Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Sziasztok!
Mi is javulgatunk,még mindig köhögnek a gyerkőcök,amúgy jól vannak.
Megrendeltem a Vateráról Erik szülinapi ajándékát,jövő héten lesz.Egy 402 részes nyomda készletet sikerült olcsón megcsipnem,ami tele van betűkkel,számokkal,amit imád.
Szia !
Viki náthás, de nem vészes.
jól alszik, eszik, mászkál egész nap:))))
Most jöttem meg a patikából, 20 prcig tartott mire kikaptam 2 tápszert, 2 tejpépet, 2-2 fürdetőt és testápolót Vikinek, lassú a gép nagyon.
Hál isten Viki csendben elvolt a babakocsiba, amit az előtérben kell hagyni, nem lehet bevinni!
Helló csajok!
Mi úság?
Betegek hogy vannak?
Szerencsére minket eddig elkerült a betegség!!!!
KOPP-KOPP!
Szia!
Bocsi, de estére úgy fáj a derekam, hogy legjobb vízszintesen...ja és tegnap volt a Dr. House, azt nézem mindig!
Szedsz valamit a náthára? Igyál sok teát!
Ez az én formám.....már megint mindenki lelépett aludni!!!!::))
Akkor jó éjt!!!
Sziasztok csajok!
Taknyom, nyálam folyik......áááááááááááá,de utálom!!!!
Még szerencse,hogy más bajom nincs!!!!::))
Jó éjt Nektek és jobbulást!
Nagyon rafináltak tudnak lenni:)
Nekem mondta a gyerekorvos hogy akkor cseppentsem mikor éppen a pislogásból kinyitja...
ha ezt nem mondja akkor nem is gondoltam volna!!!!
a pláne az hogy ki sem nyitja a szemét, és nagyon gyorsan be is csukja ha hunyorogva megnézi,hogy még a kezemben van a cseppentő.
az orrszívás még hadján!
A szemcseppek!!!! soha nem tudom rendesen becseppenteni neki!
Köszi!
Alig tudtam kiszívni a nóziját, hadonászik a kezével!!! Aztán lazán plédbe csavartam szegénykét, a karja benn, egyelőre nem jött rá hogy ki tudja húzni:))) de nem sírt, ügyi volt !
Amúgy akartam írni, itt nálunk annyira telítve vannak a bölik, hogy csak az viheti a gyermekét aki dolgozik.
Sajnos, és BAba-Mama klub sincs legalábbis én nem tudok róla.
Viki picit náthás...tegnap kapott prevenart, semmi probléma nem volt.
Nemrég aludt el...ilyen se volt még, hogy 8 után ébren van!
ha nem eszi meg a HA-s tápszert valamit csak kell adnia!! mi is a banánosat esszük egy ideje, előtte HA-st evett, de nem lakott jól tőle!
Ezt szereti, és senki sem allergiás nálunk.
már kopik a haja, de nő is alatta , így kis kopaszka már nem lesz :)))))
a doki ott levizsgázott mikor a H-s tápszert erőltette és hiába mondtam, h nem kell a gyereknek, nem volt hajlandó másikat írni.
Én is szívesen segítenék Neked is:)))
de messze vagy:(((vagytok:(((
Lia!
Én akkorát röhögtem a naplóbejegyzéseden!
Egyből lejött hogy nem rám gondoltál!