Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Háááát, nem mondhatnám. :-) Én neten árulom, számlát adok róla, hivatalosan nem fű alatt, ahogy sokan mások. Csakis minőségi darabos árut veszek, válogatva, sok termék bolti ára 50-100.000.-ft-os luxus cucc. Persze ennek csak a töredékéért mennek el, de szeptembertől februárig az üzlet nagyon is jól megy!
Persze mindent lehet jól és rosszul is csinálni. Viszont. Ugyanezzel foglalkozott az ismerősöm is, ugyanott vette az árut, ugyanazokra a termékekre vadászott és abbahagyta, mert nem ment neki.
Nekem az a véleményem, hogy nem lehet mindent a nagykereskedőkre fogni, meg arra, hogy nem fizetik meg a vevők a jót....ez is egy szakma, amit ki kell tanulni sőt üzleti érzék és nem kevés fifika, farináltság kell hozzá.
Na meg kitartás. Szinte éjjel-nappal hajtani kell az árut. Folyamatosan tartani a kapcsolatot a nagykerrel, kimenni hozzá, mert könnyen azt mondja, hogy nincs áru, amikor meg kimész hozzá kiderül, hogy ott áll zsákokban csak épp másnak. Ha szimpi vagy kapsz belőle egy kis alamizsnát, amiből megint kiárulhatsz 30-40.000.- ft-ot.
Másnap pedig kezdheted előről.
Szóval ne fodjuk másra, lehet, hogy néha "mi" nem csináltunk valamit jól!!!
Sziasztok!
Hát hogy mennyire nem megy szerintem a ruhaeladás, kb. 500 kg eladható (2 család 6 éves ruhamennyiségét tettük össze a barátunkkal), hónapokig árultuk... Először újságba hirdettük 200Ft/db áron a ruhákat a végén 60Ft/db áron szabadultunk meg tőlük. Ráadásul 1 db szakadt se volt benne! 20-30 db régiesebb stílusú volt a több százból... Na mindegy, az én véleményem, hogy nagyon veszteséges üzlet a turizás.
Szia!
Én nem azt mondtam,hogy másnak is szemetet ad,de nekem azt adott. Evvel nem megsérteni akartam őt,még véletlenül se.
De az tény,hogy jogging bálában 50 db pulóver volt. Nadrág kb 20,azon kívül köntösök,pizsamák egy járókára való,mindet lefényképeztem neki,amikor reklamáltam. És nagyon sok olyan,ami lyukas szakadt eladhatatlan.
Én csak a saját tapasztalatomat írtam,ha evvel sértettem valakit,akkor elnézést kérek...
Sziasztok!
Én abba kérném segítségeteket,hogy mi kell egy használtruha beindításához?Azt tudom,hogy üzlethelyiség,vállalkozói,stb.Ha valakinek lenne ideje leírhatná,hogy mondjuk havonta mennyibe kerül a vállalkozás,vagy hogy mennyibe van a vállalkozói engedély.Először bizományos értékesítésben gondolkozom.Előre is nagyon szépen köszönöm!
rendelet már valaki a kaposvári használtruhanagyker-től?
mert a fényképek szépek, csak hát ki tudja....
valaki?
Sziasztok!
Engem is érdekelne megfelelő minőségű bála(felnőtt).
Egy hete vettem 450 kg szemetet. :(
Szia.
Engem is érdekelne.
Ha még müködik a dolog
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek