Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok? fórum

Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok? (tudásbázis)

❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
624. Dolce*
2009. ápr. 24. 19:04
Tehát akkor kedden kell elkezdenem, és 7 napig óvszer. Ha jól értelmeztem:) Köszönöm
623. pemete (válaszként erre: 620. - White Angel)
2009. ápr. 24. 19:01
Nekünk is összejött egy baba, de nem bogyó mellett, hanem a pharmatex mellett. De mi megtartottuk, és most más megoldást kerestünk. Marad az óvszer:p
622. pemete
2009. ápr. 24. 19:01
Egy nappal előbb kezdd el szedni, és a biztonság kedvéért azért 7 napig vigyázzatok.
621. Dolce*
2009. ápr. 24. 18:52

Sziasztok, nekem egy elég fontos kérdésem lenne. Már elég rég szedem a Lidynette-t, mindig szerdán veszem be az első szemet és kedden az utolsót. Most csak 20 szemet szedtem be, az utolsót kihagytam, így 1 nappal hamarabb jött meg. Most a 7 napos szünet miatt már kedden be kell vennem az első szemet ugye? mert ha megint szerdán veszem be az már 8 nap. És még egy olyan kérdésem is lenne, hogyha a 7 napos szünet után beveszem az első szemet, akkor ugyanúgy védett leszek mint eddig? Megzavart az, hogy 1 szemmel kevesebbet vettem be, így nem tudom, hogy most a szünet után ugyanúgy védett vagyok-e.

Előre is köszönöm!

620. White Angel (válaszként erre: 619. - Pemete)
2009. ápr. 24. 14:32

Sajnálom Pemete, én úgy voltam vele, hogy összejött egy baba, amit nem tartottunk meg és védekezni kell!! De nem minden áron kell az a fogamzásgátló! Én a 6 kg-nál megállok asszem és igyekszem leadni!

Mi is fogunk találni más megoldást, de ez tényleg nem normális.

619. pemete (válaszként erre: 616. - White Angel)
2009. ápr. 24. 12:22
ÉN is nagyon rosszul jártam ezzel a bogyóval, 1 év alatt plusz 20 kiló, amiből 15 még mindig megvan:( Szedtem én is többfélét, de már nem vagyok hajlandó mérgezni magam, inkább óvszerezünk, mert az nem normális dolog, hogy mindegyiktől van valami bajom.
618. pemete (válaszként erre: 615. - 28d3c3b6c3)
2009. ápr. 24. 12:20
Nem lesz semmi gond, 7 nap után már így is védettséget nyújt.
2009. ápr. 24. 10:54

Ja igen és a 80 C-s melltartóról, így 4 hónap után már a 80 D-s is kicsike ... :( Hatalmasak és feszülnek 30 napból 15-öt ... :(:(:(

Minden fogamzásgátló egy szar!

2009. ápr. 24. 10:52

Amúgy nem akarom lehúzni, de én 4 hónapig szedtem +6-7 kg és a libidóm a béka segge alatt van! Folyton fáradt vagyok, és nem kívánom az én GYÖNYÖRŰ pasimat sem ... :(:(:(

Gondoljátok meg mivel mérgezitek magatokat ...

2009. ápr. 23. 22:33

sziasztok!

Két hetem szedem a lindynette 20at, és van egy kérdésem, nekem az orvos azt mondta elég a mensi 2.vagy 3. napjától elkezdeni szedni, pedig a betegtájékoztatón 1. nap volt írva.Na most én betartottam azt, amit az orvos mondott, a 2. naptól elkezdtem szedni, de most kétségeim támadtak, h lehet így még nem hat?:S most abszolút nemtudom, h mivan és holnap akarok együtt lenni a barátommal, szóval fontos. Légyszi segítsetek!

Előre is nagyon köszi

2009. ápr. 23. 16:50

nem lett gáz..

köszi

613. Kynee (válaszként erre: 612. - Narancsmegy)
2009. ápr. 22. 19:52
Lindynette20 és lindynette30 van, a különbség pedig a hormontartalomban van.
2009. ápr. 22. 19:24

Sziasztok!

Én azt szeretném kérdezni h a lindynette és a lindynette20 az egy és ugyanaz a gyógyszer vagy van különbség köztük?

előre is köszi

611. zsófyc (válaszként erre: 610. - Aurora08)
2009. ápr. 21. 23:07

Szia!

Igen, csütörtökön kell kezdened az új levelet. Ha nagyon nem tetszik h szombaton jön meg, elcsúsztat6od 1 pár nappal úgy, h mindig kicsit rövidebbre veszed a bogyómentes időszakot. (Pl. ha mondjuk azt szeretnéd h szerdán jöjjön meg ahoz hétfői kezdés kell ugye, azaz 2-3 szünet alatt rövidíts úgy h csak 5-6 szünnapot tartasz)Am valszeg mindig szombaton fog megjönni, elég yol beállítja a gyógyszer.

A védelem miatt meg tényleg ne aggódj, először tényleg furi lesz, de hidd el az érzésért megéri;)

Már bőven eleget vártál, ha rendesen szeded mindig időben akk nem lehet baj!

Ha esetleg nem válna be ez a tabi (ami természetesen előfordul6) észre fogod venni a tüneteit(rosszullét, erős hízás, közti vérzés...) Ha ilyesmit tapasztalsz szólj a dokidnak és akkor majd kapsz másmilyet.

Remélem segítettem vmennyit:)

Aztán yo szórakozást;) :)

2009. ápr. 21. 22:42

Sziasztok!

-Szerdán este vettem be az utolsó tabit, akkor most csütörtökön kell bevennem az elsőt? (Mert a legelső levelet csütörtökkel kezdtem, ezért mindig csütörtök lesz az első nap?) Jah és szombaton jött meg a menstruációm, és nekem mindig sok volt, és sokáig tartott, de most tök jó, semmi bajom, nem görcsöltem, meg kevés is van.

-És ezentúl mindig szombaton fog megjönni?

Én már túl vagyok az első levél beszedésén, de még nem mertem kiegészítő véfdelem nélkül együtt lenni a barátommal, nekem ez fura, h a bogyó megvéd... ( Fura mert nem látom h van, és nem veszem észre ha baj van)

-Meg azért is fura h honnan tudjam, hogy jó nekem ez a gyógyszer, és nem kell másik???

Pedig már eltelt egy hónap, de mégis félek h baj lesz :(

Bocsi a sok kérdésért, és értetlenkedésért, de félek :(

609. zsófyc (válaszként erre: 607. - Pimpala)
2009. ápr. 21. 20:43
Hát azért szerintem így sem lehet nagy baj, max a hónapban használj kiegészítő fogamzásgátlást...legalábbis én óvatosabb lennék...:)
608. zsófyc
2009. ápr. 21. 20:41

Hát azért annyira nem yo, mert a nagy cicikhez nagyobb poci és popsi is jár sajna, de azért túlélem:D

Remélem yobban leszel, majd írj ám hogy elmúlt-e;)

607. pimpala
2009. ápr. 21. 20:26
üdv. zsófyc, köszönöm a válaszodat. azt hiszem, akkor vasárnap reggel kellett volna bevennem az első bogyót, most már ezt is tudom. márminthogy hosszabbítani nem lehet a szünetet, csak rövidíteni. még1x köszi. üdv.
2009. ápr. 21. 20:19
Én is így gondolom, meg az orvos is azt mondta már az elsó bogyó véd. Nem, a mensim első napján kezdtem el szedni, de már 4. nap mikor együtt voltunk nem volt meg. Pecsételő vérzésem sem volt. Valószínűbb hogy a gyógyszer mellékhatása, remélem elmúlik hamarosan. Jó neked, Nekem nőhetne, habár már 22 évesen én sem várok csodákat:)
605. zsófyc
2009. ápr. 21. 20:04

Hát igazából nem tuom megmondani h nőtt-e, mert alapból cicis vagyok, de talán egy kicsit nőtt. Sokan mondják h ennyi+annyi idő után véd csak a tabletta, de szerintem nem szivatásból írják azt a tájékoztatóba h már az 1. szem után védett az ember...

Most nem tudom yol értem-e, de már nem volt mensid mikor elkezdted szedni?

2009. ápr. 21. 19:49
A 4. után, már nem volt meg... De nagyon zavar ez a probléma... És még több mint egy hétig izgulhatok hogy a gyógyszer vagy nem:( A cicid nőtt is utána, vagy csak fájtak?
603. zsófyc
2009. ápr. 21. 19:42

Hát a mellfeszülés normális, az első 2 hónapban én is azt hittem h leszakadnak...:)

Nem tudom, nem hinném h baba ha a megfelelő napon kezdted szedni...Hányadik szem után szeretkeztetek más védekezés nélkül?

2009. ápr. 21. 19:18
és persze mellfeszülés is van mióta elkezdtem a gyógyszert.
2009. ápr. 21. 19:13
Hát igazából nem biztos, ezért kérdeztem meg, habár a tájékoztatón írják hogy előfordulhat ilyen mellékhatás. A fejem fájdogált tőle az elején, azonkívűl semmi, csak mostanában a hányinger... Nem valószínű de lehet hogy baba?!
600. zsófyc (válaszként erre: 598. - D1cc056cf3)
2009. ápr. 21. 19:03

Szia!

Ebben sajna nem nagyon tudok segíteni, nekem nem volt ilyen, de nem is hallottam ilyenről. Tuti h a tabi miatt van?:S

2009. ápr. 21. 18:49
Senki??
2009. ápr. 21. 18:42
Volt valakinek hányingere a gyógyszertől? Éhes vagyok, de alig eszem e miatt, és ha valamiből ettem egyszer utána ha rágondolok is hányingerem van... 2hete szedem a gyógyszert.
597. aranyangyal (válaszként erre: 572. - Ce92ecbb8b)
2009. ápr. 21. 10:26
nekem is Lyndinette-t írt fel a doki, trombózis miatt paráztam. 3000 ft-ba került a szájnyálkahártya vizsgálat, amelyből megállapították hogy nem vagyok trombózisra hajlamos (nagyanyám abba halt bele)->szedhetem a tablettát nyugodtan.. szerintem Te is menj el a dokihoz, és kérd ezt a vizsgálatot.
596. zsófyc (válaszként erre: 595. - Pimpala)
2009. ápr. 20. 20:12

Szia!

Elvileg a gyógyszerszünet rövidíthető, de nem hosszabítható. Ha később kezded egy jó darabig használj kiegészítő fogamzásgátlást!!! Vagy ha azt nem szeretnéd akkor ha nem vészes csúsztasd át hétfőre úgy, h a kövit vasárnap helyett csütörtökön kezded el, majd az azutánit hétfőn, 3 nappal előrébb csúsztatva. Így előfordulhat hogy nem lesz vérzésed a szünetben, de nem kell tőle megijedni. Vagy esetleg hagyd abba a 3. gyógyszeres héten úgy, hogy a 7nap szünettel hétfői kezdés jöjjön ki.

Remélem tudtam valamit segíteni...

595. pimpala
2009. ápr. 19. 23:09
üdv mindenki. végigolvastam a fórumot, de mégis lenne egy kérdésem a tapasztalt lindynette szedőkhöz. vajon lesz-e baj belőle, ha most a 7 nap szünet után 1 nappal később kezdem el szedni a soron következő levelet? tehát nem vasárnap este, hanem hétfőn reggel? időpontot akartam változtatni. nagy baj ez a 12- 13 óra csúszás az első bogyó esetében? amúgy már kb. 2 éve szedem, nálam nem volt neg. mellékhatása. azért egy kicsit megijedtem a sok negatív véleményt olvasva. tudom, most egy pár napig biztos más módon is védekeznünk kell. ha vki tud vmi biztosat mondani, egyéb infot erről, meg hogy így mennyit csúszik a következő mens., - ha csúszik 1általán - megköszönném. üdv
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook