Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Hisztizik a szomszéd kölyök..., na ezért nem kell nekem egy... fórum

Hisztizik a szomszéd kölyök..., na ezért nem kell nekem egy... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

dec. 7. 13:49
Nagyon jól gondolod nem kell neked gyerek.
22. tien (válaszként erre: 21. - ~ Luna ~)
dec. 4. 05:45

😁

Tegyük hozzá,hogy általában a szülők felelősek ilyenkor.

21. ~ Luna ~ (válaszként erre: 19. - Tien)
dec. 3. 15:13

[link]

Pokolra jutok 😄

dec. 3. 14:47
Más gyereke mindig idegesítő ha sír, hisztizik, de teljesen megértelek.... én se kezdeném már újra 😅
19. tien (válaszként erre: 11. - ~ Luna ~)
dec. 3. 14:30

Olvastam egy sztorit :

Égedelem kölyke csak neki a bevásárló szekérrel egy srácnak ,szólt nem egyszer ,a szülőknek állt feljebb,hogy édibéi Ödönkére rászóltak .

Csak követte a gyerek a srácot és a srác egy alkalmas pillanatban elugrott előle.

Ödönke szekerestől bele a polcba.🙂

(nem lett baja )

dec. 3. 13:53
Nekem se kell...
17. judebyjude (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 3. 09:18
Én is gyűlölöm, hogy a szomszéd kölyök fejhagon visít és tárgyakat dobál napi rendszerességgel. Azt még inkább amikor a másik szomszéd 16 éves kislánya csinálja ugyanezt. A gyereknék még elnézem...
dec. 3. 08:40
A sajátunk minden tekintetben más mint a szomszédé.
15. lolita2112 (válaszként erre: 13. - Titkos üzenet)
dec. 3. 08:24
neveles kerdese is.nekem 2 gyerekem van es egyiksem visitott,uvoltott seholsem,se a szomszodoke sem,sot baratainke sem.
dec. 3. 04:03

Nagyon hülye logika. A sajátodat megnevelhetnéd, hogy ne hisztizzen, és akkor nem lenne hisztis gyereked. Szerintem nem a gyereket nem akarod, hanem a vele járó vesződséget, viszont ezzel elveszíted azt a semmihez nem hasonlítható örömöt is, ami a gyerekkel együttjár.

A dackorszakos hisztik normálisak, bár azokon is lehet faragni. De azokat el kell viselni, ha szülő vagy, ha szomszéd. A későbbi hisztik ellen viszont már lehet tenni.

13. Titkos üzenet (válaszként erre: 12. - Lolita2112)
dec. 3. 00:35
De kifoghatja!
dec. 2. 23:40
ne hidd,hogy minden gyerek visitos!ez azert tevedes!
dec. 2. 21:39
A gyerekvisítást én sem bírom 😬
10. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 2. 21:38
Te legalább felismerted, hogy alkalmatlan vagy szülőnek. Legalábbis azt gondolod.
9. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 2. 21:28
Ha azért nem kell neked gyerek, mert a szomszédé hisztizik, és zavar téged, akkor valóban ne vállalj gyereket, nem neked való.
dec. 2. 19:42
Nem csak hisztizik. Például átölel a praclijával és kapsz egy nyálas puszit 😄
7. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 2. 19:25

Valószínű nem lenne hozzá türelmed. Bár, állítólag a sajátnak jobban tudunk mindent tolerálni mint idegennek.

Az én idegeimet is borzolta mindig a hiszti. Az enyém szerencsére nem hisztizett, ő mással borított ki néha.😀 Rég volt, szép volt, elmúlt. Bárcsak most is kiborítana kicsit. De olyan kevés időre szoktunk találkozni hogy nincs rá ideje.😉

6. fenevigye (válaszként erre: 5. - Kacsahercegno)
dec. 2. 19:19
Ugye h milyen különbözőek vagyunk?
5. Kacsahercegno (válaszként erre: 4. - Fenevigye)
dec. 2. 19:18
Már amelyik, ismerek olyat akinek nem sikerült 😅
dec. 2. 19:15
Idővel kinövik.
3. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 2. - Kedvesenfanyar)
dec. 2. 19:09
Finoman szólva....
dec. 2. 19:08
szólva, elég furcsa a felfogásod. Azért , mert a szomszédodé, neveletlen, vagy beteg, a tiéd lehetne normális, de valószínű, jó az, ha nem vállalsz gyermeket.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook