Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Ó hát tényleg tünemény:)))
Viki mamázott kicsit mikor mentem érte már éppen kezdett nyűglődni, de meglátott és örült nekem!
Gratulálok a fogacskához!
Nekünk 8 fog van kinn teljesen, a 9.-nek a hegye látszik és itt megálltunk hetek óta.
Noémi ma megint tüneményes volt. Két és fél órát aludt, mosolyogva ébredt, egy perc alatt körbekússza a házat, szedi fel a szöszöket, mindig idamegy, ahova nem kéne, hangosan kacagott a gyerekeknek a játszón. És aztán apának, és elaludt szó nélkül 7,30kor. Ja. és meg van a harmadik foga
Nézd Évi, majdnem ugyanazt írtuk :O
szia
végre pihi van és csend:) alszanak a lányok!
Szia, biztos, hogy nem tehetsz róla. Megerősödik idővel. Nincs valami allergia, vagy egyéb, ami folyamatosan jelen van?
nem tehetsz róla...egymástól elkapják...ez van sajnos a közösségben..továbbra is add neki a béres cseppet, reméljük megerősödik idővel!
sziasztok
Mi újság ma este?
Szia. Igen sokat beteg, de nem tehetek róla. Legalábbis remélem
nagyon finom! és 1 hétig eltartható a hűtőben.
és most is azt vacsiztam:)
Jó éjt!
Nagyon aranyos Meli:))) micsoda kis cicije van:)))
Sziasztok csak beköszönök!
Remélem mindenki jól van.
Dávidka is remélm gyógyuló félben. Kis drágám, jó sokat beteg.
Jelentem képet közkívánatra tettm fel Meliről a naplóba. De sajnos a többség kép eltünt a memóriakártyáról.
Legyetek jók, majd holnap jövök!
Szép álmokat!
Évi jó a lángos recepted. Bejelöltem kedvencnek. Hétvégén kipróbálom.
ja értem...akkor valamit félreértelmeztem.
Cukik a cipők!
szia, nem, holnap csak leadjuk az enyémet. :S pénteken jön Bernadetté :)
köszi :) A vivamailem rég nem műkszik :D
Köszi jól,most elrobogok fürödni!mert éppen szabad a fürdő!!!!sietek!!
Szia Csilla. Néztem Meli képeit. Nagyon aranyos, a haja is sokat erősödött neki. Meg göndörebb is lett.
Akkor jó. Remélem nem is lesz beteg.
már elküldtem a vivamailra nem tudod megnézni??
de elküldtem itt hoxán a linket tudsz regizni!!
reméllem elég lesz??:)DD
nem náthás...semmi baja. ne aggódj!
szia Neked is:)
hogy vagytok? holnap lesz ÁNTSZ eredmény?
drukkolok hogy jó legyen!!!!
Jaj köszi. Viki ugye nem lett náthás? Remélem nem kapják el a csajok. Annyit puszilta a Dávid a Vikit. DD
Igen az ami a sárga ház alján van. Cipők is vannak és a hölgy aki ott dolgozik mondta hogy ő csak szép ruhákat vesz be.
a vodamailemre küldd anyácska :) 06704193417@vodafone.hu
További ajánlott fórumok: