Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok? (tudásbázis)
Sziasztok, nekem egy elég fontos kérdésem lenne. Már elég rég szedem a Lidynette-t, mindig szerdán veszem be az első szemet és kedden az utolsót. Most csak 20 szemet szedtem be, az utolsót kihagytam, így 1 nappal hamarabb jött meg. Most a 7 napos szünet miatt már kedden be kell vennem az első szemet ugye? mert ha megint szerdán veszem be az már 8 nap. És még egy olyan kérdésem is lenne, hogyha a 7 napos szünet után beveszem az első szemet, akkor ugyanúgy védett leszek mint eddig? Megzavart az, hogy 1 szemmel kevesebbet vettem be, így nem tudom, hogy most a szünet után ugyanúgy védett vagyok-e.
Előre is köszönöm!
Sajnálom Pemete, én úgy voltam vele, hogy összejött egy baba, amit nem tartottunk meg és védekezni kell!! De nem minden áron kell az a fogamzásgátló! Én a 6 kg-nál megállok asszem és igyekszem leadni!
Mi is fogunk találni más megoldást, de ez tényleg nem normális.
Ja igen és a 80 C-s melltartóról, így 4 hónap után már a 80 D-s is kicsike ... :( Hatalmasak és feszülnek 30 napból 15-öt ... :(:(:(
Minden fogamzásgátló egy szar!
Amúgy nem akarom lehúzni, de én 4 hónapig szedtem +6-7 kg és a libidóm a béka segge alatt van! Folyton fáradt vagyok, és nem kívánom az én GYÖNYÖRŰ pasimat sem ... :(:(:(
Gondoljátok meg mivel mérgezitek magatokat ...
sziasztok!
Két hetem szedem a lindynette 20at, és van egy kérdésem, nekem az orvos azt mondta elég a mensi 2.vagy 3. napjától elkezdeni szedni, pedig a betegtájékoztatón 1. nap volt írva.Na most én betartottam azt, amit az orvos mondott, a 2. naptól elkezdtem szedni, de most kétségeim támadtak, h lehet így még nem hat?:S most abszolút nemtudom, h mivan és holnap akarok együtt lenni a barátommal, szóval fontos. Légyszi segítsetek!
Előre is nagyon köszi
nem lett gáz..
köszi
Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni h a lindynette és a lindynette20 az egy és ugyanaz a gyógyszer vagy van különbség köztük?
előre is köszi
Szia!
Igen, csütörtökön kell kezdened az új levelet. Ha nagyon nem tetszik h szombaton jön meg, elcsúsztat6od 1 pár nappal úgy, h mindig kicsit rövidebbre veszed a bogyómentes időszakot. (Pl. ha mondjuk azt szeretnéd h szerdán jöjjön meg ahoz hétfői kezdés kell ugye, azaz 2-3 szünet alatt rövidíts úgy h csak 5-6 szünnapot tartasz)Am valszeg mindig szombaton fog megjönni, elég yol beállítja a gyógyszer.
A védelem miatt meg tényleg ne aggódj, először tényleg furi lesz, de hidd el az érzésért megéri;)
Már bőven eleget vártál, ha rendesen szeded mindig időben akk nem lehet baj!
Ha esetleg nem válna be ez a tabi (ami természetesen előfordul6) észre fogod venni a tüneteit(rosszullét, erős hízás, közti vérzés...) Ha ilyesmit tapasztalsz szólj a dokidnak és akkor majd kapsz másmilyet.
Remélem segítettem vmennyit:)
Aztán yo szórakozást;) :)
Sziasztok!
-Szerdán este vettem be az utolsó tabit, akkor most csütörtökön kell bevennem az elsőt? (Mert a legelső levelet csütörtökkel kezdtem, ezért mindig csütörtök lesz az első nap?) Jah és szombaton jött meg a menstruációm, és nekem mindig sok volt, és sokáig tartott, de most tök jó, semmi bajom, nem görcsöltem, meg kevés is van.
-És ezentúl mindig szombaton fog megjönni?
Én már túl vagyok az első levél beszedésén, de még nem mertem kiegészítő véfdelem nélkül együtt lenni a barátommal, nekem ez fura, h a bogyó megvéd... ( Fura mert nem látom h van, és nem veszem észre ha baj van)
-Meg azért is fura h honnan tudjam, hogy jó nekem ez a gyógyszer, és nem kell másik???
Pedig már eltelt egy hónap, de mégis félek h baj lesz :(
Bocsi a sok kérdésért, és értetlenkedésért, de félek :(
Hát azért annyira nem yo, mert a nagy cicikhez nagyobb poci és popsi is jár sajna, de azért túlélem:D
Remélem yobban leszel, majd írj ám hogy elmúlt-e;)
Hát igazából nem tuom megmondani h nőtt-e, mert alapból cicis vagyok, de talán egy kicsit nőtt. Sokan mondják h ennyi+annyi idő után véd csak a tabletta, de szerintem nem szivatásból írják azt a tájékoztatóba h már az 1. szem után védett az ember...
Most nem tudom yol értem-e, de már nem volt mensid mikor elkezdted szedni?
Hát a mellfeszülés normális, az első 2 hónapban én is azt hittem h leszakadnak...:)
Nem tudom, nem hinném h baba ha a megfelelő napon kezdted szedni...Hányadik szem után szeretkeztetek más védekezés nélkül?
Szia!
Ebben sajna nem nagyon tudok segíteni, nekem nem volt ilyen, de nem is hallottam ilyenről. Tuti h a tabi miatt van?:S
Szia!
Elvileg a gyógyszerszünet rövidíthető, de nem hosszabítható. Ha később kezded egy jó darabig használj kiegészítő fogamzásgátlást!!! Vagy ha azt nem szeretnéd akkor ha nem vészes csúsztasd át hétfőre úgy, h a kövit vasárnap helyett csütörtökön kezded el, majd az azutánit hétfőn, 3 nappal előrébb csúsztatva. Így előfordulhat hogy nem lesz vérzésed a szünetben, de nem kell tőle megijedni. Vagy esetleg hagyd abba a 3. gyógyszeres héten úgy, hogy a 7nap szünettel hétfői kezdés jöjjön ki.
Remélem tudtam valamit segíteni...
További ajánlott fórumok:
- Beszedtem 1 doboz Lindynette 20 fogamzásgátlót. És most kezdtem el a 2-dik dobozt. TEHERBE eshetek védekezés nélkül?
- Hallottatok már hüvelykúp fogamzásgátlóról? Esetleg valaki használja? Tapasztalatok?
- Használ valaki közületek fogamzásgátló hüvelytablettát?
- Használ valaki Samba fogamzásgátlót?
- Használ valaki hormon nélküli fogamzásgátlót és ha igen mik a tapasztalataitok?
- Ha a 3fázisú fogamzásgátlótól fáj a fejem (tri-Regol), a simától is fog (mint pl Lindynette)?