Hogy lehet az, hogy egy bizonyos dolog miatt vettek tőlem vért, ráadásul terhelésest, szóval 2szer szúrtak, és a 2. értékei nincsenek rajta? (tudásbázis)
Rajta volt, láttam és emlékszem rá, plusz ha nem lett volna rajta akkor le sem veszik 2 óra mulva ujra, sőt a cukros löttyöt sem kellett volna megigyam. Szaóval jelezve volt a papiron, tudták, hisz ott ittam meg előttük, és ugyan ott vették le a 2.-at is.
Nem értem!!
A kupakok színét kell figyelni, minden kupak más-más csőt jelez és más-más vizsgálatot lehet belőle elvégezni.
Egy-egy csőben más-más "adalék" van vagy nincs, ami szükséges egy későbbi vizsgálathoz.
Minden csőnek más a neve!
Hogyhogy eltolták??? Nem is lett meg ? Hogyan lehetséges ez? Mi volt a megoldás????
Nem hiszem el..végre eljutok odáig, hogy van olyan doki aki értelmes és elküld ilyenre és a labor elba..za.
Sajnnos nem valószinű. Terheléses cukornál egyszerre kell vizsgálják, mert a 2 vizsgálat együtt adja kimagát a vizsgálati eredményt, szóval itt ninc solyan, hogy később.
De azért köszi
Olyan szó, hogy honnét NINCS!
És onnan tudom, hogy a római kettes értéket hiányolom szóval akkor valszínű, hogy az első ami rajta van. Nem?
hát az is lehet hgoy a második értékei vannak rajta
honnét tudod melyiké
Igen
Ez a Csabai kórházban sűrűn előfordul. Nekem sokszor eltolták a terhelésemet.
Van, amikor 2-3-4 fiolányi vért vesznek le...
Hogy miért, sosem kérdeztem meg...
Hátha itt most megtudom :)
Terheléses inzulinon voltam, ma lett meg az eredény, és nincs rajta a papiron a serum inzulin II.
Laborban dobnak ugy ki vért, hogy nem analizálják?Vagy ha analizáltál akkor miért nincs rajta a leleten?
További ajánlott fórumok:
- Hoxa tagok, akik már nincsenek köztünk-Miért törli magát innen valaki?
- Ismertek olyan nőt, akinek nincsenek barátnői? Mi az oka szerintetek?
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Miért nincsenek párkapcsolatok?
- Mit tennél, ha gyermekedről a szalagavatón derülne ki, hogy nincsenek barátai az osztályban?
- Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy?