Hat "X"-en túl (beszélgetés)
♣♣Sziasztok!Szép napot,kellemes hetet mindenkinek!♣♣
Szia Léda!
Könnyebb lesz elviselni a féjdalmakat, ha otthon lesz a család.Jobbulást!
Jó reggelt szép napot kívánok mindenkinek!
Üdvözöllek a Hoxán.
Mindenkinek jó reggelt kívánok.Eddig hű olvasótok voltam.
Jaj, de jó! Akkor lesz , aki kényesztessen egy kicsit, az unokáid majd beszélgetnek veled!
Még két hét?Az nagyon hosszú idő, ha fájdalmai vannak az embernek!
Puszi
Hiú macska, szerintem mindnyájan azok vagyunk!
Szeretnélek is megismerni!
Neked is szép álmokat!
Szia!
Az egy hiú macskát ábrázol, szerintem.
Ha sokat leszek megismersz.
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok!
az bizony jól esne, mert ma még beszédre nem nyitottam ki a számat, csak evésre. Holnaptól persze minden más lesz, hazajönnek a lányomék a Balcsiról /nekik biztosan rövid volt/. Tegnap délutántól vagyok kicsit jobban. Dupla adag gyulladáscsökkentőt szedtem, még pénteken felhívtam a főorvos asszonyt, hogy most mi lesz velem, ő mondta, hogy duplán szedjem, mert még kb. 2 hét, mire az engedély megérkezik az új infúzióhoz. Amit eddig kaptam, most lett volna időszerű, de nem kaphatom.
Szióka!
Jó lenne, ha kicsit közelebb lennél, szívesen segítenék!! Nem megsértődni!!! Csak beszélgetést vállalnék, és egy kis vidámságot vinnék hozzád!!!Puszi
Nagyon szép és csodás napot kívánok mindenkinek.
♣♣Csodás napot Mindenkinek,a betegünknek mielöbbi gyógyulást!!♣♣
Háztól házig vitt a busz. Egyébként majd havonta egyszer kell menni, fizetni az elvégzett munkáért járó óradíjat.
Remélem, nem kellett messzire menni!
Találtam a neten egy céget, ahol az egyedülálló, beteg v. más miatt segítségre szoruló embereknek nyújtanak otthoni szolgáltatást, elfogadható, megfizethető áron. A cég neve: West Hungary Humán Szolgáltató Kht Szombathely. Ha beirod a Google-ba, elolvashatod, mennyi féle munkát elvállalnak. Szerdán még volt erőm, felhívtam őket telefonon, azonnal mehettem szerződést kötni. Hétfőn már jön egy alkalmazottjuk, és kezdődhet a munka...
Nem régóta, csak ez év januártól működnek, még Edina sem tudott erről a lehetőségről.
Megértettem! Sajnos a "gyorsítás"-ban nem tudok segíteni.
Ügyes vagy, hogy betegen is mindent meg tudsz oldani!Jobbulást kívánok! Pussz!
Ilike, aranyos vagy, de nem szorulok segítségre. Kaját megrendelem, takarítás, bevásárlás, vasalás is megoldott, feküdni meg egyedül is tudok. Csak ezt a két hetet /ami még hátra van az új fajta gyógyszer engedélyezéséig/ kellene meggyorsítani valahogy, ha lehetne...
Mit nem értesz? Megnéztem az adatlapod,de csak egy cicát láttam, aki a tükörbe nézve oroszlánná változik! Nagyon titkolózó vagy, hidd el jó társaságba csöppentél! Puszi
Hali! Jobbulást kívánok!
Hogyan segíthetnék?
Nem jó lenne veled összefutni valahol! Cicából oroszlán!?☺☺
elkaptam! - érzem is a hatását!
Alkalomadtán duplán küldöm vissza!
Irtam a másik topikban, hogy már csütörtök óta lázas beteg vagyok. Fekszem. Alig élek, mozogni sem tudok.
Jövök, ha jobban leszek.
Legyen szép a hétvégétek!
Cuppp!
Nálunk nagyon meleg volt egész nap, még egy fia felhő sem volt az égen!
minden nap felteszek egy tucat uj képet akit érdekel nézze meg a naplómba a lapomon mind a 11 végre ha nem is együtt...remélem mindnyájan jol vagytok üdvözlünk mindenkit...
No miylen jó, hogy benéztem mégegyszer! Vagy csak voltál itt? Ha a nyugati részen esik, van rá esély, hogy nálunk is nemsokára fog.