Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
az :S A mai napig tartozik egy csomó pénzemmel, sok ember életét tönkretette. Én mondjuk Apát is ennek a munkahelynek köszönhettem, de látod, mindenki megkapja a jutalmát :))
Atya ég!!!Akkor tényleg egy görény!!!
hihihi..úgy kell neki!:))
ez nekem nagy öröm :) megérdemelte a szemétje :) anno elvárta volna h elmenjek abortuszra csak ne essek ki a munkából ... sorolhatnám... görény...
Apróbb örömök vannak..:))
lányok meg kell osztanom veletek :) Kivágták a főnökömet a szállodájából :DDDDDDDDDDDDDDD Persze így megszűnik a cég , de az utódja felajánlotta az állásomat , mert ő Apa főnöke is :DDD Jaaaaaaaaajjjj de szép az élet :)))
Évi,bocsi már tegnap nem válaszoltam,csak súgom:
Zsanett 20 éves.:))Öregszik...
Jobbulást neked!
Igyál sok mézes,citromos teát!
Sziasztok!
Mi tegnap voltunk Lilcsivel oltáson(Prevenar),hálistennek nem volt semmi mellékhatás.Jó kedvű,jó étvágyú.
Akkor pihizz Zsuka, meleg ágy, meleg tea :))) ki ne dőlj itt nekünk !!! :))
Sziasztok. Na megjártam az ügyeletet. Nagyon hamar végeztem én voltam csak egyedül. Vírusos fertőzésem van, egyenlőre még nem köhögök. Nyirokcsomó duzzadt, meg a mellkasomra húzodott rá. Kaptam gyógyszert, és pihennem kell. Szerencsére Dávid hagy is. Mintha tudná hogy nem vagyok a toppon.
én nem udom ma mi van de Detti összesen aludt nappal 2 órát. Lekopogom, most már alszik vagy fél órája de nagyon nyűgös.
Szia!
Viki is sokat sír, ha már látja hogy felállok, tudja hogy el fogok menni mellőle, már odít, és kapaszkodik a nadrágomba. Most ezt az időszakát éli, fél ha elmegyek mellőle. Ma vittem magammal a fürdőbe, míg csináltam a dolgom. Nem tudok vele mit csinálni.
Jobbulást a fogad miatt, egy élmény lehetett két foghúzás és még egy síró baba. Részvétem:(((
Afrodita! Te is rendesen megzenvesz a fogaiddal. De egyszer enek is vége lsz.
Meli is elég sokat nyüglődik napközben. Sokszor már én is kivagyok teljesen, főleg hogy egyedül vagyok vele majd egész nap! De viszont apa a pénzt keresi ahhoz hogy élhessünk.
Era, szavaztam Nórira, a 4. oldalon találtam meg, nem a 2.-on. De láttam jól álltok nagyon szavazatokkal, hajrá!:-))
Sziasztok!
Megvagyunk mi is, csak nagyon nyűgösen. Tegnap kihúzták a jobb és a bal 5-ös fogaimat, mert befelé fordulva nőtt, vagyis a nyelvem alá volt fordulva mindkét oldalon, és ahhoz, hogy porcelán pótlást tudjanak tenni azokat ki kellett szedni. Egyszerre húzták ki a kettőt, egy élmény volt....
Apa éjszakás a héten, Dominik fél éjszaka ordított, megfeszítette magát, és úgy... Ma egész nap is borzalmas nyűgös, folyton ordít. Én semmit sem aludtam, hullajelölt vagyok. Apa sem tudott pihenni az ordibálásától. Nem tudom mi baja lehet????!!!!! Nem éhes, nem szomjas, nem pisis-kakis, játéka van ezer, ott vagyok vele és mégis ordít..
Olvasom más is szenved ettől-attól! Mindenkinek jobbulást! Megpróbálok visszaolvasni, amíg Apa és Domi sétálnak...
próbálok nem foglalkozni vele, de néha elpattan a cérna :)
sejtem, nálam is ez van...
hát az irigyekről regényt zenghetnék ...
Irigy emberek mindig vannak tudod:( tök mindegy nekik, hogy Te mennyit szenvedtél azért, hogy legyen gyereked, fogalmuk sincs arról, hogy mi a várakozás és a sok orvosi vizsgálat:( ne foglalkozz senkivel:)
Jaa értem:) szegénykém is megszenved mindennel nagyon:(
Regimnek is jön a foga folyamatosan, úgyhogy most vele is nehezebb, hogy még beteg is.
na de más ez a fajta irigység Csilla, mint a rosszindulatú... Ezt értem és megértem, nem úgy mint a rosszindulatú, ásálódó, a szemedben vigyorgunk de a hátad mögött beszélünk stílust :D
Képzeld nekem van olyan ismerősöm aki most terhes megint. Mind a kettő lombikbaba nekik, és az elsőre sikerült nekik. Na én erre tényleg irigy vagyok! De csak jóindulatú irigység, mert tudom milyen megalázó a sok orovosi vizsgálat.
tudod az a gáz, h aki irigykedik az csak a végeredményre irigy, de abba nem gondol bele, hogy esetleg annak idején nem volt olyan egyszerű összehozni ezeket a csodákat...
De ha belegondolok, nekem is van egy csomó olyan göncöm ami hála az égen nagy!
Írtam általánosságban cm-eket is!
De tőlem is irigyelethik a sok -sok megalázó orvosi vizsgálatot, hogy miért nem maradtam terhes!
az s-es tuti, h jó , na körülnézek én ottan :)
További ajánlott fórumok: