Hogy kell tartárt csinálni? (De 1félét mondjatok légyszi - ja és a legkönnyebbet) :-) (tudásbázis kérdés)
Akik valamit adnak magukra, azok a tartárt tojássárgából keverik ki, olaj spriccentésével.
Akik "csak" enni szeretnek, azok majonéz+tejföl+cukor+só+bors+citromlé+oliva, s ez is finom)
Jól van lányok, szerintem az lesz ennek a vége, hogy kinyomom az üvegből a majonézt, belerakok még pár dolgot, aztán viszlát:D
Nem tudom keverni, meg önteni egyszerre az olajat:):D
Én úgy szoktam, hogy 1 tojást kikeverek olajjal, citromlével, mustárral, sóval, borssal, pici szerecsendióval, és pii cukorral, majd adok hozzá kicsi fehérbort. Majd a végén tejfölt.
Mert én úgy tudom hogy az igazi tartás mártásban is van fehérbor! Nagyon finom!
Akkor az én receptem :)
1 tojás sárgája, egy csipet só, kis cukor, 1 kk mustár, bors, olaj, végén a tejföl
Egy doboz tejföl, egy kis tubus majonéz; összekeverni, lehet bele még csipetnyi borsot;
(és egy kicsi gerezd fokhagymát beleaprítani. Ilyenbe mártogatjuk bele a sült szalmakrumplit).
Én így szoktam: 2 dl tejföl, 1 dl majonéz, kis mustár, pici só, fehér bors, esetleg egy csipet porcukor. Jól kikeverni.
Mennyiség lehet több, ezekkel az arányokkal.
További ajánlott fórumok:
- Melyik pózban megy el legkönnyebben egy férfi?
- A P.S. I love you filmhez keresek hasonlókat, mondjatok ilyeneket nekem légyszi!
- Nincs szív hang, és mégis volt! Akik jártak így a terhesség elején, mondjátok el a tapasztalataitokat légyszi!
- Mi legyen a szépségszalonom neve? Mondjatok tippeket légyszi!
- Légyszi mondjatok véleményt
- Szerintetek melyik a legegyszerűbb és legkönnyebben tanulható idegen nyelv?