Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Hideg túrógaluska málnaszósszal /Gyors/ recept

Hideg túrógaluska málnaszósszal /Gyors/ recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Hideg túrógaluska málnaszósszal /Gyors/ hozzávalói:
0,5kg dobozos túró 2 doboz habtejszín 4 db lapzselatin ízlés szerint cukor v.édesítőszer 1 citrom leve,reszelt héja A szószhoz:0,25kg málna v.bármilyen bogyós gyüm
ízlés szerint cukor v.édesítőszer


A Hideg túrógaluska málnaszósszal /Gyors/ elkészítési módja:
A túrót,cukrot,citr.lé,héj kikeverjük.A tejszínt felverjük.A zselatint a leírása alapján elkészítjük,egy kis túróval elkeverjük majd a többi túróhoz keverjük.Óvatosan hozzáadjuk a tejszínhabot.Hűtőbe rakjuk 2órát.Kanállal galuskákat formálunk a tányérokra és a pürésített málnából szószt öntünk köré v. alá.Ha vendégek vannak,díszíthetjük mentalevéllel és barackszeletekkel a tányért.Nagyon mutatós és gyorsan kész.

Ha édesítővel készítjük,UPDATE 1-es lesz a desszertünk és ugyan olyan finom lesz!Nyáron imádjuk a párommal !


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A hideg túrógaluska málnaszósszal /gyors/ elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook