Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Herkules pecsenyéje recept

Herkules pecsenyéje recept

A Herkules pecsenyéje hozzávalói:
1 dl tejföl
5 dkg vaj
1 vöröshagyma
1 evőkanál mustár
1 evőkanál ribiszkelekvár
1 mokkáskanál őrölt bors



A Herkules pecsenyéje elkészítési módja:
60 dkg lapocka 1 dl száraz vörösbor A húst szeletekre vágjuk sózzuk borsozzuk.Az apróra vágott vöröshagymát a vajon üvegesre pároljuk,majd beletesszük a hússzeleteket és mindkét oldalukat pirosrasütjük.Aláöntjük a bort és 1 dl vizet.Fedő alatt puhára pároljuk. Sülés után kiszedjük a húsokat a visszamaradt pecsenyelét mustárral tejföllel és a ribiszkelekvárral összekeverjük.Összeforraljuk.A húsokat visszatesszük és még egyet forralunk rajta. Burgonyakrokettel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A herkules pecsenyéje elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook