Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Hercegnőburgonya recept

Hercegnőburgonya recept

A Hercegnőburgonya hozzávalói:
1 kg burgonya
4 tojássárgája
½ dl tejszín
25 dkg reszelt sajt
1 kk. mustár
frissen õrölt bors


A Hercegnőburgonya elkészítési módja:
A sütõt forróra elõmelegítjük (210°C). A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfõzzük, leszûrjük és áttörjük. A tojássárgákat a tejszínnel, a sajttal, a mustárral és a borssal simára keverjük és a burgonyához adjuk. Kivajazunk egy tepsit, és a nyomózsákba töltött burgonyából kis "csókokat" nyomunk rá. 20 perc alatt aranysárgára sütjük.


Kategória: Köretek receptjei


A hercegnőburgonya elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook