Hiszel az ima erejében? Történtek az életedben csodák? (beszélgetős fórum)
nem a szertartás diját. Ugyanis ma előre kell fizetni-különben nem temetik el a halottat, és hozzá sem kezdenek.Teljesen más volt.
A csoda az csoda-megcáfolhatatlan-és itt ez történt.
Azt se, hogy pénz híján van?
Jártam már néhány temetésen, de még egyiken sem gyűjtöttek adományt senkinek.
Kitalálom: a szertartás díját tartalmazták a csekkek
Talán a csekkek összefüggésben voltak az elhunyt munkájával, így a kollégák ismerték annak tartalmát.
Amúgy is elég fura lenne, ha csak úgy minden különösebb ok nélkül nekiállnának adományt gyűjteni.
Igen hiszek az ima,fohasz erejeben :)
Igen törtentek es törtennek csodak az eletemben , nap mint nap :)
Csoda például az amikor egy özvegy 2 nappal a temetés elött sír, mert kap 2db nagy összegű számlát, és egy fillérje nincs rá, majd elérkezik a temetés, és az elhunyt kollegái adományt adnak át-amit ők gyüjtöttek-és fillérre pontosan annyi volt, mint amennyi a két számla összege.
Ez csoda.
Nem olvastam vissza, hogy miről beszélgettetek eddig, de a kérdésre válaszolva, háromszor (is) történt csoda az életemben: amikor a két gyerekem mindegyike fiú lett, és a kis ikerunokáim is fiúk:)
Ezért imádkoztam és a jó Isten meghallgatta a kérésemet. Igaz, azt hiszem ennek ára is volt: rákos lettem:(
Hát, akkor végre eljutottunk ahhoz, amiről eddig is beszéltem. Hit, tudás - nem ugyanaz. Tehát a kísérletek útján csak tudást lehet szerezni (gondolom, csakolyan esetleges tudást, mint amilyen esetleges maga a kísérlet), hitet nem. De erre ott van a Biblia is, amit más szemszögből is fel lehet mérni + egy csomó antropológiai tanulmány.
Egyébként kezdetben - évekig - én is csak tudni akartam:)
További ajánlott fórumok:
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig?
- Megcsalt a férjem! Nem tudom feldolgozni magamban a történteket!!!!
- Van olyan dolog az életedben amit nem sikerült feldolgozni/elfogadni?
- Ha a mai nap lenne az utolsó az életedben, mit csinálnál?
- Miért hiszel vagy miért nem a gondolat teremtő erejében?