Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Nem viccelek. Tessék visszaolvasni!! Már elmentél az Inci elé, és azt irtad, hogy esni fog, amikor úgy döntöttem, hogy Ti csk gyönyörű időben találkozhattok, ezt meg is irtam, hog odaküldtem az ország összes jóidejét:):)
Egyébként zöld szemem van és vörös hajam, szóval pár száz évvel ezelőtt többször elégettek:):)
Papi amikor hétfőn találkoztunk Incivel akkor ragyogó napsütés volt. Szerencsénk volt.
Nem értem levelednek az orvosokkal kapcsolatos részét, mit akartál írni róluk?
Szép napot mindnyájótoknak.
Feltettem két képet az Incivel való találkozásról.
Jóóóó reggelt, szép napot!
Kávé után neki kell látnom a takarításnak. Tegnap este elvitték a gyerekeket, már nem volt erőm utánuk rendet tenni.
Menni nem érdemes sehova, az eső esik, a levegő lehűlt.
Kellemes elfoglaltságot kívánok Mindőtöknek!
Fel tetem, rá rakatom:)
Papi a hoxára már feltudom tenni, csak a fényképezőgépről még nem tudom a gépre rátenni.
Na ugye, ha lejebb olvasol, ott kijelentettem, hogy Kaposváron márpedig jó idáő lesz:)
Úgy is volt:)
Várom a képeket.
Bizergáld meg a papát:)
Sziasztok Mindenki!
Tegnap lezajlott a nagy találkozás Incivel.
Aranoys, jó humorú , kedves emberke.
És nagyon szép időnk volt, szikrázóan sütött a nap, kellemesen eltelt az a jó pár óra amit együtt töltöttünk. Egy csomó képet készítettünk, majd ha a férjem felrakja a gépre, akkor fel tudom tenni a hoxára.
Ahogy Inci leszállt a vonatról, egyből megismertük egymást.
Sziasztok! Jól elkéstem, most tudtam csak jönni, a gyerekek fél 9-ig aludtak. Nem akartam őket felébreszteni azzal, hogy bekapcsolom a gépet.
Most reggeli, aztán nemsokára már az ebédfőzésnek kell nekiállnom.
Legyen szép a napotok!
♣♣Szép napot Mindenkinek.Bocs amiért elnéztem.F=f
nem 1 személy.♣♣
Hát akkor pizsiosztás?
Szép álmokat:)
ahol a régi szerelem:)
Kaposváron ma jó idő volt!