Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Sziasztok, szép délutánt mindenkinek
Valóban nincsenek oktatási időpontok, csak mesterek, kik oktatnak, illetve kezelők, akik a betegeket gyógykezelik.
Ha megmondod (privi), hogy melyik városban laksz, akkor szétnézhetek gyógyítás és oktatás után. Egy biztos, sokat változik az aki elvégez tanfolyamokat. Én is most voltam a múlthét végén, nekem ez már sokadik volt. Nagyon jól tudom használni, magamon és a családon...
Meghívásos alapon működik.. különben a kezelő-gyógyító szokta közölni, hogy mikor indul a tanfolyam és ki vezeti, akarsz-e menni..Szivesen segítek, hogy lerövidítsük az utat, ha úgy gondolod...
elolvastam Polli. Érdekes. sok éve tudok róla, de valahogy mindig elkerültem. Nem tudom miért.
Nem látok oktatási időpontokat:( Lehet el kellene végeznem.
sziasztok szép estét.
Éva - mielőtt bármit mondanék és gyógyító személyt ajánlanék, olvasd el ezt a honlapot.
Ezek után priviben megbeszéljük....Addig is a teák közül valamelyiket használd...
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
szép estét mindenkinek.
Éva...az energiával való gyógyítás nem azonos a hittel, holmi gépek gyógykezelésével és a dili dokival. Ez egészen más. Egyszer próbáld ki, neked nagyon megérné, mivel sok rossz közérzettől, esetleg betegségtől megkímélne, még fogyni is lehet vele, bagóról leszokni stb.. Az egész testtel: csont, lágy részek, szövetek gyógyításával foglalkozik és hatékonyan. Ezt tapasztalatból mondom (voltam a halál markában). Jómagam is a vérnyomásomat és az egészségemet ezzel tartom karban. A leggyengébb 1/2 szem vérnyomáscsökkentőt azért szedem, mert aki már szedett csökkentőt, mert magas volt, annak nem szabad leállni. Más gyógyszerem nincs, hála a jó Istennek. Tea ivászathoz itt a link.
Változatlanul segítek, ha úgy gondolod, hogy megpróbálod. Természetesen priviben megbeszéljük...
Köszönöm aranyos vagy:)) Nem főzök sósan, sőt....és már régóta.
Gyógytea javaslat jöhet, bár nem szeretem a teát:(
Energiagyógyász: hát nem tudom. Nekem van egy scio biorezonanciás gépem, amivel kezelem magam.
Azt hiszem, hogy ez pszichés dolog lenne, inkább egy dilidokira lenne szükségem.
szép estét mindenkinek
Éva szomorúan olvasom közérzeted romlását. Talán próbálkozz nagyon sószegény diétával és gyógyteával. Javaslom,hogy egy energiagyógyásszal vedd fel a kapcsolatot és kérj tőle kezelést. Pénzedbe nem kerül, rád van bízva, hogy honorálod vagy sem a munkáját és milyen mértékben. Heti 2-3 félórás kezelés biztosan sokat segítene...ha bővebben érdekel szívesen adok kezelőhöz jutó segítséget. Megérné, hogy végre pontot tény ilyen irányú betegségeidre.
Sziasztok és szép estét mindenkinek.
Ebben a szép tavaszias időben sajnos gyorsabban terjed minden. Nálad most nagyon vigyázni kell, mert az étkezéssel sem tudod pótolni a vitaminokat.Javaslom, hogy nagyon sok narancs, citrom,banán és komplex vitaminokat keress a boltokban és a patikában, mert most fő, a talpra állás és a járvány elkerülése.
Jobbulást kívánok.
Jó estét
Most lábadozom a vastagbélgyulladásból,rengeteget fogytam.remélem nem kapok el mellé vmi mást is.
szép estét mindenkinek...
Egyre szárazabb lett felénk az idő és nagyon finom tavaszias...Most már valahogy a nátha járványt kell kikerülni. :)
Vigyázzatok magatokra
Szia!
Most értem haza, egy halom dolgom volt.
Esik az eső, hú de utálom:(
Az orrom el van dugulva!
Szia!
Nekem napok óta fáj.....
Szevasztok!
itt is szomorú idő van!
szép estét mindenkinek...
Isteni tavasz volt ma,jó volt egy kicsit napozni. :)