Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
oké
én hozok szendvicseket!!
az hagyján, de 4 hónaposan is emlékezett
nem hittem a szememnek
akkor is megijedt tőle és nagyon sírt
Én is lépek, mert lassan apa hazaér,és én meg itt huhogok!
Szép álmokat mindenknek!
mondjuk már alakult mert eddig minden idegentől sírva fakadt! Most meg mindenkire vigyorog!
A múltkor víszhangzott a gyógyszertát mert nekiállt nananázni!! :)
jó, de innen már kocsival megyünk :)
néhány napi hidegélelem, meg minden
Látod nem is buták a kicsik sem.
Tudta, hogy az az emberke csak fájdalmat okoz nei mindig.
nagyon jó ygerek ő is akkor!!
manó is!!
de a nyáron szépen ment most meg mászni akar eddig soha nem mászott ,szerintem rájött hoyg ez biztonságosabb és persze gyorsabb is mert profi szinten műveli:)
nagyon édi volt, vigyorgott a védőnőre meg az asszisztensre
a mérlegen is elvolt
mindent jól megnézett
csak a dokitól ijedt meg, amikor el kezdte hallgatni, mert eszébe jutott az oltás
Dettó Bence is!!
Csak akkor van el mással ha nem lát! amint megpillant sivalkodik és mászik a gatyámra!! de olyankor apa sem kell neki!
akkor nagyon aranyos
Rékánál még nekünk is volt, de aztán lekerült anyukámhoz, hogy ha ott vagyunk tudjon hol aludni
de ő olyan nyugodt volt, ha éppen dolgom volt a kiságyba is berakhattam bármikor
eljátszott ott is
Én is pont azon morogtam hogy csődbe viszk az adott vállalatot, és ennyi pénzt akasztank le érte.
Komolyan én ezt nem értem. még jól megjutalmazzák őket a nagy semmiért. Ez aztán a jó példamutatás a vezetőktől. Akkor nem tudom mit is várnak a beosztottaktól?
viszont nagyon vizsgálják a buszos cég miatt az összes állami érdekeltségű céget
Ma kellett nyilvánosságra hozni a szerződéseket, a végkielégítéseket, meg mindent
pont jó
nem kövér, nem sovány
8,5 hónapos
szia
az asztalra verést kezded?
megyek én is
Szia!
Szép súlyban van a kisasszony.
szerintem nem olyan rossz az a járóka, azért voltak el régen (voltunk), mert a kezdetektől ehhez szoktattak minket
csak ki kell találni, hogy milyen játékot adjon oda az ember, hogy el legyenek
én ma elbarikádoztam Noémit, először átmászott a mobil-ágy táskán, aztán meg hanyatt esett miután felállt, mivel nem tudja még, hogy kapaszkodni kéne