Házas férfi szeretője lenni (beszélgetés)
Itt nem sok pasi van... De az én véleményem erről, hogy nagyon nagy baj lenne ha megtenné a szeretett nőm. Teljesen mindegy hogy milyen titulusa van. Valószínű hogy a kocsi után kötném, és mennénk egy kört....Oka?
Ezt normális embereknek nem kell leírni, a butuskák meg mehetnek félre kettyinteni..... Nekik mindegy.
Sziasztok!
Amíg nem kerül az ember ilyen helyzetbe,kívülállóként másképpen lát mindent.Elítéltem és eszem ágában sem volt nős férfi szeretőjévé válni.Aztán úgy történt,hogy megtörtént:)Eleinte volt lelkiismeret furdalás,és agyalás.Majd rájöttem arra,hogyha nem én lennék,akkor lenne más,mert ehhez a dologhoz azért két emberre van szükség.Ennek az a kis plussz a varázsa,ami mindkettőtöknek ad egy löketet a hétköznapok elviseléséhez.Ha együtt élnétek,már nem lenne annyira izgalmas.A kapcsolat hét éve tart,s talán azért tart ennyi ideje,mert soha nem állítottam választás elé.
Sziasztok, szép napot!
Házas férfi szeretőjének lenni nem egy felemelő dolog. Óva intek tőle mindenkit, aki független. Az a felállás pokol, és tuti fájdalom a hölgy részéről.Kicsit más a helyzet, ha mindét fél házasságban él, akkor fifti-fifti, egyforma paraméterekkel sokkal kevesebb a probléma.DE! Szeretőnek lenni, külső kapcsolatban (is) élni, csak pár önfeledt óráig kellemes. A többi kínlódás és szenvedés, harc önmagaddal és a lelkiismereteddel.Hogy mégis miért??? No, aki erre tudja a reális választ, azt szívesen meghallgatom én is.
hát, végülis ha dől a lé, amit leteszel arra az asztalra, akkor... elfogynak az ellenérvek :)
nem voltam az elmúlt napokban, de pinkbaby beszólásai felett olyan erkölcsmutogatás keletkezett, hogy könnyes szemmel nevettem
a legjobb fórum, sztem
hm, egyből üzletet csináltatok abból, ahogyan pinkbabyból kiáradt itt a pénz szaga, ami ellen oly sokan tiltakoztak
mi lesz itt, Úristen, ha előjönnek, akik még akkor is szemeket kapartak ki, ha ingyér csináltátok...
a szervezett élőhús-kereskedelemre hogy mit fognak mondani, elképzelni se tudom...
Harci tigriseim is vannak. Sokkal hatékonyabban tűntetik el a hullákat, mint a disznók.
Na, ..icsa! Mégsem játszok tisztességesen. De csak a rendetlenkedőket teszem így helyre.
Haaaa-hahaha-haaaaa-haaaaaaa. Hogy kinyílt valakinek a csipája!
Úgy látom, nég nem ismertél ki eléggé. Engem nem ütsz ki a nyeregből! És azt sem ajánlom, hogy a környékek konkurálj. Bár hozzáteszem, aligha tudnál.
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi-lehet nála esélyem?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- A szeretője akarok lenni! Elérhetem?
- Miért keresi fel egy férfi a volt szeretőjét?
- Szakítottam a férfival, akinek a szeretője voltam. Hogyan tovább?
- Drew Barrymore szeretője akarok lenni!