Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hideg vegyes gyümölcsleves recept

Hideg vegyes gyümölcsleves recept

A Hideg vegyes gyümölcsleves hozzávalói:
Hozzávalók 4 személyre:

20 dkg kajszibarack,
20 dkg alma,
1 dl 1,5 %-os tej,
30 g vaníliás pudingpor,
folyékony édesítőszer,
fahéj,
szegfűszeg,
citromhéj,



A Hideg vegyes gyümölcsleves elkészítési módja:
A megtisztított gyümölcsöket vékony szeletekre vágjuk. Folyékony édesítőszerrel, fahéjjal, szegfűszeggl, citromhéjjal ízesített 1 liter hideg vízben feltesszük főni. Miután megfőtt, tejjel elkevert pudingporral sűrítjük, szűrt citromlévek, sóval ízesítük, és lehűtjük. Ha ízletesebb levest szertnénk, a gyümölcs felét le is turmixolhatjuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hideg vegyes gyümölcsleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook