Hideg sajtkrém recept

Elkészítési idő 10 perc

A Hideg sajtkrém hozzávalói:
30 dkg ömlesztett krémsajt
1 kis pohár tejföl
15 dkg reszelt Trappista sajt (más keménysajt is jó)
1 fej vöröshagyma (friss metélőhagyma is jó)


A Hideg sajtkrém elkészítési módja:
A hagymát lereszelem, vagy apró darabokra vágom. A hozzávalókat egy tálban alaposan összekeverem és kenyérre kenve fogyasztható.

Könnyebb dolgozni, ha nem közvetlenül a hűtőből veszem ki a krémsajtot, hanem kicsit szobahőmérsékletűen.
Érdemes kipróbálni sonkás, sőt snidlinges ízesítésű sajtkrémmel is.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A hideg sajtkrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook