Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
CSajok most én is lépek, mert hula vagyok. Reggeltől estig, vagyis egész nap még éjel is én vagyok csak a lányokkal, és Meli manapság leszívja az összes erőmet.
Szép álmokat!
Évi!
Nagyon ügyi Evi, mind a szorgalmáért, mind azért mert segített neked.
És nagyon jókat írtál a naplódban. köszönjük szépen!
Szívesen!
Ha jól tudom, akkor április 12-13. De az tuti, hogy vasárnap és hétfő. DDD
nem tudom sajnos...
megyek hulla vagyok, jó éjt!
pakolok ezerrel, pénteken költözünk.
Viki jól van, étvágya van rendesen, tegnap vettem neki sztracsatellás tejpépet ( Milu.ás ) imádja!
Evi pedig jól van, és!!! példás lett a szorgalma is !!!!
köszönöm,megkaptam!hamarosan kinyomtatom,hogy képbe legyek:)
ki tudja,hogy az idén hanyadikára esik húsvét?
nem semmi vagy!
el is húzol????
Sziasztok. Afrodita még mindig bennt van a cső? Szegénykém. Nálunk is van egy angol turi én is elnézek holnap. Valami kosztümféle kéne az esküvőre nem? Amit a tesóm írt az jó amihez van valami kis kabát. Hát igen ha időd engedi inkább akkor pihenjél ne tornázz.
Nóri. Ti jól vagytok?
Évi. VIki már alszik akkor rendesen? Vagy még forgolódik?
Nem mondod!!!!
Végre!
Kipihented a disznóvágás fáradalmait?
Én tegnap aztán megkopasztottam a két fácánt, a fagyóban van, anyós vasárnap megkapja főzhet levest!
Helló csajok!
Bazsi alszik, apa elment meccset nézni.
Csak a tiétek vagyok!
:)
Viki beájult a vacsin, de nemrég altattam vissza.
Ma aludt két órát, büszkén újságoltam is, na ennyi volt a napi alvása:(((
most is forgolódik és a fejét üti be folyton...
én külön szobába rakom ha kész a lakás, legalább erre nem kelek fel! de lesz dupla rácsvédő, Zsuka kölcsön adja a kiságyukat, annak az egész része rácsos, rá tudom kötni.
szia
Ti is hiányozni fogtok, majd igyekszem gyorsan beköttetni a net-et a másik lakásba, és míg a fiúk dolgoznak Nektek irogatok!
Május eleje???? Addig van idő egy két kiló ledobására, bár ahogy írod mennyit alszol nem csodálom,hogy nincs rá energiád. Szegény jó korán keltek!
Mindenképp olyan ruhát válassz, ami azért meleg ha éppen hűvös van, és ha melegebb az idő le tudod venni a felső részét, sztem vmi csini kabát ami vékony megteszi. nem?
bár ez pénztárca függő is, nagyon drágák a szép ruhák!