Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Héjában sült krumpli recept

Héjában sült krumpli recept

A Héjában sült krumpli hozzávalói:
6 közepes méretű krumpli.


A Héjában sült krumpli elkészítési módja:
Egyforma, nem túl nagy, szép, egészséges krumplikat választok. Folyóvíz alatt, körömkefével súrolom meg, hogy jó tiszta legyen, mert sütés után a héja is fogyasztható. Sütőlemezen,vagy rácson, a közepesnél kicsit nagyobb lángon sütöm meg. Akkor jó, ha már puha a belseje, és papírszerű a héja, és néhány helyen megbarnult. Ha nem szeretnénk elfogyasztani a héját, akkor a sütőből kivéve meglocsolom egy fröccsentés vízzel, és letakarom egy percre tiszta konyharuhával. Így lepucolható a külseje. Asztalkendővel bélelt kosárban tálalom. Fagyos vajjal, vagy libazsírral és lila hagymával fogyasztható.


Kategória: Egytálételek receptjei


A héjában sült krumpli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook