Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Akkor még csak Zsombival voltunk,de megyünk most is,majd jelzem időben:))
Szia Márti! Üdv köztünk!:-)) Mi még nem "találkoztunk":-)))
Na jól van azt hiszem én megyek aludni.
Sziasztok!Jó éjt mindenkinek.
:)))))
ez jó!!!! add ide!!!!:))))
Köszi,jól..És ti?Midjárt elolvasom a naplódat:))
Lidi meg fintorog és azt mondja önsd ki...igy nálunk nem áll fent a veszélye,hogy megkosotlja vagy falra kenje:-DD
Helló davider, az előbb olvastam a naplód éppen.
alk. mentes sört még megiszom...de a virtuálist??? attól még böfizni sem tudok:)))
köszi...majd szombaton iszom:)))
Nem még nem voltunk ti voltatok de nem kukkantottatok be....:(
Hát igen Eri, jól vagytok?
Nekem kevesebbnek tünt..Bár abban az időben ritkábban voltam,mert akkortájt kezdtem dolgozni..:((
Ne is mond, de ahogy matatott a sz@r után... Mondta,"add ide!!" Mondom, persze, majd mindjárt, hogy felkend a csmpére..:-))
:(((((((((((((((((
Küldjek?:DD
Nem ment el mindenki.Vagyunk itt még páran:)
Igazi kis nő:))
Jól emlékszem,voltatok már a macifarmon,ugye?
igen mikor anyósnál laktunk...6 hét...sok volt!!!
nincs:(
spórolás van, alig iszunk Apával:(
nem tud megülni sokáig...a hintalóról is simán lepattan már. ma triciklin toltam ami zenél és van tolókarja azt szereti:) tök édes ahogy fogja a kormányt és egyik kezével megnyomja a gombot hogy zenéljen:)))
Ja,azt elfelejtettem kérdezni,a kötelező sör is a kezedben van meccsnézés közben?:)))
na Lidi meg az ellentetje már mindent tud tudna mondatokban beszélni de ha nem akar az istenek sem huzod ki belöle csak hümmög:-DD
szia afrodita:)
???
itt vagyunk....jó éjt..
Nem mondod?Mi abban alszunk el minden este..
:)))
gondolhatod volt mikor 6 hétig nem voltam...esélyem se volt:)
Ha így mindenki elment aludni, akkor kísérletet teszek elolvasni a kedvenc naplóimat. Nem lesz egyszerű feladat. 1 nap termését kb. 30 embernél.
Jó éjt!
Szia!De rég "futottunk" össze..
szia!
Épp most olvastam a naplód az utolsó bejegyzést...Domi kakis sztorija:)))
További ajánlott fórumok: