Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hihetetlen gyógyulás reikivel?:-) fórum

Hihetetlen gyógyulás reikivel?:-) (tudásbázis kérdés)


24. Mezei Virág (válaszként erre: 21. - Bekula)
okt. 1. 17:38

Nem gyógyítható reikivel. Csak segíthet.


[link]

A gyakori autoimmun betegségek közé tartozik a cöliákia (lisztérzékenység), a graves-basedow-kór, az I. típusú cukorbetegség, a sclerosis multiplex (SM), a gyulladásos bélbetegség és a reumás ízületi gyulladás. Sok esetben ezeket a betegségeket folyamatos orvosi kezeléssel kell kezelni.


Egészségesebb immunrendszer. A reiki kezelés immunrendszerre gyakorolt hatására vonatkozó kutatások jelenleg hiányosak. Azonban sok autoimmun betegségben szenvedő beteg a reiki kezelés hatására a tünetek csökkenését érzékeli. Mivel a reiki kezelés biztonságos, mellékhatásoktól mentes terápiás módszer, így ideális lehet azok számára akik ilyen típusú természetes kezeléseket preferálnak.

Fontos felhívni azonban a figyelmet arra, hogy a reiki kezelés nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést és jogi szempontból közérzetjavító tevékenységnek minősül. Azonban az autoimmun betegségben szenvedő betegek számára számos előnyt jelenthet, ha rendszeres reiki terápiában részesülnek vagy a reiki tanfolyamot követően önmaguknak adnak ilyen kezeléseket.


[link]

„ a listán szereplő több étellel kapcsolatban is jelentek már meg kutatási eredmények, és ezek alapján valószínűsíthető, hogy a gyulladáscsökkentő étrend az SM betegeknek is hasznára válhat.”

23. b19731d497 (válaszként erre: 21. - Bekula)
okt. 1. 17:31
Nézd meg Lajos adatlapját, ott találsz e-mail címet. (És láthatod, hogy több, mint egy éve nem volt itt, így nem biztos, hogy elolvassa az üzeneted.)
okt. 1. 17:18
Mese habbal
21. bekula (válaszként erre: 19. - Wagner Lajos)
okt. 1. 17:17
Szervusz, Lajos, tiszteletem! Nem tudom, jársz-e még errefelé? Ha véletlenül igen, akkor szeretnék tőled kérdezni. Az lenne a kérdésem, hogy szklerózis multiplex gyógyítható-e reikivel? Köszönöm a válaszod, további szép napot! Évi
20. Scherlock (válaszként erre: 18. - Caravell)
2018. dec. 30. 21:22
Van egy felkészítő kezelés. Azzal nincsenek vacak állapotok az első kezelés után.
2018. aug. 6. 10:21
Sok éve számos betegséggel fordultam a reiki felé, sorban gyógyultak meg még a krónikus betegségeim is, mint a cukorbetegség, magas-vérnyomás, fekélyes vastagbélgyulladás, gerincbetegség, aranyér, és a többiek. Most 76 évesen jó egészségi állapotban vagyok. A reiki fokozatait végig tanulva, négy tanár behangolás alapján 12 éve, már csak a rövid japán mestervonalú, Gendai reikit tanítom. Ha gyógyulási történetek érdekelnek, akkor a volt betegek elérhetőségeivel olvashatsz itt: [link] kevesen vállalkoznak, hogy videón mondják el a történetüket, de itt láthatsz néhányat: [link]
18. caravell (válaszként erre: 15. - 0d32c1589e)
2010. jún. 26. 07:33

Nem tudom, olvassa-e még bárki is ezt a fórumot, de hátha valakit érdekel:

Igazat adok azoknak, akik azt mondják, a sok pénzéhes csaló tönkretette ezeknek a gyógymódoknak a hitelét. DE: a Reikit is bárki megtanulhatja! Akkor magát és a családtagjait is kezelheti.

Az alapok mindenkiben ott vannak: gondoljatok csak arra, milyen jól esik egy betegnek, ha csak fogjuk a kezét, vagy a homlokára tesszük a kezünket! A különbség az, hogy ilyenkor a saját energiánkat adjuk, a Reikebe "beavatottak" a kozmikus energiát közvetítik. Minél többet "gyakorolnak" annál erősebben.


A másik: a Reikevel kezelt ember általában először még rosszabbul lesz, ilyenkor abbahagyja az egészet és elkönyveli, hogy becsapták (az ezzel járó negatív érzések/energiák tovább rontják az állapotát. Pedig ez az állapot romlás természetes: az addig nyugvó-lappangó állapotok ellen elkezd a szervezet küzdeni és a harc felerősödik. Ilyenkor folytatni kell a kezelést és hamarosan jön a jobbulás.

2009. aug. 17. 17:26
fx,hf,f,
2009. aug. 17. 17:25

Sziasztok

Én is reiki vel foglalkozok és azóta teljesen meg változott életem sok mindent megértetem, miért történik az emberel amiben épen van. Ajánlom mindenkinek

2009. jún. 25. 17:43
Biztos létezik távgyógy, de ezt sokan kihasználva hozzá nem értők elrontották. Azok akik meg igazán értik a dolgukat azok valójában nem kapnak lehetőséget. A sok csaló közt az igazi elvész. Nagyon hiszek, mert már réges régen velem is történt csoda. Igaz az nem távgyógyító volt,hanem személyes találkozó. Nekem segített, nem magyar volt, kicsit emlékszem még zordnak is tűnt nekem a sötét ruházata miatt. Tolmáccsal érkezett és ő azt vallotta, hogy nem ő a gyógyító hanem ő csak egy csatorna Jézus a gyógyító és a hit. Persze a távgyógyításról nincs személyes tapasztalatom, de olyant már hallottam róla sok tízezert csaltak már igy ki hiszékeny emberektől. Most ezt nem azért írtam ide mert mindenki csaló lenne, de azért nem árt nyitott szemmel élni a mai válságos világunkban. Az biztos ha nekem lenne ilyen képeségem akkor kérés nélkül is mindenkit meggyógyítanák, és nem próbálnám a beteg embert még anyagi nehézségekbe hajszolni. Ahol én voltam akkor az nem kért pénzt, annyit mondott ha valaki akar az ad amennyit gondol, de ez nem kötelező! Mert anélkűl is segít ha tud. Nekem segített, pedig emlékeim szerint nem adtam sokat, viszont valamit adtam énis ennek az embernek szívből jövő hálámat ami tiszta és még pénz nem fertőzte meg. Vannak kézzel nem fogható dolgok én úgy gondolom. Fiatal voltam, és sajnos nem jegyeztem meg a nevét, elvesztettem pedig ő egy olyan ember volt akitől segítséget kaptam a problémámra. Azóta sem láttam, kicsit sajnálom is mert ő tényleg igazi gyógyító volt. Most már ennyi év elteltével bizony megint tehetne rajtam egy csodát. Sok fájdalom rakodott a testemre, amin megint csak egy csoda segíthetne. Tudom csodák vannak, az igazit felismeri az ember mert akkor meggyógyul. De addig sajnos ártatlan emberek ki vagyunk téve áldozatnak, csalóknak akik semmit nem értenek a gyógyításhoz csak magukkal foglalkoznak, hogy tele legyen a pénztárcájuk. Akinek nem inge ne vegye magára, senkit nem akarok sértegetni, de láttam már elég sok csalódott beteg embert akik még az utolsó kis pénzüket is oda adták hiába. Reiki igen mostanába hallani róla, de aki ezt tudja birtokolja az miért akar pénz hasznot húzni a dologból? Erre mondom én ez már nem olyan hit amire én felnézek. Nekem csakis az önzetlen tiszta dolog az ami megtud fogni, amibe már a pénz is ott szerepel az gyanús. A csodára váró embertársaimnak is csak azt javaslom, hogy aki segíteni akar a pénz nélkül is megteszi. Persze aztán ha mégis úgy érzed ezért te igen adni akarsz azt is érezni fogod. Akkor én nagyon szegény voltam ha akartam volna sem tudtam volna sokat adni, mégis segített. Ha ezt most olvassa netán egy igazi távgyógyító az tegyen rajtam egy csodát, és önzetlenül mert ha érzem a csodát esküszöm ő is érezni fogja tölem a hálát amit tíszta szívből csak neki-neki küldöm.
14. 362f169ace (válaszként erre: 13. - 962d1104a6)
2009. jún. 24. 19:36
Igen.
13. 962d1104a6 (válaszként erre: 12. - 362f169ace)
2009. jún. 24. 19:33
Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek:)Hogyan tud valaki távgyógyitani? Mármint lehet olyat is akivel valaki még életében nem is találkozott?
12. 362f169ace (válaszként erre: 9. - 962d1104a6)
2009. jún. 24. 19:31

Minden betegségnek van egy stádiuma, s van egy gazdateste (aki a beteg), ezek kombinációjától függ a gyógyulás lehetősége. Általánosítani nem mernék, de elvileg amit a test önmaga optimális állapotban(!) meg tud gyógyítani, azt ezzel is, és ez gyakorlatlag azt jelenti, hogy 70-80% biztosan gyógyítható - de ez tényleg csak tájékoztatásul.

Hinni nem kell benne, hiszen álomban is lehet gyógyítani, van távgyógyítás is, sőt. Az energiaáramlás ugy "fel van pörgetve" ilyenkor, hogy csak ha annyira hisz benne valaki, hogy "ártani nem árthat" a kezelés, az már megfelelő.

Travels

11. Heni86 (válaszként erre: 9. - 962d1104a6)
2009. jún. 24. 19:29

Szerintem abszolút számít! :)

Gyerekkoromban voltam egy nőnél. Már nem emlékszem, hogy reikis volt vagy nem de játszott velem egyet. Az volt a lényeg, hogy a két tenyeremet közel tettem egymáshoz ő meg közrefogta az ő két tenyerével és mondta, hogy nyomjam össze a két tenyeremet (mintha tapsolnék). Na az olyan volt, mintha valami meleg szivacs vagy valami lett volna a kezem között. Én azóta hiszek ezekben az energiákban.

10. winny (válaszként erre: 5. - 962d1104a6)
2009. jún. 24. 19:23

Magyarázat /tudományos/ nincs rá,de működik.

13 évvel ezelőtt végeztem el a tanfolyamot.Mi a férjemmel nagyon jól vagyunk.

9. 962d1104a6 (válaszként erre: 6. - 362f169ace)
2009. jún. 24. 19:21
És minden betegséget lehet vele gyógyitani?Mennyire számit az, hogy akit gyógyitanak hisz-e benne?
2009. jún. 24. 19:05
Sziasztok az én férjem is foglakozik reikivel, minket mindig ő "gyógyit" ha betegek vagyunk. Amikor a lányom született volt egy vérömleny a fején egy nagy csúnya dudor, volt egy ismerősünk aki meg reikizte(ő már mester volt) és nem hittem a szememnek amikor másnap reggelre felszívódott!!
2009. jún. 24. 18:44

Szia!

Az egyik barátom anyukája műveli ezt a reikit és pont most akarok menni hozzá mert el volt régen törve a csipőm és most megint nagyon fáj a szülés óta. Állítólag csodát tesz vele.

Ismerőseim vizsga előtt szoktak menni hozzá mert szerintük "erőt ad". :)

Na kíváncsi vagyok...

2009. jún. 24. 18:44

Sziasztok,

A reikivel történő gyógyítás lényege az, hogy a gyógyító csakráin - főként a koronacsakrán - beáramló és a tényereken kiáramló kozmikus energia (életenergia, csí, stb.) sokszorosa az átlag emberének, ezért energetizálni tudja a testet, ill. energia blokkokat oldhat fel. (Durva hasonlat, de nagyon szemléletes: ha egy lefolyó eldugul, s azt erős vízsugárral megnyomatjuk, akkor általában a lefolyóban lévő szennyeződést tovább tudjuk lökni, s az ismét átjárható lesz.)

Ez a megsokszorozott energia gyógyít, mert az öngyógyító mechanizmusnak erős lökést ad.

Én a harmadik fokozatát is elvégeztem a Reikinek, s a családban rendszeresen használom.

Kézzelfogható dolog: A lányom 9 éves most, néhányszor már volt magas láza, de 10-15 perc alatt mindig le tudtam hozni 38 C fok alá. (Az alá pedig nem szabad, a gyógyulás érdekében.)

Üdv: Travels

5. 962d1104a6 (válaszként erre: 2. - Winny)
2009. jún. 24. 17:45
Nem egyik sem:)De engem nagyon érdekelne,hogy hogyan is lehetséges ilyen gyógyulás.
2009. jún. 24. 17:44
Az egyik barátnőm már huzamosabb ideig volt beteg, de nem tudták mitől. Utána egy reiki mesterhez ment aki valahogy segitett rajta és most már jól van. Tapasztalt valaki ilyet?
2009. jún. 24. 17:39
Tényleg használ:)
2009. jún. 24. 17:39

Meséld el miből gyógyultál meg?

Vagy te gyógyítasz?

2009. jún. 24. 17:37
Hihetetlen gyógyulás reikivel?:-)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook