Hárpijják - belépés csak ajánlólevéllel (beszélgetés)
látom megin beindútatok, no megyek szaamát vásáróni, hogy legyen belülle ixpém.
ijen hülye parasztot (én)! szaamába fektetni a tőkét waze! há mijen világot élünk?
monggyuk nem ő az egyetlen, aki eeszemtelenedet...
láttam! aszonta, ez így mán nem mehetett tovább, helyre kellett állítani a karácsony körüli állapotot, mer az nem vót igasságos, hogy kimaradt nekünk 4 nap és egyesek leelőztek....igaza van valamilyen szinten, így nem bántom
Virdzsi! Erre vagy? Nemtom, észrevetted-é, de a Jani nagyon eeszemtelenedett. Majnem annyi a zixpéje, mint neked waze. Én ám esztet a helyedbe nemhannám. Le fog hanni! Ez válóok waze.
igy van!nem kér sajnálatot inkább mutatja hogy mit kell tennünk!mindig felállni!!
hát igen, a sajnálat a legrosszabb ilyenkor. :(
megnéztem, először is sugárzik belőle egy hatalmas erő (másnak a tizede sincs), engem ez ragadott meg, és nem kell őt sajnálni, mert ő nem azt akarja, ő PÉLDÁT AKR MUTATNI. De azért a végén szívszorító....:-(((
igy van!!nem hittem a szememnek amikor egy meetingen mutatta a vezetőm!!ebből meritünk erőt!!!és ennek ma pasinak még sok ilyen videója van ott!!
hát igen. :DDDDD
de azért nem mindig csinálom ezt, nem szoktam netezni, de most várok maileket, és más dolgom nincs, csak fénymásolok. :)
jesszusom Rony.... szóhoz sem jutok... és azok az ölelések a végén.. :( igen, ő és a hasonló emberek adnak erőt felállni, és küzdeni! hiszen egyszer élünk bas..a meg!!!!
most esik le!!te melózol vazze????jó világ van:))
nem a hang a lényeg mert felirattal ott van alá irva:)
már régóta meg akartam mutatni nektek...
ááááááááááááá.... nincs hangszóróm. :((((( majd otthon tudom. :(
Lányok!!nem akarom lehuzni a hangulatot de szeretnék mutatni valamiit ami engem nagyon megérintett és ahányszor nézem mindig sirok:(
nagyon tanulságos és szivhez szóló!
[link]
akkor könnyen mgtalálhatnánk hogy sok hgyóccert kűggyünk neki:)))tuti kiregizne egy nap alatt:))
beregisztrál, hogy kisdominós hehe...
A Józsinak van rá néha hangulattya, de legtöbbször ideint, mutattya, hogy hibbant vagyok, mondja is hogy el vannak menve otthonról stb...
az én párom, egyik nap látott egy hozzászólást, és hát.. kicsit hejjtelenül írtam. :D és aszt hitte, hogy komojjan gondolom, hogy így kell írni, de monttam neki, hogy mi itten így írunk, mer hüllék vagyunk. :D
mongyad neki, hogy csatlakozzon. :P
ez igaz!bálint is csak röhög mijjen hüjék vagyunk:)))de ő is beszáll a mókázásba néha:)a fiam csak annyit kérdez:mit röhögsz már megint anyuuuuu!!!???
valami rémlik.......háááttt...öööööö...izéééééé
szia drága!!nagyon el vagy veszve!!mi van??
látod, hatásoss vót, ezé aggyatok máskor is!
montam a lyányomnak, hogy ennek semmihe semmi köze, amit itt művelünk magas szintem, neki meg pláne semmi köze az én közömhö... de kis kiváncsi, mindig idedugja a zorrát waze
de hát ez móka!!!!! :) :(
azé, mer aszonta a jányom, hogy nem gondóta vóna, hogy ijjen vagyok, meg hogy szégyejjem magam
További ajánlott fórumok: