Hisztizik a szomszéd kölyök..., na ezért nem kell nekem egy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
😁
Tegyük hozzá,hogy általában a szülők felelősek ilyenkor.
Olvastam egy sztorit :
Égedelem kölyke csak neki a bevásárló szekérrel egy srácnak ,szólt nem egyszer ,a szülőknek állt feljebb,hogy édibéi Ödönkére rászóltak .
Csak követte a gyerek a srácot és a srác egy alkalmas pillanatban elugrott előle.
Ödönke szekerestől bele a polcba.🙂
(nem lett baja )
Nagyon hülye logika. A sajátodat megnevelhetnéd, hogy ne hisztizzen, és akkor nem lenne hisztis gyereked. Szerintem nem a gyereket nem akarod, hanem a vele járó vesződséget, viszont ezzel elveszíted azt a semmihez nem hasonlítható örömöt is, ami a gyerekkel együttjár.
A dackorszakos hisztik normálisak, bár azokon is lehet faragni. De azokat el kell viselni, ha szülő vagy, ha szomszéd. A későbbi hisztik ellen viszont már lehet tenni.
Valószínű nem lenne hozzá türelmed. Bár, állítólag a sajátnak jobban tudunk mindent tolerálni mint idegennek.
Az én idegeimet is borzolta mindig a hiszti. Az enyém szerencsére nem hisztizett, ő mással borított ki néha.😀 Rég volt, szép volt, elmúlt. Bárcsak most is kiborítana kicsit. De olyan kevés időre szoktunk találkozni hogy nincs rá ideje.😉
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bünteted a gyermekedet? Mit csinálsz, ha hisztizik?
- Segítség! Hisztizik a gyerek, mit csináljak?
- Lányomat nem tudom elvinni az oviba mert annyira hisztizik, mit tegyek?
- Más gyereke is hisztizik, ha nem értitek meg, amit mutogatni akar?
- Kisfiam 1 éves, rettenetesen akaratos, gyakran hisztizik. Normális ez a viselkedés az ő korában, vagy valamit elrontottam?
- Normális az, ha egy hároméves NAPONTA nagyon intenzíven hisztizik? :-(