Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Szép napot, Lányok!
Az enyém mára el van szúrva: erős fejfájásra ébredtem, bár mostanára kezd enyhülni, a gyógyszer hatására. Amit mára beterveztem, valószínű nem lesz belőle semmi, nem érzem jól magam. Ráfogom az időjárásra, de csinálhatok lazsa-napot, nem dirigál nekem senki.
Dehogy veszem vissza a plecsnit, hiszen megdolgoztál érte!!!!
Remélem a vihar egy kicsit szelidül mire ideér, eső kellene, de a tövvi nem!
Jó éjszakát!!
itt eszméletlen vihar van, szakad az eső, dörög, villámlik. Áram sem volt egy ideig.
Feljöttem jó éjszakát kívánni, nehogy a plecsniket visszavegyétek tőlem. Ja, és nem tudott ma az erkélyen dolgozni a szaki, de legalább telefonált, hogy elnézést, jön majd, ha nem esik...
Asszem veszek neki egy csúzlit, meg jégkockát:)
Igy amikor seggen lövi a párját, a jékocka elolvad és nem lesz bizonyíték a seggenlövésre, Ő meg nyugodtan netezhet, amig a párja a hátsófelét ápolgatja:)
Sziasztok, itt vagyok, szép napot Mindőtöknek.
Sajna kb. 3 napíg nem tudtam belépni, pedíg nagyon hiányoztatok. Most végíg kell olvasgatnom a hozzászólásokat, az el tart egy kis ideig.
Nem tudom ki írta, de szerintem teljesen igaz lehet!
Mondjuk , régen én mindig előkészítettem a másnapi ruhákat, reggelinek valót, megpróbáltam időben felkelni és kelteni a családot......de at már régen volt, állandóan változik minden, főleg a családokban!:)
Kicsit lehangoló, de azért közzéteszem
Mai családi kör
>
> Reggel van, reggel van, mindenki ideges.
> Ház ura üvöltve tiszta zoknit keres.
> Feketés csészével boglya fejű asszony,
> Ajánlja az égnek, hogy rája rogyasszon.
>
> Mintha szélből volna a nagylánynak lába,
> Sebesen bevonul a fürdőszobába.
> Hosszú perceken át pingálja a szemét,
> Testvéröccse ordít: - Gyere ki, te szemét!
>
> Konyha melegében jó pirítós mellett
> Nagymama mosolyog, ahogy tőle telhet.
> Min vigyorog mama? - kérdezi a veje,
> Csupa borotvahab összevagdalt feje.
>
>
>
> Wc-be zárkózik a legkisebbik gyermek,
> Most írja a leckét - na még csak ez kellett.
> Ajtó előtt jár a család furcsa táncot,
> Szemük szikrákat szór, arcuk sok-sok ráncot.
>
>
>
> Mire a rádió mondja a hét tizet,
> Elromlik a bojler, nem ad meleg vizet.
> Az asszony begörcsölt kezekkel mosogat,
> Férje jeges vízben sziszegve mos fogat.
>
>
>
> A nagylánynak immár fél keze kabátban,
> A másikban pöttyös kakaós pohár van.
> Le is önti rögvest frissen mosott blúzát,
> S kabátján vastagon megkent kiflit húz át.
>
>
>
> Az utcáról szalad vissza a ház ura,
> Lábán cipő helyett megszokott papucsa.
> A reggel számára eléri a csúcsát,
> A cipőben megleli elveszett slusszkulcsát.
>
>
>
> Reggel van, reggel van, ideges mindenki,
> Az asszony is elment nincs már otthon senki,
> Bevetetlen ágyon gyűrött párna feszít,
> És a WC-tartály sistereg egy picit...
Kezdetnek nagyon kellemes napot kívánok nektek, Kislányok! Kávét megittam, kezdek felébredni, ugyanis szégyenszemre nemrég keltem fel. Most meg igyekszem összeszedni magam, hamar kimegyek a piacra, mig nagyon meleg nem lesz. Egy kis vegyes-salátának valót vennék, csinálok egy kondérra valót, aztán rájárok estig - nem hízlal.
Ma nem sok mindent kell csinálnom, estefelé jön a festő - már csak lakáson kivül van munkája /azt hiszem, ezt már írtam/.
Vigyázzatok magatokra és jók /ne/ legyetek!
Jó reggelt szép napot mindenkinek!
Nálunk is nagyon meleg van.
Na most akkor képzeld el, hogy alig több mint három éve az egész lakást kibeleztem és a járólaptól kezdve az álmennyezetig, parkettázástól a tapétázáson át az előszoba- és konyhabútor cseréig, fürdőszoba teljes felszerelésével együtt, bejárati ajtó és egyik szobaablak cseréje - mindezt egyedül! Hát ehhez mérten a mostani munka csak egy bakkfitty! Igaz, akkor a lányomék is segítettek annyit, hogy a számomra teljesen ismeretlen városban hurcoltak, ahova menni akartam, a kereskedelmi egységekbe, és szakembereket is szereztek. Ment is minden flottul, a lendületet csak az epeműtétem lassította le, de az után két héttel ott folytattam, ahol abbahagytam!
Most meg az ágyikómban folytatom, illetve fejezem be a napot, nektek is jó éjszakát!