Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Nem hiszem, de inkább megmutatom a dokinőnek.
láza nincs, nem köhög, csak nyűgös.
A pezsgő csak Bombával jó! Meg szívószállal!
Tuti kiüt egy időre!
enyhe szalocpicc nem? kell is, lazít az ember.
Én lealábbis így (is) szoktam lazítani időnként.
Nálunk is van egy borosgazda aki készít!
Badacsony....Szeremley .....isteni finom!!!!
Mivel a szülinapomon a pezsgő miatt lettem rosszu így akkor sem.
Annyira rosszul lettem, azt hittem meghalok.
Zoli jégre tette a pezsgőt, és hozott epret (májusi vagyok). Hozzáteszem volt kint vagy 30 fok már. És ahogy megittam a pezsgőt aminek a pohara gyöngyözött éreztem hogy nem esett jól.Na éjjel arra ébredtem hogy nem kapok levegőt. Azt hittem maghalok akkor.
Drága bizony de irtó finom csak nagyon ütős,egerből szoktuk hozni meg a medocnart is,Tájáról meg Tokajról aszút,rizlinget, hárslevelűt,muskotályt.
De én valahogy az egri borokat jobban szeretem.
Mióta terhes lettem,meg mióta Nóri megvan,azóta én se nagyon ittam,de mi előtte elég sokat buliztunk,és azért iszogattunk a csajokkal!
Na jó,ne úgy képzeljétek el,hogy lealjasodtunk,de jó kedvünk volt az tuti!!!!::))
Tök jó a csapat egyik fele piál, a másik fele szoptat!!!:)))) most ez a két téma van!!!
Holnap leviszem vikit a doktornénihez, még taknyos, de nem merek a hétvégének így nekivágni, hátha kell gyógyszer még. jobb ha megnézi.
ez volt a kukába hányós névnap???
én szoktam Apával sörözni, mértékkel egészséges is a sör és a bor. Olyan mint a gyógyszer. csak finomabb.
Én is vagy 2 éve nmeittam alkoholt, de lehet hogy már több is.
ÉS most a napokbna a likör, de szerintemmost hosszú ideig tuti semmi.
Deeee.
Volt már 2X1 korty mézes barackpálinka, de elég is volt.
A lényeg,hogy NE parázz!!!!!!!!
Ha éhes lesz,tudni fogod!!!!!
Én amikor borért megyünk akkor én szoktam kóstolni,mielőtt terhes lettem elmentünk jégborért ,na én még vagy 6 félét kóstoltam meg nem is volt semmi bajom.
de amikor feljöttünk a pincéből elöntött a forrrrróság....:)))))))))),elég volt beszálni a kocsiba de mire hazaértünk kutya bajom nem volt Laci azt mondta vigyorogtam magam elé mint a tejbetök de szólni nem bírtam:)))))))))
Koccc!
Narancslével iszok az egészségedre!
Isten éltessen!
Meli is ezzel készített ki.
De ő meg lusta volt még szívni is. CSak addig szopiztt míg magától folyt a szájába.Onnantól meg üvegből.
Volt olyan hogy szpoizott 30 ml és én lefejtem 150 ml tejet.
Na szerinted nem voltam ideges?
Isten éltessen!!!
Kocc!!!!!!