Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon? (beszélgetés)
Face to face rendezném. Ki sem bírnám, hogy szemtől-szemben ne kérjem számon. Ezután pedig simán elhagynám.
Ennyi.
Mindenesetre szeretném tudni miért és valószínű azon is elgondolkoznék vajon hogyan jutott ide a kapcsolatunk?!
Olcsó hazugság:)
Nagyon nem bírom az ilyet, ha az egyik hülyének nézi a másikat.
na azééé ne gondolja senki azt feltétlenül egy rossz akaró van a dologban....igenis lehetett a férj is..és akkor elég tiszta az ügy is...
megkérdezném,miért tette ezt és egyértelműen továbbállnék!
Ha felveted neki,hogy lehet más élt vissza az adataiddal?akkor melyik hülye nem mondaná azt,hogy háéáát látod az lehet?:D
De könnyen megtudhatod..regelj te is oda..és tedd próbára..hogy ő az e!
Vagy marad az,hogy elhagyod..mert ugyebár azért keresd partnert,mert nem szeret sőt nem is tisztel meg semmi!:(:S
Beregisztrálnék én is! Leleveleznék egy talit olyan időpontra, amikor tuti otthon kéne lennie. Ha ő az akkor a talin megbeszélitek, ha nem ő, akkor örülhetsz!:)
Vagy az egyszerű út, ahogy mások is írták rákérdezni egyenesen! ...de az előző jobb móka:D
Magyarul kutakodtál.
Nem hiszem ha ott a regisztráció akkor megengedi hogy benézzél a levelesládájába..
vagy ilyen hülyék a pasik?
Szia!
Én is így jártam, de a férjem kimagyarázta és azonnal törölte magát. Sokáig nem tudtam megemészteni, a mai napig is fenntartásaim vannak az általa említett okkal, de már nem foglalkoztat. Érdekes, hogy nem is voltam féltékeny, hanem baromira megalázott.
Te már beszéltél erről a férjeddel? Ha nem, szerintem tedd meg, még ha csábító is a lehetőség, hogy valamilyen úton-módon lebuktasd (pl. úgy, hogy Te is regisztrálsz és kíváncsiságból "kikezdesz" vele). Az én fejemben megfordult ez is, de aztán az egyenes utat választottam. Elvileg nálunk egy félreértésről volt szó. Hmmmmmm...
Beregiznék,behülyíteném,randira hívnám:-)
Aztán nézném ahogy koppan:-)
... ez némi agresszivitásra utal .....
:o))
Mondhatja, hogy a barátja kérte meg, véletlen volt, satöbbi... Ha ott a regisztráció, akkor jelszónak is kell lenni.
Lépj be helyette!!!:)
Ugyan... a "jóakaró" meg dörzsizi a tenyerét..aha...
ellenben ha egy ilyet elcsíp az ember, és kiderül a turpisség-akkor én bizti megrántanám az illetőt-gondolván itt a jóakaróra:) már csak a móka kedvéért is:D
Júj , ez nagyon jó!!
Én is ezt tenném :D
Hát akkor a 4. hozzászólás a megoldás.
Elő a farbát.
Bár én pasiból vagyok,de én beijesztenék neki.
Azt mondanám ,hogy szabad a pálya....de felejtsen el...
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- A barátom 'fenn ragadt' egy társkereső oldalon! Szerinted?
- Szerintetek mely társkereső oldalon hirdessek, hogy megtalálhassam a boldogságomat végre?