Hitel (beszélgetés)
Ja, ne legyél már ilyen!
Én sem azért írtam, hanem azért, mert így van. Közük van hozzá, ennyi.
de befizettem.
Sajnos a szüleimmel megromlott a kapcsolatunk,annak idején amikor a hitelt felvettük elég volt szépen mosolyogni,így mi nyugodtan vágtunk bele hogy majd 1-év múlva áthozzuk a mi házunkra,mert a férjem nagy fia akkor lett nagykorú és ő is tulajdonos.Eltelt a 1-év de jött közben a válság ezzel együtt az egész terv összeomlott mert nem ér annyit a házunk amennyi a hitel hiába fizetjük már 5-éve.
de van törlesztés,rendesen ahogy illik.
Nem az a problémám hogy nem fizetünk,a bank sem küld sehová semmiféle levelet,de hogyan adnak felvilágosítást akkor ha én nem engedtem.?
Igen.
Nem.
:D
Igen.
Mivel ők a dologi adósok, így nekik is annyi joguk van pont, mint nektek, sőt! Elvileg őket is fel kell szólítani, ha nincs törlesztés.
További ajánlott fórumok:
- Ha vettünk egy lakást, de olyan sok a hitel, hogy nem bírjuk fizetni, mit lehet tenni?
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Svájci frank hitelesek, hogy bírjátok?
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Mennyi pénzből tudnál kényelmesen kijönni havonta (feltételezve, hogy nincs hiteled)?
- Mi történik, ha akinek autóra van hitele, nem tudja fizetni? Ezért elvehetik?