Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Hetente három alkalommal edzek és kevés szénhidráton élem... fórum

Hetente három alkalommal edzek és kevés szénhidráton élem... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

20. David Cross (válaszként erre: 16. - Fatalista)
júl. 7. 14:54
Köszi :)
19. simple
júl. 6. 16:02
Honnan veszitek ezt, hogy most akar lefogyni? Lehet már rég megvan a bomba forma, csak szinten akarja tartani.
18. fatalista (válaszként erre: 17. - Fatalista)
júl. 6. 14:39
A könyvet Joe Weider, Arnold Schwarzenegger mesteredzője írta, gondolom nem kell mondanom... ;)
17. fatalista (válaszként erre: 14. - David Cross)
júl. 6. 14:36

Ha satnya az izomzat, arra meg ráépíthetsz mindenfajta erőnléti edzéssel, ez az anaerob, nem zsírt éget, hanem izmot épít. Az aerob (zsírégető) csak láthatóvá teszi az izomzatot, de az anaerobtól lesz nagyobb.

Kaja nagyon fontos: 70-80%!

Ajánlom figyelmedbe, minden benne van amit tudni kell, profi könyv, szerintem antikvárba is levadászhatod olcsón.

[link]

16. fatalista (válaszként erre: 14. - David Cross)
júl. 6. 14:30
Csak le kell égetni a zsírt, az meg szénhidrátmentes (főleg lisztes-cukros) ételek-italok kerülése és aerob edzés (magas oxigénfelvétel, szaporább pulzus, pl. bicikli, futás, aerobik).
15. fatalista (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 6. 14:28

A legjobban teszed, én ebbe benne vagyok, voltam. Le fogsz fogyni 2-3... hónap alatt, nem tudom mennyi a cél. Komolyan kell venni, ennyi a lényeg, különben nincs hatása.

[link]

14. David Cross (válaszként erre: 10. - 55Judit)
júl. 6. 14:20
Köszönöm szépen, aranyos vagy :)
13. 55Judit (válaszként erre: 6. - K-né Zsóka)
júl. 6. 14:18
👍
12. 55Judit (válaszként erre: 8. - Csillagszem38)
júl. 6. 14:18
És nem is koplalásról és szétedzésről írt. Olvasd már el még egyszer és lassabban hátha átmegy!
11. simple (válaszként erre: 8. - Csillagszem38)
júl. 6. 13:56
Nem írta, hogy koplal, és heti 3 edzés mióta szétedzés? :D Nem bírom megállni, hogy ne mondjam el, a te hozzászólásaid az egyik legostobábbak itt az oldalon.
10. 55Judit (válaszként erre: 9. - Biciklis_)
júl. 6. 09:24

Jaj ne vedd már el a kedvét! Olyan helyes fiatalember és nem is kövér. Szerintem nagyon jól néz ki David Cross. Egy kis diéta, egy kis gyúrás, és minden oké. Egyébként ott vannak azok a kockák most is, csak takarhatja egy kis zsírpárnácska. de lemegy az.😉

Hajrá David!

9. Biciklis_ (válaszként erre: 2. - David Cross)
júl. 6. 08:21
Azért a képeid alapjan,a kockák nem mostanában lesznek.
júl. 6. 07:41
Sok ertelme nincs annak h koplalj, es szetedzed magad, az egeszseges eletmod nem ezt jelenti.
júl. 6. 05:34
helyes
6. K-né Zsóka (válaszként erre: 5. - 55Judit)
júl. 5. 22:02
Úgy legyen! Azért némi tapasztalatom nekem is van a dologban :)
5. 55Judit (válaszként erre: 4. - K-né Zsóka)
júl. 5. 21:39
Energiája egyre több lesz. Tapasztalat. 😉
júl. 5. 20:58
Egészégedre! Ha van rá időd, energiád, akkor miért ne csinálnád!
3. Anyagi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 5. 19:55
Éééés???? Eredmény?
júl. 5. 17:24
Hajrá, én meg az edzés mellett szigorú diétán vagyok, hogy kockáim legyenek :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook