Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hazug pasik (beszélgetés)
Akkor meg el kellene hagyni. Ha jól értettem gyerekek is vannak. Nem hiszem, hogy nekik ez jót tesz.
Ki tudja, hogy mi játszódik le a kis buksijában...
A férje már szerintem,az élettől is undorodik...
És pont azok a pasik játszanak vele, és ő újra csalódik.
Mindig akad egy-két olyan pasi, aki belemegy ilyen játékokba...
A legjobb az lenne, ha a férje adná meg neki.
A szeretet éhséget valóban az csillapítaná,ha az ember állandóan újabb pasit keres?
Adj a fórumindítónak újabb ötleteket :SS
Csalódott a pasikban, kijózanodik és lányoknál keres ezek után szeretet.
Vagy úgy!!!!!!!!
Remélem, nem....
Azt nem tudjuk! Nem tartjuk a gyertyát!
Nem biztos, hogy ugyanarra gondolunk. :) Ha nem jönnek be a pasik, még bejöhetnek a csajok. :)))
Nyugtassatok meg, a gyerekeik nem nézik végig, anya szeretet éhségét ugye?
Vannak, akik körülveszik....
Lehet, hogy inkább egy barátnőre lenne szüksége. :)
Nem!
Van még egy esélyed...
De nem indítok új fórumot:)
A pózok cserélgetése jobb, mintha partnereinket cserélgetnénk egy házasságban... Vagy nem?:O
Neeem!
VAn egy férj, akivel együtt él. Van egy szerető, aki messze van. Van egy harmadik, akivel fel akarta pezsdíteni unalmas életét és csillapítani akarta szeretetéhségét. Ez a harmadik kosarazta ki, csúnyán becsapva....
Miért dolgozna messze????
Na,erről beszélek....:))) Ti a pózokat részesítitek előnyben,mi pl. egymást...:)))
Szerintem,ez új fórum téma!:DDDDDDD
Szóval a hölgynek van egy férje, aki messze dolgozik, ezért beújított egy barátot. Majd mindkettőjüket szerette volna megcsalni egy harmadikkal, aki végül is visszatáncolt. A kislány erre leitta magát és maszlagos állapotban indított a keservéről egy fórumot a Hoxán. Nem csak a piától fog fájni a feje holnap, azt hiszem. Ráadásul a fórumnév elég provokatív ahhoz, hogy időről időre felkapják. Tehát jó párszor találkozni fog még vele. Szegény.
Alkoholsokkot kapott ez a nő, vagy beájult????
Hova tűnt édibébi?
Most lusta vagyok hozzááá!!!!!!!!
Bár, nem semmi volt, amikor leszakadt alattunk az ágy....
Nincs???????? Hát nem úgy tűnik....:DDD
Jaaa! Hogy a perverz pózokat egy fórumon beszéljem ki.....
Most nincs kedvem!
Egy harmadik félre gondolsz????
Te Zsuzsa...! Ha erre vágysz,miért nem írsz ki valami erotikus fórumot?....Harapnák sokan....:D
Itt már hiába próbálkozol..:D
További ajánlott fórumok: