültem az asztalra, sírtam.
39. aszparagusz (válaszként erre: 1. - Andussz)
2020. aug. 19. 07:12

Miért kéne bárkinek is idegen kutyákat simogatni, vagy meghatódni tőlük?

Másnak meg a te túlzott állatszereteted furcsa.


Nem kedvelem különösen az állatokat. Egész életemben lakásban laktam ahová szerintem nem kell állat. Én biztosan nem tartanék.

2020. aug. 19. 06:15

l.A mindenkori macskáimat szerettem, gondoztam, a jelenlegit a Picikét családtagnak tekintjük. ( annak ellenére hogy nem mindig érdemli meg )

2. Hoxás ismerőseim elveszett v. beteg macskáiét, és Guruljka kutyáinak egészséégért jólétéért előkerüléssért tiszta szivemből drukkolok.

3. De ezeket leszámitva nem érdekelnek az állatok, nem vagyok rájuk kiváncsi . Van éppen elég állatbarát, aki helytáll helyettem Pl a lakásomba sem engednék be se kutyát, de tyúkot. Az idegen állatokat nem szeretem, a családbn sem volt hagyománya az állatok ajnározásának ezt én sem örökitettem tovább.

4. Ennek ellenére SZJA-m 1%-t mindig a macskák jvára ajánlottam fel, ami nem is kevés ( 1990-től napjainkig )

37. Lávli* (válaszként erre: 36. - Channa*)
2020. aug. 18. 21:47

Csak a viaszos szőrű kutyáknak van kutyaszaguk.

Amelyiké nem viaszos, az selymes tapintású, nem hullik és olyan illata van, mint az emberi hajnak.

2020. aug. 18. 21:40

Hogy lehet elvárni azt, hogy ugyan azt szeressék mások, amit te?

Miért kellene a te kutyádat simogatnia bárkinek? Sosem fogom megérteni, hogy azért, mert te imádod a saját kutyádat, miért kellene kötelezően bárkinek imádnia szintén. Ráadásul még el is várni, holott lehet, hogy egy utálatos természetű kutyád van...


Te ebből gondolod tényleg, hogy a szomszédod nem szereti az állatokat?

Érdekes felfogás.


Én nem utálom és nem is szeretem az állatokat. Volt egy cicánk 17 évig. A mi cicánk volt, de én sosem simogattam meg, sosem ült az ölembe, sosem dörgölődzött hozzám, de épp úgy megsirattam, amikor elpusztult, mintha én szerettem volna a világon a legjobban.


2 kutyát vagyok hajlandó megfogni. Az egyik a barátnőm kutyája, a másik a nénikém kutyája, de pl. a vidéki nénikém kutyáját még véletlenül sem fogom meg. A két kutyát, akihez hozzá érek, azokat is max. néhány pillanatig és már mosom is a kezem.

Ez van.


A lakásomba sosem tartanék kutyát, mert büdösek (kutya szaguk van), és még egyszer macska sem kellene, ami volt sem én akartam. Hullik a szőrük, stb....


Egyébként még sosem bántottam állatot és nem is érzek semmi indíttatást ilyenre, de nem fogom őket simogatni, nyalogatni, puszilgatni, stb. Főleg nem a szomszédét...

35. Balkáni kobra (válaszként erre: 33. - New(l))
2020. aug. 18. 21:24
Naturista telepet működtetsz a kertedben?
34. Ildi (válaszként erre: 33. - New(l))
2020. aug. 18. 21:03
:D
33. New(l)
2020. aug. 18. 21:02
Most szedtem össze egy lapátnyi óriási vörösesbarna meztelencsigát a kertből, intenzíven kellett mondogatnom magamban, hogy szeretem az állatokat, szeretem az állatokat. 'D
2020. aug. 18. 20:45
Szúnyogokat , kullancsokat , legyeket, egereket, patkányokat sose fogom szeretni...
2020. aug. 18. 20:10
Èn szinte minden állatot szeretek, főleg a szőrös simogatnivalókat, de a madarakat ès hüllőket is. A szúnyogokat viszont utálom .
30. Ildi (válaszként erre: 1. - Andussz)
2020. aug. 18. 18:27
Passz,én macskamániás vagyok,de az nagyon.
2020. aug. 18. 18:23

Az nem baj ha valaki nem szereti.

Én pl:A macskákat nem szeretem.

Ennek ellenére múltkor szemtanuja voltam,hogy egy kisfiú dobál egy macskát kővel és anyuka végig nézi.

Anyukát szépen leteremtettem a gyereke előtt persze hagyj érezze a megaláztatást...

Szóval nem szeretem a macskákat,allergiás is vagyok rájuk de soha nem bántanám és másnak se tűrném,hogy bántson egy állatot.

A másik a galamb:

Galamb fóbiám van gyerekkorom óta.

Rettegek tőlük.

Mégis múltkor megmentettem az életét egynek.

Na hozzá nem nyúltam😁de találtam egy galambászt és elvitte.

Szóval nem baj ha nincs állatszeretet csak bántani ne bántsa emiatt senki őket.

28. Enissa (válaszként erre: 21. - Andussz)
2020. aug. 18. 16:47

Mondták ezt már többen, aztán a legnagyobb állatkedvelők lettek. Ismerek egy pasit, aki azt mondta, fujj a macskák, most boldog macskatulajdonos, viszi magával is kirándulni.

Ennyit a soháról.

27. tumbo2 (válaszként erre: 25. - Selena78)
2020. aug. 18. 16:21
mikor az unokaöcsémnél voltunk,a macska ott mászkált egy egyhónapos gyereken.aztán elkezdett a szatyromban szimatolni.nem volt ott senki,orrba vágtam a csörgővel.többet felém sem nézett.
26. tumbo2 (válaszként erre: 9. - Globus)
2020. aug. 18. 16:17
a disznót például,azt szeretem.rántva,pörköltnek,sütve,kocsonyának.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook