Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok? (tudásbázis)
Lehet hogy lesz egy levél Lindynette 20, amit már nem használok fel (bogyót akarok váltani)
Igényt tartana rá valaki, kb 1500 Ft-ért?
Akkor nem vagyok ezzel egyedül. Nekem eddig csak a lifestyles vált be, bármi mástól minden bajom volt.
Az előző hozzászólásom válasz erre!
Igen használtunk óvszert, mindig.
De ha már az óvszernél járunk, nálam vannak bizonyos márkák amiket "nem visel el" a szervezetem. És utánna eléggé... "csípősen" érzem magam...
Igen véd a 7 napos szünetben is, és nem kell utána kiegészítő védekezést alkalmazni.
Nyugodtan ihatsz, az alkohol nem befolyásolja a hatását. Csak ha annyira berúgsz, hogy elfelejted bevenni a bogyót, vagy kihányod:p
Szóval óvszert használtatok? Ez nagyon érdekes, mert a múltkor mikor a férjemmel áttértünk az óvszerre egy pár alkalom után én is véreztem, de aztán elmúlt ez a dolog.
Köszi a hozzászólásokat. Kérdeztem másokat is, többen mondták hogy talán túl erősen csinálta vagy pont olyan részt érintett amiből ez jött. Az hogy a fiúnak valami betegsége lenne.. hát óvszeren keresztül elkaphatom? Nem hiszem.
sziasztok!!
2 nap mulva ünnepeljük az éves fordulónkat, amit lényegesen szombaton, és inni szeretnék persze. Ez bezavarja a gyógyszert? Mennyi az ami megengedett? mert nemszeretnék 7 napig kiegészítve végekezni!!! segiiitesetek!
köszi
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a 7 napos szünetben is véd e a Lindynette 20 és, hogy a menstruáció után kell e egy darabig kiegészítő fogamzásgátlást alkalmazni? Léci írjatok! Előre is köszönöm
Ezen a téren egyetértek sniki5-tel, csak méghozzátenném, hogy esetleg valami betegsége is lehet a fiúnak.
Akkor, hogy megcáfoljam amit írtál , ismét leírom, hogy én amikor a lindynettet szedtem, egyáltalán nem ettem többet, mint előtte, sőt, időm sem nagyon volt enni, mert nagyon sokat dolgoztam, vendéglátóztam. Volt hogy egy tányér levest 2 óra alatt sikerült megennem, és anni volt az egész napi kajám. Este meg mikor hazamentem már nem volt kedvem enni a fáradságtól. Ez így ment egy évig, és mégis 20!!! kilóval lettem nehezebb...
Én is 30-ast szedtem, pedig még nem szültem... Nekem pajzsmirigy miatt hormont kellett szedni, és a doki a gyógyszer mellé ezt írta fel.
Ez egysénfüggő, előr enem lehet kiszámítani, ezért mindenképp ki kell próbálni. Nekem személy szerint a Lindynettel semmi problémám nem volt, semmi mellékhatás, sajnos nem híztam tőle, pedig szerettem volna. Szerintem ez az egyik legmodernebb, legalacsonyabb tartalmú bogyó. A hízás egyébként nem közvetlen a tabitól van, hanem az étvágynővekedés miatt. Erre kell odafigyelni.
Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy szeretnék fogamzásgátló tablettát szedni, de olyanokat hallok ami elriaszt. Pl hogy rengetegen meghíztak tőle és nem tudják leadni.. és hasonlók. Mit tanácsoltok, és mi a véleményetek?:)
Szia! Valóban benne van a tájékoztatóban. Plusz a nőgyogyi aki felírta is szolhatott volna két szót a dologról. Egyébként pedig az eslő napon kell igen.
Nem feltétlenül. Minden fog.gátló bogyóhoz adnak tájékoztatót, abban elvileg le kell hogy írva legyen, ezt a bogyót hogy alkalmazod.
Sziasztok nekem csak az lenne a kérdésem ,hogy még sosem szedtem fog. gátlót és most kezdem el ( Lindynettét 20- ast)és hogy a menstruáció elsőnapján kell elkezdeni szedni?
Előre is köszönöm válaszotokat!
a 30-ast úgy tudom azoknak a nőknek szokták fölírni akik már szültek...
Az a baj,hogy nem merek váltani,mert már előtte is szedtem egy másik gyógyszert amitől végig minden hónapban közti vérzésem volt.eddig ez a gyógyszer bevált de az utolsó pár hónapban kezdődtek a problémák.Ráadásul mindkét gyógyszerrel naygon megszenvedtem.3hónap totális rosszullét hányinger idegbetegség...Tehát örülök,hogy ezen már túlvagyok
és nem akarom megint elölről kezdeni,de közben attól is félek,hogy esetleg nem véd rendesen és teherbe esek... Mindíg úgy vagyok vele,hogy megvárom a következő hónapot hátha rendeződik de ez már a 2.hónap volt hogy furi dolgok történtek.
Sztem jelenthet méhszájsebet.
Sziasztok. Nem tudom tudnátok-e nekem segíteni,21 éves lány vagyok és egy olyan gondom lenne, hogy volt egy alkalmi kalandom (nem ismeretlennel) és azt vettem észre másnap hogy véreztem. Nem jelentősen, minimális pár csepp, illetve alhasi fájdalmam is volt, de az sem vészes. Egyébként ez a kaland egy több hónapos szexmentes időszak után történt. Ezután eltelt 5 hónap, és összejöttem egy másik fiúval pár alkalommal, de itt nem volt semmi gond. Újra eltelt 3 hónap, és megint összejöttem azzal a fiúval akiről először írtam, 8 hónap után, 3 hónap szexmentes időszak után újra együtt voltunk és másnap megint véreztem. Viszont sokkal erősebben mint az első alkalommal.Szintén alhasi fájdalommal. Tudni kell még azt, úgy gondolom, hogy ezen a téren elég kevés a tapasztalatom, mindössze 4 fiú volt az életembe, illetve ez az utolsó van most akivel másodszor sikerült kapcsolatba kerülnöm. A havim az utóbbi 8 hónapban rendszeres volt max pár napos késéssel, viszont korábban előfordult hogy kimaradt egy-egy hónapot. Ez történt decemberben is, tehát végül is ez a vérzés lehetne talán a havi jó 2 hetes csúszással? De igazából nem olyan vérzés ez mint a havi, inkább a havi végére jellemző barnás kicsit olyan nyálkás jellegű valami. A barátnőm javasolt az orvost, természetesen meg is fogom keresni, de kíváncsi lennék mások véleményére is. Előre is köszi
Nekem pecsételő van, igen, lehet h nem véd rendesen, én is váltani szeretnék. Nerkem erre egy nőgyógyász azt írta, h ösztrogén alultáplálásom van, és a 30-ast kéne szednem.
Sziasztok!
Én már egy éve szedek Lindynette20-at de az utóbbi hónapokba furi dolgokat csinál.
Pl:múlt hónapban még abba sem hagytam a gyógyszert és már elkezdtem vérezni pedig még volt 3-4bogyóm....:-( Ebben a hónapban is volt pár nap mikor kicsit véreztem...
Hát én nem tom ez mitől lehet..Már az is emgfordult a fejemben,hogy lehet nem véd rendesen?
mert hát ugye ez nem normális,hogy így vérezgetek....ti mit gondoltok?
Van aki 20-ról 30-ra tért át? Mit érzett, volt valami különbség?
Elvileg nem lesz baj. Megnyugodhatsz.
szedtem a tablettát, már 15 napja szedem a lindynette-e. első naptól kezdve, mikor megjött. akkor megnyugodhatok? egyébként majd jövőhéten kellene megjönnie..
menstruáció első napjától szedem, december 26 óta. nekem is azt mondta az orvos mikor felirattam a gyógyszert, hogy első naptól védelmet nyújt. köszi niki:)
szia,jó lenne tudni előtte szedtél e tablettát, mert ha nem van rá esélyed, ha beléd is jutott, hogy teherbe essél. ha nem szedtél semmit, menj orvoshoz
Menstruáció első napjától szeded? Akkor nem kell félned.
sziasztok. segítsen nekem vki!! 15.napja szedem a gyógyszert, már csak 6 db van. és tegnap lefeküdtem a barátommal, és a gumi kiszakadt.. :S és nem tudom hogy most volt-e valami, hogy belém is jutott-e vagy sem. :S de az orvosom is azt mondta h 1. naptól kezdve hat, meg mondjuk már 2 hét is letelt.. lindynette-t szedek. kérlek írjon vki!! :$
További ajánlott fórumok: