Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hiszel bennük? fórum

Hiszel bennük? (beszélgetés)

1 2
17. 68a20912f0 (válaszként erre: 16. - Perzsacica)
2023. jan. 18. 22:17
Aztán hogy vizsgálod meg a tudomány módszereivel az okkult jelenségeket, vagy a szellemeket akkor, amikor a tudomány csak azt képes a vizsgálata tárgyává tenni, ami valamilyen módon mérhető?
2023. jan. 18. 22:14

Ha lennének akkor az amerikai tudósok már ezernyi vizsgálatot elvégeztek volna , amivel pontosan kimutatnák és igazolnák a szellemeket.

Azt nem vitatom, hogy van még olyanféle érzékelése az embernek, amit nem fedezett még fel pontosan a tudomány és csak 1-1 ritka eseményre vonatkozik. Pl a déjá vu jelenségek háttere.

Magunknak teremthetünk valamit a gondolatunkban , ha ez érdekes akkor le kell írni hátha jó lesz még valamire.

Nem ajánlatos egy ideig a krimi vagy horror filmek nézése mivel azok is generálhatnak furcsa gondolatokat. Nem véletlenül vannak korhatárhoz köve.

2023. jan. 18. 21:14

Sziasztok!

A lakásban olyan furcsa sziszegést hallottam,mintha egy kígyó lett volna.Meg is ijedtem,többször is hallottam .

Mondtam is ezt az ismerősömnek,kértem hogy ne nevessen ki

Erre ő azt mondta hogy ja igen a sziszegő hang a fürdőszobából jön,ott vannak a vízórák és onnan.....

2023. jan. 18. 20:38
Hát én nem hiszek az ilyen dolgokban.
13. vigyefene1 (válaszként erre: 10. - SsueB)
2023. jan. 18. 20:29
Velem pedig azota tortenik, miota a kedves felesegem elhunyt.
12. vigyefene1 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 18. 20:27
Eddig nem derult ki, h ezek a dolgok almodban tortennek, vagy ebren vagy olyankor?
2023. jan. 18. 20:25
Még nem kaptam bizonyítékot ilyen lények létezésére, addig nem is hiszek bennük.
10. ssueB
2023. jan. 18. 20:24

Kicsiként mind látunk. Állítólag. Ezért vannak a magukban beszélő gyermekek a képzelt barátokkal, akiket senki más sem lát.

Megintcsak állítólag ez a "látás" egyeseknél megmarad.

Korábban többször volt olyan, hogy éjjel arra ébredtem, más is van a szobában rajtunk kívül. Nyilván nem volt látszólag senki, csak egy erős érzés, negatív kisugárzás. Volt hogy olyan félelem öntött el, felébresztettem a férjem és kértem kapcsoljon lámpát, mert ne vagyunk egyedül.

Volt, amikor éreztem jelenlétet, de ahhoz nem társult negatív érzés, békében visszaaludtam. Szerencsére ez fordult elő gyakrabban.

Most belegondolva érdekes, hogy mióta a saját házunkban élünk, kb másfél éve, nem volt éjszakai "vendégem".

2023. jan. 18. 20:23
Nem. A sorozatgyilkosokat mèg a magánzárkában sem bántalmazzák áldozataik szellemei.
2023. jan. 18. 20:17
Nem
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Zena01)
2023. jan. 18. 20:15
Megkérdezhetem, hogy mit tapasztaltál? csak nagyjából..
6. zena01 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 18. 20:12
Én is jártam így, többször is. Eleinte féltem, de már megszoktam.
5. Sütikee (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 18. 20:06
Én hiszek bennük. Ufokban viszont nem. De szerintem nem bántanak.
4. vigyefene1 (válaszként erre: 3. - Vigyefene1)
2023. jan. 18. 20:05
*orultsegeket
3. vigyefene1 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 18. 20:05

Nem hiszek bennuk.

Feltetelezem h ezeket a dolgokat almodtad. Arra pedig azt, h azt hiszem tolem nagyobb orultseket senki nem almodik ezen a vilagon. Ha igen, akkor nem egyedul vagyok megbolondulva.

Bocsanat a fentiekert.

2. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 18. 20:04
Szellemek, UFO-k?
2023. jan. 18. 19:56

Barátokkal beszélgettünk erről a témáról. Van aki állítja vannak van aki pedig teljesen elveti.

Nekem sajnos voltak olyan furcsa érzéseim az új házban ahová költöztünk, mintha nem lennék egyedül és több alkalommal, mintha az ágy végére ülne valaki, elnehezül az ágy azon része, közbe nincs ott senki. Emiatt utána olvastam és nagyon bizarr dolgokat hallottam, hogy pl valakit bántani is tudnak. De azt nem értem, ha nincs fizikális testük, erejük, nincs agyuk amivel gondolkodhatnának, akkor, hogy képesek akár embereket bántani vagy remegést és hasonlót kiváltani? Köszönöm, ha valaki ír!!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook