Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Jó reggelt.
Nem biztos hogy orvosi műjhiba, de biztos, hogy meg fog gyógyulni, csak idő kérdése és a sajtek, szövetek regenerálódnak.
sziasztok
még a héten kényelmesen vásárolhattok a piacokon és a boltokban...szerintem a jövőhéten lesznek nagyon sokan...ma is oda voltam a pedikűrösnél és betértem apróságokért az iparcikkbe(100-ft-os)...2 másod magammal vásároltam, az eladók is lézengtek, pedig bőséges kínálat volt.
Akác56...köszi kérdésed, de a fiam el van...amivel műtötték (vesekő) az helyrejött, de műtétközben húgyvezetéket sértettek.... épp ma ment a doktorhoz...különben dolgozik..remélem vége lesz ennek a több mint 2 éve tartó rémálomnak...
kellemes estét nektek
Jó reggelt!
Jól megszervezted Polli! - ügyes vagy! A fiad már teljesen rendbe jött?
Ma a csarnokba megyünk vásárolni, délután meg az oviba G.-ért.
Szép napotok legyen!
sziasztok..
ünnep előtti bevásárlásom végén vagyok, csak kenyér és tej kell majd..főzni nem tudom mit fogok, mivel most én leszek a gyerekeknél első nap.káposztám a fagyasztóba,ha nagyon lusta és kedvetlen leszek sem fogok éhen halni. :) holnap délben vár a pedikűrös, pénteken az idősek klubjában lesz egy kis ünnepség...mind a két elfoglaltság jó arra, hogy folyamatában itthon ne tudjak haladni....ma fiamnál jártam, névnapi és karácsonyi ajándékát ft.-ot adtam oda, hogy vegyen azt, amit nagyon szeretne...holnap vásárolgat.. :))
vigyázzatok magatokra....kellemes további estét
Jó reggelt!
Jól teszitek Éva! - mi se hagyjuk az utolsó hétre.
Ma délelőttöt is a kisunokával(7hó) töltjük, mert anyuci elmegy.
Délután meg jön hozzánk a redőnyös javítgatni.
Szép napot, jó egészséget kívánok Nektek!
sziasztok
mindenkinek kellemes időtöltést...
jó éjszakát
Jó reggelt!
Ma a kisebbik unokával töltjük a délutánt! - anyuci az oviba megy Karácsonyt ünnepelni.
Nektek is kellemes napot kívánok!
Jó pihenést Polli!
Ma 9 órakor nw. majd itthon teszek-veszek. Ebédünk van, vasalok, mosok, fiamnak készítek mákos guba tortát.
Szép napot Nektek!
sziasztok...
mind kettőtöknek kellemes időtöltést, érezzétek jól magatokat. én ma teljesen átadtam magam a pihenésnek, csak ebédre készített rántott pipim sütöttem ki...szinte szokatlan a semmit tevés. :)
Jó reggelt!
Tegnap este a városban voltunk, megnéztük a karácsonyi fényeket! Csodaszép a belváros!
Ma de. elmegyek misére, délután meg nordicozni.
Szép vasárnapot Nektek!
jól néz ki Éva a palacsinta, finom is lehet. :)
jó éjt mindenkinek
Jó reggelt. Takarítás már elfelejtve:) Trgnap óta anyósomnál vagyunk.
Ma ilyen palacsintát csinálok :
Jó reggelt!
Nem vesztem el, csak sok programom van. Ma de. jógára megyek, délután meg temetésre.
Szép napot kívánok mindnyájatoknak!
sziasztok
Éva...jó takarítást
A hét már a közepén tart, de nagyon sok mindent,még eddig nem csináltam..tegnap színház volt...ma az egyik barátnőmmel kávézgattunk, egy kis shopping, majd jöttem haza ebédelni... fáztam, kellemetlen nyirkos az idő...
akác56...nagyon el vagy veszve...remélem nincs baj?
további kellemes napot mindenkinek
sziasztok..
legyen szép estétek
sziasztok
kellemes estét és kellemes jövő hetet kívánok mindenkinek