Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Még nem tudom,lehet hogy jön.
Márc.21-én megyünk Pestre magyar buliba,oda ő is jön..
szia!
Detti baba hogy van?
Szia Nóri. Engem is érdekelne a palacsinta recept. Még nekem is van itthon dióm. Ma csináltam diós sütit.
Nagyon ügyesek vagytok hogy ennyit megpucoltatok.
Hú de ügyesek vgytok!!!
fini lehet az a rakott palacsinta, érdekelne hogyan készíted!!!!
ez nem hülyeség!!! 20 éves nagylány, Neked mindig a kislányod marad és már önálló felnőtt élete van!
Ő nem jön magyar szigetre?
Sziasztok. Hű tegnap este jó téma volt. Érdemes volt visszaolvasni. DDD.
Rosa a Rammstein nekem is bejön na meg persze a Lord is. De a nagy kedvencem a u2. Bono az én pasim.
este én is leszek....most pogit sütök mert apa megy holnap dolgozni 4 hét után most elsőnek Karcagra...
na nekem is betett a gofri megint csikaródik a hasam..:))holnaptól diéta:)DD
Helló!
Megfőztem az ebédet, aztán megetettem Bazsit, aztán elaltattam, 2 órától mostanáig meg megpucoltunk egy zsák diót! Majd leszakad a derekam! Most leültem egy kicsit, de még be kell raknom a fagyasztóba.
Hagyok kint egy kicsit, mert holnap rakott palacsintát csinálok darált dióval meg túróval.
És még fel is kell takarítani az elrepült dióhéjakat!
Amint tudok, jövök!
Na,az érzelgősség:Nem rég beszéltem a lányommal telefonon (vagy fél órát csicseregtünk),letettem a telefont és akkor tudatosult,hogy mennyire hiányzik nekem...pityeregtem is kicsit...:((
hülyeség..
Én ha zenét hallgatok, akkor inkább az ilyen lágyabb dalokat szeretem. Ezek érzem a szívemig hatolnak.
Én még a Csézy-t szoktam hallgatni.
Én ilyen kis érzékeny lelkű vagyok. És Meli is odáig van ezért a zenéért.
Mikor hazahoztuk a kórházból, csak zenére tudott aludni. Így egyfolytában musical szólt nálunk.
Na meg ha nosztalgia, akkor Bonanza és Akos zenéje jön be.
Jaj,imádom a Berecki hangját!Érdekes,eyütt még sose hallottam őket....
Adagiot szereted?Őket is imádom,voltunk koncerten,isteni volt!
Évi most néz nagyot biztos,ismerve a zenéimet...:))))
Szia Banyus!
Tényleg óvatosan azzal a takaritással,nehogy nagyobb baj legyen!
Szokott az ember hülyeségeket álmodni,főleg ilyenkor..