Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Na,megyek én is aludni,jó volt veletek!:)))
Jó éjt csajok!
Hűha!
Ez nagyon klassz!Miket tudsz te!
..hihi...ez jó..
Az enyém is jó ember volt,csak tönkrement anyagilag,meghalt az anyukája és inni kezdett.
Aztán mikor választás elé állitottam,azt mondta nincs miért megváltoznia...na ez volt a pont az ire!Aztán Zoli letámadott a szerelmével és szint hozott a keserű életembe...:))
igen!
Imádom a dalokat,verseket!
én utoljára feltettem neki egy kérdést , amire tudtam, h nem lesz a válasz :D megmondtam neki, h ettől függ a jövőnk. De akkor már Zsolti megvolt és tudtam, hogy vele akarok élni.
Azt mondjuk nem tudom, hogy mit reagáltam volna, ha igent mond :D mindegy, nem bántom, jó ember csak másfelé vezetett az utunk, nagyon jó barátok maradtunk, ismerem a párját is, összeillenek nagyon.
hihi:))
Azt mondják a hetedik a kritikus,de már nem értük meg..
Azt hiszem,mikor ezt a verset küldte el,akkor szerettem belé,csak azt nem értem,hogy akkor és ott miért féltem ezt neki bevallani,miért kellett egy betegség?:))
"Hová érek
Kit találok
Ki jön majd elém
Ki megkérdezi hogyan is élek
Hogyan is élek én
Hogyan szeretlek én...
Egy kicsit kábán
Ahogyan ébredni kell
Egy kicsit árván
Ahogyan élni is kell
Ahogy a hajnal a fák között ül
Ahogy a felhő az égre feszül..."
és még mondják,hogy nincs minden megirva,nem?
Én meg szenvedtem egy haldokló kapcsolatban(6 évig tartott),a pasim ivott,anyám cseszegetett,hogy mért nem keresek az ujságban valakit magamnak,mert rossz nézni hogy szenvedek...erre hogy ne piszkáljon tovább kinyitottam az ujságot,küldtem a Zolinak egy sms-t,...és mi lett belőle....:)))
Hú de hülyén írtam le a sztorinkat.. mint két részeg alak...
nem így volt, de jókat buliztunk anno, ez hozott minket össze, elég felelőtlen dolog volt tőlem, egy haverral összejönni, de mégis bevált!
jó éjt csajok!